فیلتر‌ها

تولیدکننده

















































































































































بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

روانکاوی

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
سخنی در نافرمانی
  • 80,000 تومان
  • با تخفیف: 80,000 تومان
درس گفتارهای مقدماتی روانکاوی (متن جلسات درس فروید در دانشگاه وین)
مغاک جنون
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 150,000 تومان
روایت یک کودکی سخت (نفرت عشق زندگی)
  • 152,000 تومان
  • با تخفیف: 152,000 تومان
سینما و روانکاوی (بازی سایه‌ها)
  • 119,000 تومان
  • با تخفیف: 119,000 تومان
فریب‌های ثمربخش (قدرت و تناقض ذهن خودفریبنده)
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 105,000 تومان
چپ لکانی (روانکاوی نظریه سیاست)
  • 320,000 تومان
  • با تخفیف: 320,000 تومان
شرحی بر کهن الگوها (پدیدآورندگان شانس)
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
ناخودآگاه در نمایش‌نامه‌های شکسپیر
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان
روان و فرهنگ
  • 55,000 تومان
  • با تخفیف: 55,000 تومان

افسانه‌های فرقه‌ای (یونگ و بنیان‌گذاری روانشناسی تحلیلی)

  • 120,000 تومان

ادعاهای بحث‌برانگیز درباره اینکه یونگ، شارلاتان و نیمه‌خدایی خود-منصوب شده بود، اخیرا میراث او را مجددا زیر ذره‌بین قرار داده است. اساس حمله به یونگ متنی است که قبلا ناشناخته بود و گفته می‌شود سخنرانی افتتاحیه یونگ در فرقه‌ی مخفی اوست که در سال 1916 در زوریخ تاسیس شد و با نام باشگاه روان‌شناختی شناخته می شود. ادعا می‌شود که این فرقه تا امروز هم در روانشناسی یونگ، در جنبشی که همچنان به‌عنوان یک رشته حرفه‌ای اصیل جلوه می‌کند، اما رویاهای دروغین رستگاری معنوی را می‌فروشد زنده است. در افسانه‌های فرقه‌ای، پژوهشگر پیشرو، سونو شامداسانی، به بررسی این ادعا پرداخته و مدارکی را که قبلا منتشر شده بودند، بررسی کرده تا اثبات کند که این ادعا کذب محض است. این اظهارنظر دقیق و افشا‌کننده از تاریخ جنبش یونگی، از تاسیس باشگاه روانشناسی تا فرمول بندی مجدد رویکرد یونگ توسط پیروان او، دستور کار جدیدی را برای ارزیابی تاریخی روانشناسی تحلیلی امروز ایجاب می کند. در افسانه‌های فرقه‌ایء ‍پژوهشگر پیشرو، سونوشامداسانی، به بررسی این ادعا پرداخته و مدارکی را که قبلا منتشر شده بودند، بررسی کرده تا اثبات کند که این ادعا کذب محض است. این اظهارنظر دقیق و افشا کننده از تاریخ جنبش یونگی، از تاسیس باشگاه روانشناسی تا فرمول‌بندی مجدد رویکرد یونگ توسط پیروان او، دستور کار جدیدی را برای ارزیابی تاریخی روانشناسی تحلیلی امروز ایجاب می‌کند.

سخنی در نافرمانی

  • 80,000 تومان

گزینه‌هایی که انسان با آنها روبه‌روست، یا فرار از مسئولیت‌هایی است که آزادی بر عهده او می‌گذارد و پناه بردن به وابستگی‌های جدید و گردن نهادن به آنها است، و یا پیش رفتن تا تحقق کامل آزادی بی‌چون و چرا که بر پایه فردیت و منحصر به فردی انسان قرار دارد. «اریک فروم»

درس گفتارهای مقدماتی روانکاوی (متن جلسات درس فروید در دانشگاه وین)

  • 375,000 تومان

یک قرن از ارائه‌ی این درس‌گفتارها در دانشگاه وین می‌گذرد، اما محتوای آنها مربوط به قلمرویی است که به سرکوب روانی خو گرفته است و از این‌رو برای خود‌آگاهی انسان کهنه نمی‌شود. فروید تقریبا تمام نظریات خود را در این سلسله جلسات مرور کرده است و به همین دلیل بعضی مثل کارل آبراهام این کتاب را بهترین اثر او برای فراگیری نظریات روانکاوی دانسته‌اند. این درس‌گفتارها شاید در هیچ‌کجا به پیچیدگی و عمق آثار متاسایکولوژیک او نرسند و چنین هدفی هم ندارند، اما می‌توانند درآمد بسیار خوبی برای درک آنها باشند. کتاب حاضر ترجمه جلد شانزدهم از کتاب «Works, 1953» با عنوان «Itroductory lectures on psycho-analysis (part III) «1916-1917)» است که از متن انگلیسی آن با عنوان «The standard edition of the complete psychological works of Sigmund Freud» به فارسی برگردانده شده است.

مغاک جنون

  • 150,000 تومان

«مغاک جنون» که حاصل تجربه پنجاه ساله دکتر جرج اتوود در زمینه مطالعه و درمان جنون در تمام اشکال است، به طیف وسیعی از وخیم‌ترین وضعیت‌های هیجانی بیماران می‌پردازد؛ از جلوه‌های مختلف روان‌پریشی و افسردگی و اقدام به خودکشی گرفته تا تأثیر آسیب‌های عمیق کودکی، تکه‌پاره شدن شخصیت به چندین «خود»، رابطه جنون و نبوغ و همچنین اهمیت پیش‌فرض‌های فلسفی در کار بالینی با اختلالات روانی شدید. اتوود در جای‌جای کتاب بر سرشت انسانی و ماهیت بیناذهنیتی جنون تأکید می‌کند. ماهیتی که حتی در شدیدترین موارد بیماری روانی، در اوج‌های خیره‌کننده و حضیض‌های دردناک جستجوی بی‌امان حقیقت در زندگی -هم از جانب بیمار و هم از جانب درمانگر- به چشم می‌خورد. بعید است کسی داستان‌های بالینی این کتاب را بخواند و به آنچه در اعماق وجود خودش نهفته است نزدیک‌تر نشود.

روایت یک کودکی سخت (نفرت عشق زندگی)

  • 152,000 تومان

این کتاب روایت‌گر زندگی دختری است که از مصائب جنگ جهانی دوم جان به در می‌بَرد، اما پس از جنگ، این‌بار در خانواده خودش قربانی بدرفتاری پدر و مادرش می‌شود. تنها راه آزادی او مخالفت‌کردن با آنهاست. لیلیان زیلبرستاینِ روانکاو، با کار روی خاطرات خودش و بیمارانش، سازوکار روان‌شناختی‌ «نفرت رهایی‌بخش» را می‌کاود: «نفرت برای من ضروری بود چون تنها راهی بود که می‌توانستم از موضع قربانی بیرون آیم. اما چگونه می‌توان از این نفرت فراتر رفت و به عشق رسید؟» شناخت سیستم حفاظت‌کننده نفرت می‌تواند کمکمان کند با گذشته دردناکمان به صلح برسیم و از آن رهایی یابیم. این اثر روایتی صادقانه درمورد سازوکار بقا و روش‌های مقابله با بدرفتاری‌های دیگران است.

سینما و روانکاوی (بازی سایه‌ها)

  • 119,000 تومان

سینما نیز مانند رویا ابزار و سند ارزشمندی برای ثبت و ضبط چیزی است که جز بدین طریق از دست می‌رود. به بیان دیگر، سینما شکلی از رویاورزی همگانی است. می‌توان گفت سینما شاه‌راه دست‌یابی به ناخودآگاه فرهنگ است. یعنی همان جایگاه رویا را در روانکاوی کلاسیک فرویدی دارد. از دلایل جذابیت چنین رویکردی به سینما امید بستن به آن در مقام ابزاری برای تحلیل روانکاوانه فرهنگ و کشف دردنشان‌های آن در قالب رویاهای سینمایی است. به عبارت دیگر، روانکاوی فیلم ابزاری است برای نقد اجتماعی، و فیلم «نشانه»‌ای از فرهنگی که در آن جای دارد. این که روانکاوی چگونه از عهده چنین کاری برمی‌آید هنوز بحث‌انگیز است. آیا مفاهیم را از روانکاوی اخذ می‌کنیم و در خوانش فیلم به کار می‌بندیم؟ آیا در پی کشف «ناخودآگاه» سینماییم؟ آیا خوانش روانکاوانه باید بر مضامین ویژه‌ای متمرکز باشد؛ امور جنسی، مرگ، جنون؟ این پرسش‌ها پاسخ ساده‌ای ندارند. نقد روانکاوانه همه این راه‌ها (و بلکه بیش از این‌ها) را پیموده است. در هر صورت، رابطه روانکاوی و سینما بر کار تفسیر مبتنی است. روانکاوی سینما را تفسیر می‌کند، اهمیت سینما را درمی‌یابد، و سعی در فهم جذابیت‌ها و آسیب‌های آن دارد. نویسنده این کتاب کوشیده نشان دهد روانکاوی چگونه در درک نظریه معاصر فیلم ما را یاری می‌کند.

فریب‌های ثمربخش (قدرت و تناقض ذهن خودفریبنده)

  • 105,000 تومان

خودفریبی صدمات وحشتناکی به ما، جامعه‌هایمان و کرۀ زمین وارد می‌کند. اما اگر خودفریبی همین‌قدر که می‌گوییم بد است، چرا در همه‌جا حضور دارد؟ در فریب‌های ثمربخش، شانکار ودانتام و بیل مسلر استدلال می‌کنند که خودفریبی به صورت متناقضی می‌تواند نقشی حیاتی در موفقیت و رفاه ما نیز داشته باشد. دروغ‌هایی که به خودمان می‌گوییم؛ تعاملات روزانۀمان با دوستان، عاشقان و همکاران را حفظ می‌کنند. این دروغ‌ها می‌توانند توضیح دهند که چرا برخی از مردم بیشتر از دیگران عمر می‌کنند، چرا برخی از زوج‌ها عاشق می‌مانند و برخی دیگر عاشق نمی‌شوند، چرا برخی از ملت‌ها متحد می‌مانند در حالی که برخی دیگر از هم جدا می‌شوند. فریب‌های ثمربخش به کمک داستان‌‌های شخصی قوی و با تکیه بر بینش‌های جدید در روان‌شناسی، عصب‌شناسی و فلسفه، گذاری جذاب به معنای واقعی انسان بودن ارائه می‌دهد.

چپ لکانی (روانکاوی نظریه سیاست)

  • 320,000 تومان

عبارت «چپ لکانی» به یک وحدت موجود یا جوهره اشاره نمی‌کند که زیربنای همه پروژه‌های نظری-سیاسی متنوع باشد. در سبک واقعی لکانی، حتی می‌توان گفت که چپ لکانی «وجود ندارد!»، به این معنی که خود را به‌ عنوان یک امر اثبات‌شده همگن و کامل بر عرصه نظری-سیاسی تحمیل نمی‌کند. اتفاقا، در حقیقت، تقسیم‌بندی آن بهترین دلیل بر ظهور آن است، زیرا همانطور که همه می‌دانند، فقط یک آزمایش وجود دارد که-فراتر از هر شک منطقی- می‌تواند نشان دهد آیا چنین عرصه‌ای واقعا وجود دارد یا خیر. هر جا که یک چپ وجود داشته باشد، حتما یک دسته‌بندی بین چپ و به ظاهر «واقعی» و چپ «کاذب»، یا میان انقلابیون و اصلاح‌طلبان وجود دارد. به نظر می‌رسد این دقیقا در مورد چپ لکانی صادق باشد.

شرحی بر کهن الگوها (پدیدآورندگان شانس)

  • 210,000 تومان

این کتاب به شما کمک می‌کند تا سرزمین جادویی ناخودآگاهی را، نیز بازی‌ها و قوانین حاکم بر آن را بشناسید؛ همان بازی‌ها و قوانین حاکم بر آن را بشناسید؛ همان بازی‌ها و قوانینی که تحت عنوان «شانس» یا «بخت»، از آنها یاد می‌کنید؛ پس شناخت این قوانین و بازی‌های ناخودآگاهی، شما را از بدشانسی، دور؛ و به خوش‌شانسی نزدیک خواهد کرد.

روانشناسی تحلیلی

  • 125,000 تومان

کتاب حاضر حاصل پنج سال سخنرانی کارل گوستاو یونگ است که در سال 1935 در حضور دویست پزشک و درمانگر حاذق در انستیتوی روان‌پزشکان تاوی استوک در لندن ایراد گردید. وی در این سخنرانی‌ها، نظریه‌های خود و روش‌هایی که برای رسیدن به نتیجه‌گیری‌هایش استفاده کرده بود را به شیوه‌ای بسیار شفاف و قانع‌کننده بیان نمود و نمونه‌ای برجسته از یک متفکر بزرگ در اوج قدرت را به نمایش گذاشت. این سخنرانی‌های بسیار شفاف و بحث‌برانگیز در پیرامون ایگو، انتقال، تخیل فعال و تداعی کلمات می‌باشد. اندیشه‌های ژرف و گیرای یونگ را می‌توان از لا به لای این سخنرانی‌ها و نیز از پرسش و پاسخ‌های پزشکان و روانکاوان برجسته‌ای همچون ویلفرد بیون و دیگر حاضرین در این جلسات روان‌تحلیلی دریافت کرد.

ناخودآگاه در نمایش‌نامه‌های شکسپیر

  • 210,000 تومان

ترجمه‌ی حاضر تحلیلی جامع از پانزده نمایشنامه‌ی شکسپیر است که با تکیه بر روانکاوی و تعریف ناخودآگاه از زبان فروید به قلم مارتین برگمن به رشته‌ی تحریر درآمده است. این اثر با ظرافت تمام نیت ناخودآگاه پشت اعمال و افکار شخصیت‌های آثار شکسپیر را شرح داده و با ایجاد پلی میان شخصیت‌های نمایشی و زندگی حقیقی خود شکسپیر درکی نوین از ناخودآگاه او به عنوان نمایشنامه‌نویس و نویسنده‌ای خلاق ارائه می‌دهد. برگمن توضیح می‌دهد که روانکاوی یک تئوری است که به آدم‌های واقعی می‌پردازد: این‌که آن‌ها چطور عمل می‌کنند و چطور می‌توان به آن‌ها در داشتن زندگی بهتر کمک کرد؟ آیا روانکاوی برای زنان و مردانی که شکسپیر خلق‌شان کرده کارساز است؟ حتی اگر در زندگی واقعی وجود نداشته باشند؟ برگمن می‌گوید: در کمال ناباوری برای من و حتی خوانندگانم پاسخ این سوال یک بله‌ی مشروط است. شخصیت‌های شکسپیر آدم‌های واقعی نیستند اما ساختار روانی آن‌ها بر اساس افرادی واقعی که شکسپیر در ناخوآگاه خود داشته، ساخته شده است. او می‌گذارد ما تک‌گویی آن‌ها را هنگامی که با نیمه ‌خودآگاه و گاهی حتی ناخود‌آگاه‌شان روبرو می‌شوند، بشنویم.

روان و فرهنگ

  • 55,000 تومان

روانکاوان و در رأس آنها زیگموند فروید به مقوله فرهنگ در تحول و عملکرد دستگاه روان انسان، به‌خصوص در شکل‌گیری عاملیت فراخود (سوپرایگو) و نقش آن در زندگی پرداخته‌اند. مقالات موجود در این کتاب به بررسی تفاوت‌هایی اساسی فرهنگ غرب و شرق، با استفاده از منابع گوناگون، از جمله مطالعات موردی، اسطوره‌ها و افسانه‌های هندی و ادبیات می‌پردازد. در کنار بررسی نقش فرهنگ در تفکر روانکاوی، نویسنده روایت شخصی خویش از نقش فرهنگ در روانکاوی و روانشناسی را نیز ارائه می‌دهد و در ادامه به تأثیر نگاه زیگموند فروید و کارل یونگ در روانکاوی هندی، رابطه میان روانکاوی و فرهنگ‌های غیرغربی، مفهوم مادر-زنانگی در روانکاوی هندی، میان‌سالی را مورد بررسی قرار می‌گیرند. ویرایش دوم این کتاب کلاسیک شامل مقدمه‌ای جدید و سه مقاله جدید بوده که به بررسی روانکاوانه مسائلی همچون شورش‌ها، روانشناسی تروریسم اسلام‌گرا و سایر موارد می‌پردازد.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1