روانکاوی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
روانکاوی ملانی کلاین (درآمدی کوتاه و نو)
  • همراه با تخفیف
  • 200,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
ترومای میان‌نسلی (درآمدی کوتاه و نو)
  • همراه با تخفیف
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 187,000 تومان
مقدمه‌ای بالینی بر روانکاوی فروید (تکنیک‌هایی برای تمرین روزمره)
  • همراه با تخفیف
سرچشمه‌‌های رنج (ترس  طمع گناه فریب خیانت انتقام)
  • همراه با تخفیف
در باب مهربانی
  • همراه با تخفیف
  • 110,000 تومان
  • با تخفیف: 93,500 تومان
آسیب‌شناسی بهنجار بودن
  • همراه با تخفیف
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 246,500 تومان
کارل گوستاو یونگ و ادبیات گنوسی (تفسیری بر رساله 7 موعظه برای مردگان)
  • همراه با تخفیف
عصب روانکاوی (درآمدی کوتاه و نو)
  • همراه با تخفیف
  • 240,000 تومان
  • با تخفیف: 204,000 تومان
روانکاوی یونگی (درآمدی کوتاه و نو)
  • همراه با تخفیف
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 178,500 تومان
روانکاوی لاکانی (درآمدی کوتاه و نو)‌
  • همراه با تخفیف
  • 200,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
نظریه روان‌تحلیل‌گری ژاک لاکان
  • همراه با تخفیف
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 212,500 تومان
انسان و سمبول‌هایش
  • همراه با تخفیف
  • 460,000 تومان
  • با تخفیف: 391,000 تومان

روانکاوی ملانی کلاین (درآمدی کوتاه و نو)

  • 200,000 تومان

این کتاب مهم مقدمه‌ای مختصر درباره ملانی کلاین و مفاهیم و نظریه‌های کلیدی که او پایه‌گذاری کرده است، ارائه می‌کند، کاربرد آنها را در تکنیک روانکاوی تشریح می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه ایده‌های او بیشتر گسترش یافته‌اند. از آنجایی که ایده‌های کلاین باعث کاوش در حوزه‌های عمیق‌تر و ابتدایی‌تر ذهن شده است، به تحولات نظری و فنی گسترده‌ای در سراسر جهان، در مکاتب مختلف تفکر روانکاوانه منجر گردیده. این کتاب به مقالات اولیه کلاین در مورد کارش با کودکان و بسط ایده‌های فروید و همچنین انحراف او از آنها می‌پردازد، و تاکید کلاین بر روابط محبت‌آمیز در کاهش نفرت، رشد کلی کودکان و تلاش برای بهبود روابط را برجسته می‌کند. نمونه‌هایی از کار بالینی کلاین با کودکان و بزرگسالان برای نشان دادن و روشن کردن نکات او گنجانده شده است. خواندن این کتاب به دلیل ارائه توضیحاتی روشن از مفاهیم پیچیده و پیوند دادن آنها به منابع اطلاعاتی دقیق‌تر، برای تمام متخصصان، درمانگران و دانشجویان علاقه‌مند به رشد هیجانی تحلیل کودکان و بزرگسالان حائز اهمیت است.

ترومای میان‌نسلی (درآمدی کوتاه و نو)

  • 220,000 تومان

سالبرگ و گرند بررسی می‌کنند که چگونه تروماهای گذشتگان ما می‌توانند بر زندگی، بدن و دنیای ما اثر بگذارند. آنها بر این باورند که در بسیاری از موارد، خشونت اجتماعی که بر ما تحمیل شده، ناخواسته بازتولید می‌شود. رویکرد منحصربه‌فرد آنها ترکیبی از نظریه‌های گوناگون روانکاوی و روان‌پویشی است و به بررسی دلبستگی، میراث خشونت و نقش مشاهده‌گری در روند بهبودی می‌پردازد. این کتاب با تلفیق داستان‌های بالینی و شخصی با نظریه‌های علمی، مواضع اجتماعی و تاریخی را که به ارث می‌بریم و در زندگی خود بازمی‌آفرینیم، روشن می‌سازد. در سراسر این اثر، دغدغه‌های عدالت اجتماعی مورد توجه قرار گرفته‌اند، با هدفی که هم زخم‌های فردی و هم زخم‌های جمعی را التیام بخشد. ترومای میان نسلی: درآمدی کوتاه و نو رویکردی دقیق و جامع به این موضوع حیاتی ارائه می‌دهد و مطالعه آن برای روانکاوان، روان‌شناسان، متخصصان سلامت روان، دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های مطالعات تروما، نژاد و جنسیت، جامعه‌شناسی، حل تعارض و سایر زمینه‌های مرتبط بسیار سودمند خواهد بود.

مقدمه‌ای بالینی بر روانکاوی فروید (تکنیک‌هایی برای تمرین روزمره)

  • 550,000 تومان

بیشترین متدها و روش‌هایی که فروید برای دستیابی به ناخودآگاه ایجاد کرده است، دیگر به اکثر قریب به اتفاق دانشجویان روانشناسی و روانکاوی آموزش داده نمی‌شود؛ در عوض روانکاوان به سمت استفاده از راه‌های پیچیده و غیرمستقیم برای به بحث کشاندن و رمزگشایی واپس‌رانی، آموزش می‌بینند راه‌هایی که به نظر می‌رسد از شیفتگی تقریبا یک قرنی (از طرف پسافرویدی‌ها) نه به خودواپس‌رانی، بلکه به موانع رسیدن به آن سرچشمه می‌گیرد. موانعی که فروید در اوایل کار، آن هنگام که بیمارانش را تشویق می‌کرد وقایعی که منجر به شروع سیمپتوم‌های آن‌ها شده است را به یاد بیاورند، با آن مواجه می‌شد.

سرچشمه‌‌های رنج (ترس طمع گناه فریب خیانت انتقام)

  • 245,000 تومان

سلمان اختر در این کتاب که به یک تکه الماس می‌ماند، چشم تیز می‌کند و نگاه نافذش را صرف مفاهیم ترس، طمع، گناه، فریب، خیانت و انتقام می‌کند. او در این مسیر دست در خرمن پرمایه نظریات مختلف و گسترده روانکاوانه برده و البته از بینش‌های پژوهش‌های مربوط به رشد، علم اعصاب و حتی شعر و ادبیات نوبه‌نو خوشه‌چینی کرده است. ثمرۀ این تلاش نیز شده ترکیبی محققانه و بدیع از افکار مربوط به رنج بشر که هم به مذاق روانکاوان کارکشته خوش می‌آید و هم تازه‌کارها. این کتاب را استادی نوشته که دست زبردستش به نوشتن آشناست. ــ فخری دیویدز، لندن سلمان اختر در این تحلیل جامع و نابی که از شش عاطفه بنیادین بشر به دست داده، کارستان کرده و سویه‌های پدیدارشناختی، فرهنگی‌اجتماعی و آسیب‌شناسی روانی این سرچشمه‌های رنج بشری را خوش کنار هم گرد آورده است. در این کتاب بر ما روشن می‌شود که ترس، طمع، گناه، فریب، خیانت و انتقام دل‌مشغولی‌های اساسی بشرند، و به چشم خود می‌بینیم که تقلای روانکاو در نقاب برگرفتن از چهره این عواطف و نقش بر آب کردن اهداف ویرانگرشان به دستاویز اشاره به موارد بالینی چطور استادانه به تصویر کشیده شده است. کتابشناسی مفصل و دقیقی قرین این کتاب شده، کتابی که یحتمل به متنی اساسی برای روانکاو کهنه‌کار بدل خواهد شد و پیش چشم کل جماعت دست‌اندرکارِ روانکاوی روان‌پویشی منظره‌ای شگفت می‌گشاید. ـ اتوکرنبرگ، نیویورک

در باب مهربانی

  • 110,000 تومان

جهانی را تصور کنید که در آن مردم روزی از خواب بیدار می‌شوند و می‌بینند خدایی نیست. نیروی عظیمی که بتوان به آن متوسل شد از میان رفته و بشر به حالت آسیب‌پذیری خود بازگشته است. حال و روزگار آن مردم چه خواهد بود؟ از این پس به چه چیزی متوسل خواهند شد؟ فیلیپس معتقد است: «وقتی خدا مرده باشد مهربانی مجاز می‌شود و تنها چیزی که برای انسان باقی می‌ماند مهربانی است.» در واقع، برای انسان بی‌پناه و بی‌خدا مهربانی به راهی بدل می‌شود تا بتواند حدود آسیب‌پذیری و ناتوانی‌هایش رابسنجد. در این کتاب درخشان، آدام فیلیپس، روانکاو برجسته و باربارا تیلور مورخ، لذت‌ها و خطرات مهربانی را بررسی می‌کنند. به مردم مدرن آموخته شده است که خود را اساساً در تضاد با دیگران ببیند و انگیزه‌های ما خودخواهانه است. این کتاب با تکیه بر تاریخ فلسفی، ادبیات روانکاوی و علوم اجتماعی معاصر، توضیح می‌دهد که چگونه و چرا تنهایی برای ما مطلوب‌تر از ارتباط برقرار کردن با دیگران است. در باب مهربانی برایمان توضیح می‌دهد که چرا در عصر حاضر بیش از هر زمان دیگری باید در برابر یکدیگر شفقت و مهربانی نشان دهیم و اساساً چرا مجازیم که دست به چنین کاری بزنیم.

آسیب‌شناسی بهنجار بودن

  • 290,000 تومان

کتاب «آسیب‌شناسی بهنجار بودن» (The Pathology of Normalcy) نوشته‌ی اریک فروم، روان‌کاو و فیلسوف انسان‌گرا، یکی از آثار بنیادین در نقد روان‌شناسی رایج و وضعیت فرهنگی جوامع مدرن است. این کتاب با مجموعه‌ای از سخنرانی‌های تحلیلی فروم آغاز می‌شود که طی آن، مفهوم «سلامت روان» در چارچوب اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی جوامع غربی به چالش کشیده می‌شود. فروم با جسارت و روشنی نشان می‌دهد که بسیاری از آنچه به عنوان "رفتار نرمال" در جوامع امروز پذیرفته شده، درواقع ریشه در بیگانگی، اضطراب، فقدان معنا و اختلال در پیوندهای انسانی دارد. او از دریچه‌ای روان‌کاوانه، فلسفی و اجتماعی می‌پرسد: آیا آنچه ما نُرم یا بهنجاری می‌دانیم، واقعاً نشانه‌ی سلامت است؟ یا نرمال بودن در جهانی بیمار، خود نشانه‌ای از بیماری است؟ پاسخ‌های فروم، ریشه‌دار، ساختارشکن و عمیق‌اند.

کارل گوستاو یونگ و ادبیات گنوسی (تفسیری بر رساله 7 موعظه برای مردگان)

  • 430,000 تومان

روان‌شناسی تحلیلی یونگ، ریشه در گنوسیسم دارد و استفان هولر با بررسی هفت موعظۀ یونگ، وی را گنوسی اما از نوع خاص آن می‌داند. هفت موعظه، همان کتاب کوچک مرموزی است که یونگ چاپ ‌آن را بی‌ملاحظگی دورۀ جوانی‌اش دانسته بود. کتاب حاضر، متن کامل هفت موعظه و تحلیل مبسوطی از آن است. در این تحلیل ما از درهم‌آمیزی مفاهیم تخصصی گنوسی، الهیاتی و روان‌شناسی یونگی آگاه خواهیم شد. هولر که استاد مطالعات دینی بوده است، در مقام اسقف نوگنوسی معاصر آمریکایی، مدرس نویسندۀ کتاب‌ها و مقالاتی دربارۀ گنوسیسم و روان‌شناسی یونگ است. وی باور دارد واقعیت تنها یک بار رخ می‌دهد و پایان می‌یابد و آنچه اهمیت دارد بینش است. از این‌رو بینش و تجربۀ شخصی در برابر تاریخ و وقایع می‌ایستد. البته وی بینش را برتر از باور می‌داند چرا که باور محدود است، اما بینش بر تجربۀ عمیق متعالی تکیه دارد.

عصب روانکاوی (درآمدی کوتاه و نو)

  • 240,000 تومان

آیا مغز و روان می‌توانند به زبانی مشترک سخن بگویند؟ این پرسشی است که قرن‌ها ذهن دانشمندان، فیلسوفان و روانکاوان را به خود مشغول کرده است. کتاب "عصب روانکاوی" نوشتۀ جورج نورتهوف تلاش برجسته‌ای است برای یافتن این زبان مشترک، زبانی که زمان، فضا و پویایی را به ابزارهایی برای درک ارتباط میان فعالیت‌های عصبی و تجربیات ذهنی تبدیل می‌کند. این کتاب به بررسی ویژگی‌های کلیدی روان‌پویشی می‌پردازد، ازجمله مفاهیمی مانند خود، خودشیفتگی، سازوکارهای دفاعی، ناخودآگاه و خودآگاه، دلبستگی و تروما، انرژی و مایه‌گذاری روانی و همچنین افسردگی و اسکیزوفرنی. پس از مرور مدل‌های پیشین و پیشرفتۀ کنونی و محدودیت‌های آن‌ها نورتهوف به‌طور منحصربه‌فردی این ویژگی‌های روان‌پویشی را به ویژگی‌های زمانی و مکانی در مغز (و بدن) پیوند می‌دهد. عنصر کلیدی در اتصال مغز و ذهن، پویایی است؛ الگویی از تغییر در طول زمان: از پویایی مغز به روان‌پویشی - بدین ترتیب پویایی به‌عنوان «ارز مشترک» بین مغز و روان عمل می‌کند. این رویکرد زمانی - مکانی، بینش‌های نوآورانه و گاه شگفت‌انگیزی را دربارۀ ارتباط مبهم بین مغز و ذهن ارائه می‌دهد. درنهایت، این موضوع پیامدهای بالینی - درمانی برای روان‌درمانی ‌روان‌پویشی در یک چارچوب زمانی - مکانی دارد، مانند استفاده از روان‌درمانی زمانی - مکانی. خواندن این کتاب برای عصب‌شناسان، عصب‌روان‌کاوان، روانشناسان، روان‌کاوان و هر کسی که به ارتباط مغز و ذهن علاقه دارد، بسیار جذاب خواهد بود. جورج نورتهوف فیلسوف، روان‌پزشک و عصب‌شناس در دانشگاه اوتاوا در کانادا و مسئول کرسی پژوهشی کانادا برای تصویربرداری مغزی و عصب‌شناسی ‌اخلاقی است. پژوهش‌های وی بر روی ارتباط مغز و ذهن و ویژگی‌های ذهنی آن متمرکز است؛ او کتاب‌ها و مقالات متعددی درباره رویکرد زمانی - مکانی منحصربه‌فرد خود منتشر کرده است.

روانکاوی یونگی (درآمدی کوتاه و نو)

  • 210,000 تومان

مارک وینبورن در این کتاب، علاوه‌بر معرفی مختصر و مفید عناصر کلیدی مدل مفهومی و روش یونگ، به بررسی تحولات، نقدها و مباحث مهم در تکامل روانشناسی تحلیلی نیز می‌پردازد. او همچنین شباهت‌ها و تفاوت‌های روان‌شناسی تحلیلی را با سایر رویکردهای روانکاوی مشخص می‌کند. این رویکرد، هم برای آشنایان با مدل یونگی و هم برای تازه‌واردان این حوزه مفید است: به درک عمیق‌تر مفاهیم در گروه اول و به آشنایی مقدماتی با این مفاهیم در گروه دوم کمک می‌کند. روانکاوان، درمانگران، دانشجویان و اساتید در تمام سطوح از این مقدمۀ منحصربه‌فرد بر مدل یونگی روانکاوی بهره‌مند خواهند شد. مارک وینبورن، روانکاو، روانشناس بالینی یونگی، تحلیلگر آموزشی، سرپرست انجمن بین منطقه‌ای تحلیلگران یونگی و مؤسسۀ سی. جی. یونگ زوریخ است. از آثار او می‌توان به «تفسیر در تحلیل یونگی: هنر و فن» و «فراتر از پرسونا: دربارۀ فردیت و آغازها با تحلیلگران یونگی»، به‌همراه لاوینیا تنکولسکو - پوپا، اشاره کرد. «این کتاب به ‌زیبایی، وسعتِ روانشناسی ژرف یونگ را درکنار نظریه و عمل روانکاوی معاصر به ‌تصویر می‌کشد و با آن‌ها ادغام می‌کند. این اثر بسیار مفید و به ‌موقع، گنجینه‌ای گران‌بها از دانش روانکاوی است که با تجربیات بالینی شخصی و آموزه‌های حکیمانه درهم‌آمیخته است. این کتاب، گوهری گران‌بها برای یونگی‌ها و تمامی علاقه‌مندان به روان است. رونی لاندو، روانکاو یونگی، رئیس سابق انجمن تحلیلگران یونگی فیلادلفیا CNASJA

روانکاوی لاکانی (درآمدی کوتاه و نو)‌

  • 200,000 تومان

روان‌کاوی لاکانی : درآمدی کوتاه و نو به قلم شلومیت یادلین-گادوت و یوری هادار فرصتی نوآورانه به دنیای پیچیده‌‌ی ژاک لاکان، یکی از نوآورترین اندیشمندان روان‌کاوی ارائه می‌دهد. این جلد مختصر مقدماتی ، تبیینی تازه از اندیشه‌ی لاکانی ارائه می‌دهد که تاثیرات فلسفی و حساسیت‌هایی را که آن را شکل داده‌اند مشخص و ایده‌ها و مفاهیم آن را به زبانی ساده معرفی می‌کند. تصاویری که از حوزه‌های بالینی ، فرهنگی تا تجربه‌ی روزمره‌ی معاصر متغیر هستند، نظریه را زنده کرده و دسترسی آن را آسان‌تر می‌کنند. روان لاکانی به طور کامل توضیح داده شده و توصیف می‌شود و به‌عنوان بازنمایی میل و ژوئیسانس (لذت)، امیدها و ناامیدی‌ها [به روی ما] گشوده می‌شود. سوژه‌ای که در این‌جا مورد بحث قرار گرفته، بر اساس «دیگری» شکل می‌گیرد و به واسطه‌ی اشکال مختلف خود از مرکزیت خارج می‌شود: زبان و فرهنگ، افراد معنادار و بدن. از این منظر، نویسندگان نشان می‌دهند که چگونه لاکان نشان داد که عشق، جنس، سیاست و درمان همیشه شامل میل به بودن با دیگری است اما در‌عین‌حال تمایل به آزادی از او نیز وجود دارد. این کتاب بخشی از مجموعه درآمدهای راتلج درباره‌ی روان‌کاوی معاصر است و باید توسط روان‌شناسان، دانشجویان و پژوهشگران آشنا با ایده‌های لاکان خوانده شود. همچنین کسانی که برای اولین بار با نظریه‌های او آشنا می‌شوند. درک منحصربه‌فرد و انقلابی لاکان از تجربه‌ی انسانی برای هر پژوهشگر سوژگی انسانی سودمند خواهد بود؛ از جمله منتقدان هنری، نظریه‌پردازان فرهنگی، مفسران سیاسی و دانشگاهیان علوم انسانی و اجتماعی.

نظریه روان‌تحلیل‌گری ژاک لاکان

  • 250,000 تومان

ژاک لاکان یکی از اسرارآمیزترین و تاثیرگذارترین متفکران قرن بیستم به شمار می‌رود. او با پیوند زدن روان‌تحلیل‌گری، فلسفه و زبان‌شناسی، درک ما از میل، زبان و ناخودآگاه را دگرگون کرد. با این وجود، اندیشه‌های او برای بسیاری همچنان چالش‌برانگیز باقی مانده است. این کتاب، با اشاره به مفاهیم اساسی در روان‌تحلیل‌گری لاکان مانند امرهای خیالی، نمادین و واقع، ضمیر ناخودآگاه، ساختارهای روانی، ژوئی‌سانس، ابژه میل دست‌نیافتنی، گره بورومی و چهار گفتمان، درخشش و پیچیدگی متفکری را روشن می‌کند که ادعا داشت: ساختار ناخودآگاه مانند ساختار زبان است.

انسان و سمبول‌هایش

  • 460,000 تومان

«انسان و سمبول‌هایش»، کتابی‌ است ساختارشکن که روان آدمی و سمبول‌های عمیقِ جاگرفته در زوایای آن را می‌کاود، نشانه‌هایی که جهانِ بیرونی را شکل و فُرم می‌بخشند. کارل یونگ، روانپزشک برجسته و پدرِ روانشناسیِ تحلیلی، نویسنده این کتاب است. او به ژرفای ناخودآگاه ِ جمعی و کهن‌الگوهای جای‌گرفته در آن می‌نگرد، که افکار و عواطف و رفتارهای انسان را متأثر می‌سازند و اهمیتِ این نمادها را در زیست و زندگی جمعی ما در همه ادوار به بحث و فحص می‌گذارد. این کتاب به تاریخِ 1961نوشته شده، یعنی درست پیش از مرگِ یونگ، واپسینِ سالِ عمرش که تماماً وقفِ نوشتنِ این کتاب شد و تنها 10 روز پیش از آنکه بیمار شود به پایانَش رسانْد. علی‌رغمِ اینکه همکاران ِ یونگ، او را به ترویجِ مفاهیمِ این کتاب ترغیب کردند، تمایلی به نشر و توسعه آن از خود نشان نداد. این کتاب رابطه انسان و ناخودآگاهش را بررسی می‌کند و بر اهمیتِ رویاها در زندگیِ فرد تأکید می‌ورزد؛ یونگ ایده‌های کلیدی و مهمی همچون نماد و رویا و کهن‌الگوهای برآمده از ناخودآگاه را به مخاطب معرفی می‌کند و زبانِ ناخودآگاهِ انسان را نماد و سمبول می‌داند که به واسطه رویا بر او ظهور می‌کنند. نماد یا سمبول‌های روان، ابژه‌های شناخته‌شده جهانِ واقعیتند که به چیزی ناشناخته و دور از ذهن اشاره دارند. و رویا ابزاری ا‌ست برای ابراز ناخودآگاه که به سادگی خود را به انسان نشان نمی‌دهد. این کتاب پنج بخش دارد و یونگ هر بخش از آن را بر مبنای روانشناسیِ تحلیلی و توصیف و تفسیرِ ناخودآگاه از این منظر، نوشته ‌است.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1