فیلتر‌ها

تولیدکننده







































بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

اجتماعی و سیاسی

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
شغل‌های چرند و پرند
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 250,000 تومان
بوروکراسی
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
  • 70,000 تومان
  • با تخفیف: 70,000 تومان
اذهان مستبد (نمایه‌های روان‌شناختی خودشیفتگی و استبداد)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
چرا آلمانی‌ها بهتر انجامش می‌دهند (نکته‌هایی از کشوری بالغ)
ملکوت و شکوه درباره‌ی تبارشناسی الاهیاتی اقتصاد و حکومت (هوموساکر 2) بخش دوم
خیزش مردم سرخورده
  • 140,000 تومان
  • با تخفیف: 140,000 تومان
اقتدار‌گرایی (3 کاوش در نظریه انتقادی)
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
زمستان در راه است
  • 148,000 تومان
  • با تخفیف: 148,000 تومان

شغل‌های چرند و پرند

  • 250,000 تومان

با خودتان صادق باشید! اگر شغل شما وجود نداشت چه کسی متوجه نبود آن می‌شد؟ به‌عبارت دیگر، آیا شغلتان تاثیر معناداری بر جهان دارد؟ میلیو‌ن‌ها انسان شغل بیهوده دارند و خودشان هم می‌دانند که در شغل‌های «چرندوپرند» گیر افتاده‌اند. در اوایل قرن بیستم اقتصاددانان پیش‌بینی کردند فناوری موجب خواهد شد در دنیای مدرن فقط پانزده ساعت در هفته کار کنیم، اما این گفته محقق نشد؛ متوسط ساعت کار در صد‌سال اخیر افزایش یافته است. اکنون سه‌چهارم شغل‌ها در جوامع پیشرفته شغل‌هایی هستند که به نظر نمی‌آید ارزش خاصی به جامعه اضافه کنند. دیوید گریبر در «شغل‌های چرندوپرند» نشان می‌دهد چگونه این پدیده رخ داده و به‌جای مشارکت در تولید واقعی، کار کردن خود به غایتی مقدس تبدیل شده است. چگونه چنین شغل‌هایی نظام از‌هم‌گسیخته‌ی سرمایه‌داری را حفظ می‌کنند و چطور باید از دست این پدیده خلاص شویم. دیوید رالف گریبر (2020-1961) انسان‌شناس و کنشگر آنارشیست آمریکایی است که بیشتر با کتاب تاریخ پنج‌هزارساله‌ی‌بدهی شناخته می‌شود حوزه‌ی فعالیت تخصصی او انسان‌شناسی اقتصادی و اجتماعی بود. گریبر از 1988 تا 2007 استاد و پژوهشگر دانشگاه ییل بود و منحصرا بر بروی نظریه‌های ارزش کار می‌کرد، رویکردهای گوناگونی که بررسی می‌کننــد انسان‌ها چرا و تا چه اندازه اشخاص، ایده‌ها و مفاهیم را ارزش‌گذاری می‌کنند. زمانی که دانشگاه براساس یک تصمیم سیاسی او را مجدد استخدام نکرد، جنجالی آکادمیک با طوماری با بیش از چهارهزاروپانصد امضا به راه افتاد. بعد از آن گریبر تا سال 2013 به تدریس در کالج گلداسمیت لندن پرداخت. از جمله کنشگری‌های او می‌توان به اعتراض علیه سومین اجلاس سران قاره آمریکا و شرکت در تجمعاتی برضد مجمع جهانی اقتصاد اشاره کرد. گریبر شخصیتی برجسته در جنبش اشغال وال‌استریت بود و برخی شعار «ما 99 درصد هستیم» را به او منتسب می‌دانند.

بوروکراسی

  • 125,000 تومان

میزس در این کتاب می‌گوید که انتخاب ما باید یکی از این دو باشد: سازماندهی اقتصادی منطقی براساس قیمت‌های بازار یا دستورات خودسرانه‌ بوروکرات‌های دولتی. راه سومی وجود ندارد. او در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه بوروکراسی نمی‌تواند هیچ چیزی را به نحوی مناسب یا دست‌کم براساس علم اقتصاد مدیریت کند. کتاب، انتقادی ویرانگر و بنیادی است، بسط انتقاد میزس از سوسیالیسم. کتابی که هرگز پاسخی از سوی مخالفانش دریافت نکرد. کتاب میزس که مدت‌ها پیش از آن که اقتصاددانان نظریه‌ انتخاب عمومی به این موضوع بپردازند نوشته شده بود، بوروکراسی را هم در جهت مناقع شخصی اشخاص می‌داند و هم آن را از نظر اقتصادی غیرعقلانی توصیف می‌کند (در نتیجه نقدهای نظریه‌ انتخاب عمومی مدرن را بهبود می‌بخشد). چیزی به نام بازآفرینی حکومت وجود ندارد: اگر به دنبال آن هستیم که حکومت کارهایی را برای ما انجام دهد، طبیعتاً این کارها را بوروکراسی‌ها ناکارآمد انجام خواهند داد؛ و بوروکراسی ذاتی ناکارآمد دارد. این کتاب کوچک در زمانی نوشته شده است که اقتصادهای غربی روزبه‌روز بیشتر در دامان بوروکراتیزاسیون می‌غلتیدند.

چپ داروینی (سیاست تکامل همکاری)

  • 70,000 تومان

پیتر سینگر‏، فیلسوف اخلاق استرالیایی و نظریه‌پرداز برجسته اخلاق زیستی‏، می‌کوشد بر پایه شواهدی که به‌ویژه از نظریه بازی‌ها وام گرفته، نشان دهد تفسیر دست‌راستی از سرشت انسان، بر پایه نظریه تکامل، ناصواب است و باید با تفسیری همکارانه که نفع فرد را در گرو نفع همگان می‌بیند جایگزین شود. سینگر در پی آشتی دادن داروینیسم با سوسیالیسم است. برای دستیابی به این مقصود، او نخست دو وصلت نامیمون تاریخی را هدف قرار می‌دهد. وصلت نخست، میان داروینیسم و سرمایه‌داری است. وصلت دوم نیز میان سوسیالیسم و مارکسیسم برقرار است. با باز کردن این دو گره، او می‌کوشد دو عنصر آزاد شده، یعنی داروینیسم و سوسیالیسم، را با هم پیوند زند. اما این پیوند تنها هنگامی ممکن است که حک‌واصلاحاتی در هر دو نظریه صورت گیرد.

اذهان مستبد (نمایه‌های روان‌شناختی خودشیفتگی و استبداد)

  • 195,000 تومان

کتاب اذهان مستبد نوشته دین هیکاک، اثر برجسته‌ای است که با تلفیق علوم نرم روانشناسی و علوم سیاسی، تحلیل دقیقی از حالات روحی و روانی رهبران خودکامه و دیکتاتور جهان ارائه کرده است. نفوذ به اذهان مستبدان و رهبران دیکتاتور جهان، یکی از راه‌هایی است که دولت‌ها با استفاده از آن، سعی می‌کنند هرچه بیشتر به رفتار حاکمان اقتدارگرا، دیکتاتورهای مستبد و سرکرده‌های تروریست‌ پی ببرند. سازمان‌های حکومتی در بسیاری از کشورها با به‌کارگیری روانپزشکان، روانشناسان و متخصصان نمایه‌سازی در سراسر جهان تلاش می‌کنند تا با تهیه نمایه‌های سری از رهبران خودکامه، وقایع آینده کشورهای تحت دیکتاتوری را پیش‌بینی کنند. دین هیکاک به عنوان یک دانشمند و نوروبیولوژیست سرشناس در این مطالعه میان‌رشته‌ای ضروری نشان می‌دهد روانشناسانی که برای آژانس‌های اطلاعاتی کار می‌کنند، در تجزیه‌ و تحلیل‌های خود از حالات روانی رهبران خودکامه، متوجه می‌شوند که این افراد اغلب دارای مجموعه‌ای از صفات هستند که به عناوین گوناگونی ازجمله «سه‌گانه تاریک»، «چهارگانه تاریک»، خودشیفتگی بدخیم، روان‌آزاری و اختلال شخصیت‌ پارانوئید از آنها یاد می‌شود. نویسنده در کتاب اذهان مستبد با پرداخت دقیق به شخصیت دیکتاتورهای مشهور تاریخ از جمله استالین، مائو تسه تونگ، عیدی امین، صدام حسین، معمر قذافی، آدولف هیتلر و حتی سرکرده‌های تروریستی چون اسامه بن لادن و رهبران مستبدی چون ولادیمیر پوتین و کیم جونگ اون نشان می‌دهد همه دیکتاتورهای گذشته، حال و آینده دارای انواع و اقسام خصیصه‌های شخصیتی ضد‌اجتماعی و مخرب بودند و هستند. هر یک از حاکمان مستبدی که در این کتاب مورد بحث قرار می‌گیرند را می‌توان به‌عنوان نمونه‌ای برای یکی از اختلالات روانی ازجمله خودشیفتگی، روان‌آزاری، ماکیاولیسم، پارانویا، سادیسم و عقده مسیحایی معرفی کرد. تشخیص این ویژگی‌های شخصیتی اساسی در افراد مستبد، درک بهتری از اعمال و اهداف آنها به دست می‌دهد و امکان پیش‌بینی رفتار آنها و حتی راه‌های سقوط آنها را نشان می‌دهد. اهمیت این نوع روانشناسی کاربردی، زمانی آشکار می‌شود که بدانیم تنها در قرن گذشته، رهبران مستبد، مسئول مرگ ده‌ها میلیون انسان بی‌گناه بوده‌اند و در قرن حاضر نیز، دیکتاتورها بر جان و مال و زندگی هموطنان خود کنترل کاملی دارند.

مکان‌نگاری خشونت

  • 95,000 تومان

در این کتاب بی یونگ یانگ، فیلسوف پرخواننده کره جنوبی - آلمانی به جابه‌جایی خشونت از دیده شدنی به دیده ناشدنی، از منفی به زیادی مثبت می‌پردازد. چیزهایی است که انگار همیشه در دنیا دیده شده است، خشونت یکی از آن‌هاست. خشونت همه‌جایی و بی‌گسست، اما گوناگون است و بنا به پیکره‌بندی اجتماعی شکل خود را تغییر می‌دهد. می‌تواند از حالت منفی، انفجاری، توده‌ای و جنگی، به خشونت تغییر شکل دهد و بدون دشمنی یا چیرگی نشان داده می‌شود. به گفته‌ی بی یونگ یانگ در این حالت این تاثیر نادرست را به‌وجود می‌آورد که ناپدید شده است درحالی‌که در واقع خود را پنهان و با جامعه یکی شده است. با پرداختن به تاریخ خشونت از ابتدا تا به امروز بی یونگ هان هشدار می‌دهد که این شکل از خشونت مثبت که خود را در قالب دستیابی گزافه‌آمیز، تولید گزافه‌آمیز، مصرف گزافه‌آمیز، توجه گزافه‌آمیز و بیش‌فعالی در جامعه امروز نشان می‌دهد، حتی می‌تواند فاجعه‌بارتر از خشونت منفی و عریان باشد.

چرا آلمانی‌ها بهتر انجامش می‌دهند (نکته‌هایی از کشوری بالغ)

  • 169,000 تومان

صد و پنجاه سال قبل‏ کشور آلمان با به هم پیوستن مجموعه‌ای از چندین دولت‌شهر تشکیل شد. نیمی از عمر کوتاه این کشور قصه‌ی وحشت‏ جنگ و دیکتاتوری بوده. نیم دیگر قصه‌ی حیرت‌انگیز تاوان‏، ثبات و بالندگی. امروزه، در حالی که بخش زیادی از دنیای معاصر مقهور اقتدارگرایی شده و ریشه‌های دموکراسی در حال نابودی است، آلمان همچون سنگری برای ثبات قامت راست کرده است. چرا آلمانی‌ها بهتر انجامش می‌دهند! روایت جذابی است از تاریخ‏، فرهنگ و هویت ملی آلمان. کشوری که خیلی ‌ها در غرب از آن نفرت دارند. هدف اصلی جان کمپفنر در این کتاب ارائه‌ی تصویری از آلمانی بالنده و درخشان است که به رغم کمبودهایش‏، رفته‌رفته جایگاه اصلی خود را در جهان پیدا می‌کند. نحوه‌ی مواجهه‌ی این کشور با مسئله‌ی تاریخ، مهاجرت، تغییرات اقیمی، سیاست خارجی، فرهنگ و همه‌گیری کرونا دلایلی هستند که به زعم نویسنده آلمان را از کشورهای دیگر متمایز کرده است. کمپفنر با طرح پرسش‌هایی درباره‌ی آینده‌ی پسابرگزیت، به چرایی تبدیل شدن آلمان به الگویی برای دیگر کشورها می‌پردازد. این کشور پارادایم جدیدی از ثبات را بنا نهاده که برای کشورهایی مثل آمریکا، فرانسه و انگلیس به دلایل مختلف آسان نیست. کشورهایی که در زمان حال با مشکلات زیادی دست به گریبان‌اند خود را با خاطره‌ی شکوه گذشته تسلی می‌دهند. آلمان، به خاطر گذشته‌اش، نمی‌تواند چنین کند.

ملکوت و شکوه درباره‌ی تبارشناسی الاهیاتی اقتصاد و حکومت (هوموساکر 2) بخش دوم

  • 280,000 تومان

چرا آموزه‌ی تثلیث در دوران بسط مسیحیت در مرکز دستگاه نظری آن قرار گرفت؟ چرا حکومت در جایگاه الاهیاتی آن با نماد تثلیث بیان می‌شود و مفاهیم اقتصاد و سیاست چگونه در دستگاه‌های متافیزیکی وارد شدند و در خدمت الاهیات مسیحی قرار گرفتند و اساسا منظور از الاهیات سیاسی و الاهیات اقتصادی چیست؟ چرا قدرت به شکوه نیازمند است و این‌چنین سفت و سخت و باشکوه ظاهر تشریفات و ثناگویی‌ها و آداب و رسوم را به خود می‌گیرد؟ چگونه می‌توان ماشین حکومتی را در جهان غرب به مفاهیم و مقولات الاهیاتی مسیحیت مرتبط دانست؟ با طرح این پرسش‌ها و برخی پرسش‌های مهم دیگر در کتاب ملکوت و شکوه، جورجو آگامبن تلاش می‌کند تا با جستجو در متون یونانی، ‌کتاب مقدس، متن‌های پولس و گنوسیان، رساله‌های خشک قرون وسطایی متالهان مسیحی و آبای کلیسا و متن‌های مولفان مدرن، به این پرسش‌ها پاسخ دهد. کتاب همچنین فرصتی در اختیار مولف قرار می‌دهد تا خط‌ ‌سیر ویژه‌ای را که او در مجموعه‌ی هوموساکر دنبال می‌کند، پی گیرد و برخی مفاهیم و اصطلاحات ابداعی خاص خود از جمله شکل زندگی، حیات مسیحایی و ناکارایی (تعلیق عمل) را با تفصیل بیشتری تشریح کند.

خیزش مردم سرخورده

  • 140,000 تومان

یک دهه گذشته، خاورمیانه دست‌خوش طوفانی شد که آغازش از کشور مصر بود و با سرعتی غافل‌گیرکننده به دیگر کشورهای عربی نیز سرایت کرد. به این طوفان نام بهار عربی نهادند. طوفانی که آثارش هنوز پایان نیافته است. بهار عربی روایت مردمی سرخورده از سال‌ها زندگی زیر یوغ دیکتاتوری، فقر و سیاست تکیه‌زده بر سریر دروغ و نیرنگ است. اگر چه عده‌ای با بدبینی بهار عربی را یک طراحی از پیش تعیین شده و مبتنی بر توطئه می‌انگارند، اما بسیاری از ناظران آگاه بر این اعتقادند که زمینه‌ها و عوامل بروز آن نه تنها از قبل وجود داشت بلکه حتی زودتر از این می‌باید به وقوع می‌پیوست. پرسش مهم از علل و ریشه‌های خیزش دیرهنگام مردم در خلق بهار عربی و تبعات نامعلوم آن، هنوز در برابر ماست و پاسخی درخور می‌طلبد. نویسندگان کتاب خیزش مردم سرخورده که هر کدام از صاحب‌نظران برجسته به شمار می‌آیند، می‌کوشند پاسخ روشنگری به این پرسش مهم بدهند. خواننده از طریق این کتاب درمی‌یابد که سرخوردگی از اقتصاد تا سیاست و از مذهب تا فرهنگ و...همچنین به ستوه آمدن مردم از سیستم‌های امنیتی بن‌علی، حسنی مبارک و معمر قذافی چرا و چگونه رخ داد و به نفرتی مهارناپذیر بدل گشت.

اقتدار‌گرایی (3 کاوش در نظریه انتقادی)

  • 75,000 تومان

لیبرال دموکراسی امروزه گرفتار بحران شده یا، چنان‌چه بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، عرصه بر آن تنگ شده است. نه‌فقط در ایالت متحده، بلکه در بسیاری از کشورهای اروپایی و در میان قاطبه ملل این پهنه خاکی، شاهد سربرآوردن دوران جدیدی از سیاست‌های دموکراسی‌ستیز هستیم که اغلب‌شان به شکلی فزاینده حائز ویژگی‌های اقتدارگرایانه هستند. در این کشورها، یکی پس از دیگری، جنبش‌های اجتماعی و سران سیاسی توانسته‌اند شعله‌های بیگانه‌هراسی، نژادپرستی، بومی‌گرایی و پوپولیسم ارتجاعی را برافروزند... مقاله‌های گردآوری شده در این مجلد، ازجریان‌های نیرومند نظریه انتقادی بهره گرفته‌اند تا برخی ابعاد بحران سیاسی جاری را درک‌پذیر سازند. بر خلاف سایر شاخه‌های نظریه سیاسی و اجتماعی، نظریه انتقادی برای [پرداختن به] مسئله بحران دموکراتیک به رویکردهایی متوسل می شود که پیوندهای پیچیده میان نگرش‌های سوبژکتیو و روندهای تاریخی کلان را، خاصه روندهای تاریخی سرمایه‌داری و ماهیت متغیر دولت‌ها و فرماسیون‌های اجتماعی، بررسی می‌کنند. برگرفته از مقمه کتاب

زمستان در راه است

  • 148,000 تومان

جنگ به هر دلیلی وحشتناک است و از چرخش خوفناک پوتین به سمت امپریالیسم قومیتی نمی‌توان چشم‌پویشی کرد. آنهایی که می‌گفتند جنگ در اوکراین رقم نمی‌خورد و بعید است منجر به بی‌ثباتی جهانی شود.هشدار واضحی را که پوتین به ما داده بود نادیده گرفتند. با مماشات آمریکا و سایر قدرت‌های جهان طی این سال‌ها و به واسطه منابع عظیم در دسترس و زرادخانه هسته‌ای قدرتمند، دلیلی وجود ندارد که باور کنیم چشم‌انداز پوتین از آنچه «روسیه بزرگ» عنوان کرده به شرق اوکراین محدود می‌شود و البته دلایل زیادی وجود دارد که باور کنیم قطعا محدود نمی‌شود. برای گری کاسپارف هیچ‌یک از اینها تازگی ندارد. او بیش از یک دهه از منتقدان سرسخت پوتین بوده و حتی رهبری جبهه اپوزوسیون حامی دموکراسی را در انتخابات سال 2008 به دست داشته. با وجود این،‌ طی این سال‌ها کاسپارف با تماشای به حقیقت پیوستن پیشگویی‌هایش درباره انگیزه‌های پوتین، با حقیقت تلخ‌تری مواجه شده است: روسیه پوتین خود را در جایگاهی مقابل کشورهای جهان آزاد تعریف می‌کند. در این کتاب کاسپارف نشان می‌دهد که انحلال اتحاد جماهیر شوروی نه نقطه پایان، که فقط تغییر فصل بود و جنگ سرد به بهاری نو بدل شد. اما اکنون بعد از سال‌ها مماشات و قضاوت اشتباه، زمستان دوباره از راه رسیده است. کتاب زمستان در راه است که با قوه هوش، باور و امیدهای کاسپارف برای کشورش به نگارش درآمده، چهره واقعی پوتین را به تصویر می‌کشد.

زندانیان جغرافیا (10 نقشه‌ای که همه چیز را درباره سیاست‌های جهانی توضیح می‌دهد)

  • 185,000 تومان

تنها چند خبرنگار برجسته در رسانه‌های فعلی بریتانیا هستند که مانند تیم مارشال می‌توانند شمه‌ای از وضعیت سیاسی امروز جهان ارائه دهند... او در زندانیان جغرافیا چشمان ما را به تغییرات ژئوپلیتیکی و جبر حاکم بر جغرافیای جهان می‌گشاید. نویسنده با طرح پرسش‌های سخت و ارائۀ پاسخ‌های دقیق، به ما می‌گوید که نه فقط تاریخ، بلکه جغرافیا هم سرنوشت را شکل می‌دهد. در جهان پیچیده، آشوب‌زده و به‌هم وابستۀ امروز، زندانیان جغرافیا کتابی روشنگر و مفید در حوزۀ ژئوپلیتیک است. این کتاب اثری استثنایی، محققانه، مستدل و مستند است... گنجینه‌ای از اطلاعات برای پژوهشگران حوزۀ ژئوپلیتیک و همچنین خوانندگان عادی و دانشجویان... در این کتاب همه چیز دربارۀ نقشۀ سیاسی جهان به شکلی عالی توضیح داده شده است.

علیه فاشیسم (گزیده‌ی مقالات پیش از زندان آنتونیو گرامشی به همراه یادداشت‌هایی از اسلاوی ژیژک پل ویریلیو و دیگران)

  • 96,000 تومان

کتاب پیش‌رو گزیده‌ی چند مقاله از آنتونیو گرامشی است. این مقالات همگی به دوران تولد فاشیسم در ایتالیا مربوط می‌شوند، دورانی که در آن بنتیو موسولینی در حال قدرت‌گیری بود و چپ هیچ برنامه‌ی منسجمی برای مبارزه با این موج جدید در چنته نداشت. گرامشی را باید در دل همین وضعیت نومیدانه جست، وضعیتی که در آن هیچ امیدی برای بهبود وجود ندارد و گویی هیچ کورسویی از رهایی به چشم نمی‌آید. اگر بتوان امروزه از گرامشی درسی گرفت، این درس هماره درک رادیکالیته‌ی نهفته در این نومیدی است.

1  2  3  4  5  6  صفحه‌ی 1