علوم انسانی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
تبلور اندیشه‌ها
  • 189,900 تومان
  • با تخفیف: 189,900 تومان
اصالت هویت و خود واقعی در محیط کار
  • همراه با تخفیف
  • 120,000 تومان
  • با تخفیف: 102,000 تومان
درهم تنیدگی (نیروی شگفت‌انگیز اتصال انسان‌ها به یکدیگر پیوستگی‌ای که زندگی ما را می‌سازد)
  • همراه با تخفیف
بیشتر عمر کنیم (علم و هنر افزایش طول عمر)
  • همراه با تخفیف
  • 500,000 تومان
  • با تخفیف: 425,000 تومان
تقسیم کار (رویکردی تکاملی به اشتغال زنان)
  • همراه با تخفیف
  • 100,000 تومان
  • با تخفیف: 85,000 تومان
پیچیدگی کیهانی (حیات و آگاهی از افسانه تا واقعیت)
  • همراه با تخفیف
اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)
  • همراه با تخفیف
نجات روح مدرن (درمان هیجانات و فرهنگ خودیاری) نقد روانشناسی از منظر جامعه‌شناسی فرهنگی
  • همراه با تخفیف
365 نکته راجع به مد مردان
  • همراه با تخفیف
  • 3,000 تومان
  • با تخفیف: 2,550 تومان
نظریه رهایی
  • همراه با تخفیف
  • 760,000 تومان
  • با تخفیف: 646,000 تومان
تاملات (در باب حقوق و شریعت تاریخ و سیاست) مجموعه‌ای از مقالات حقوقی دکتر محمدعلی موحد
  • همراه با تخفیف
فرهنگ خودشیفتگی (زندگی آمریکایی در عصر کاهش انتظارات)
  • همراه با تخفیف

تبلور اندیشه‌ها

  • 189,900 تومان

تبلور اندیشه‌ها کتابی است مملو از اندیشه‌های متنوع رهبری موفق و پیروز همچون شیخ محمد بن راشد که خود، آن را به نگارش در آورده است. مطالعه این کتاب برای همه مفید است: از افرادی که به دنبال توسعه فردی هستند تا رهبران بزرگ کشورها...

اصالت هویت و خود واقعی در محیط کار

  • 120,000 تومان

تا مدت ها اسمم را که به زبان می‌آوردم، شبیه زبان ناشناخته‌ای به نظر می‌رسید. نامطمئن از اینکه که هستم، به دنبال اسمم علامت سوال می آوردم: همان چیزهایی بودم که به دنیا نشان می‌دادم؟ یا آن‌هایی که شب‌ها موقع خواب به من هجوم می آوردند؟ ما محصول دیدگاه‌ها، تجربه‌ها و هویت‌های پیچیده‌ای هستیم که برچگونگی حرکتمان در فضایی که در آن زیست می‌کنیم، تأثیر می‌گذارند. واقعی بودن یعنی آنچه در ذات خود هستیم. ما هویتمان، ارزش‌هایمان، ضربه‌های روحی‌مان، خاطرات شیرینمان و بدترین لحظات‌مان هستیم. ما لایق آنیم که به همه وجوه خود افتخار کنیم. حتی آنهایی که در سایه بوده‌اند؛ و باید یاد بگیریم که فقط کسانی از خود واقعی ما آزار می‌بینند که از مخفی بودن خود واقعی ما نفع می‌برند. این کتاب شما را تشویق می‌کند تا در نگاهتان به خود واقعی بودن در محل کار تجدید نظر کنید. شما را از محدوده امنتان خارج می‌کند و کمکتان می‌کند تصمیم بگیرید که چقدر از وجودتان را در محیط کار با دیگران به اشتراک بگذارید. به این ترتیب می‌توانید عنان کسی را که واقعا هستید دوباره به دست بگیرید!

درهم تنیدگی (نیروی شگفت‌انگیز اتصال انسان‌ها به یکدیگر پیوستگی‌ای که زندگی ما را می‌سازد)

  • 480,000 تومان

به‌ طور کلی دانشمندان، فیلسوفان و دیگر افرادی که جامعه را مطالعه می‌‌کنند، به دو دسته تقسیم می‌‌شوند: کسانی که فکر می‌‌کنند افراد، اختیار سرنوشت خود را دارند و کسانی که معتقدند نیروهای اجتماعی مسئول اتفاقاتی هستند که برای ما می‌‌افتند. با این‌حال ما فکر می‌‌کنیم عامل سومی نیز در این بحث نادیده گرفته شده است. با‌توجه‌ به پژوهش‌ ها و تجارب متنوع خود در زندگی -از دیدار با همسرمان گرفته تا ملاقات با یکدیگر، از مراقبت از بیماران لاعلاج گرفته تا ساختن سرویس بهداشتی در روستاهای فقیر- معتقدیم پیوستگی‌‌های ما با افرادِ دیگر، بیشترین اهمیت را دارد و از طریق پیوند‌ دادن مطالعه‌ افراد به مطالعه‌ گروه‌‌ها، علم شبکه‌‌های اجتماعی می‌تواند موارد بسیاری را درمورد تجارب انسانی توضیح دهد. این کتاب بر پیوند ما با دیگران و تاثیر آن‌‌ها بر احساسات، جنسیت، سلامتی، سیاست، پول، تکامل و فناوری تمرکز دارد و مهم‌تر از همه، بر اینکه چه عاملی ما را منحصربه‌ فرد می‌‌کند. برای اینکه بدانیم چه کسی هستیم، باید بفهمیم چگونه به‌ هم ‌پیوسته‌ایم.

بیشتر عمر کنیم (علم و هنر افزایش طول عمر)

  • 500,000 تومان

پزشکیِ مدرن، به رغم تمام موفقیت‌هایش، در مواجهه با بیماری‌های دوران پیری پیشرفت چندانی نداشته است. بسیاری از مواقع مداخلات درمانی خیلی دیرهنگام صورت می‌گیرند، و نتیجه به تعویق انداختن مرگ است، به بهای افزودن دوره‌ای سرشار از درد و رنج به زندگی. عطیه در این کتابِ بسیار نوآورانه نشان می‌دهد که چرا برای تغییر این وضع ضرروی است که تغییری اساسی در رویکردمان به سلامتی و درمان پدید آوریم. پیتر عطیه در دانشکده پزشکی استنفورد و بخش جراحی عمومی دانشگاه جانز هاپکینز تحصیل کرده است. او متخصص جراحی انکولوژی در مؤسسه ملی سرطان امریکا است و پژوهش‌هایش در زمینه طول عمر و ایمنی‌درمانی سرطان پوست بوده است.

تقسیم کار (رویکردی تکاملی به اشتغال زنان)

  • 100,000 تومان

مطالعات نظری و تجربی فراوانی نشان داده است که، بیش از آنچه تاکنون می‌پنداشتیم، رفتارهای حیوانات از عوامل محیطی و رفتارهای انسان‌ها از عوامل زیستی تأثیر می‌پذیرند. از نتایج مهم این تحقیقات تأیید این باور عمومی است که زنان و مردان تفاوت‌های بنیادین روانی دارند. اما، به‌رغم پذیرش تفاوت‌های تولیدمثلی در زن و مرد، نوشته‌های مربوط به سیاستگذاری عمومی به‌شکلی گسترده تفاوت‌های جنیستی مرتبط با خلق‌وخو و رفتار را نادیده انگاشته‌اند. طبق باوری شایع در علوم اجتماعی، هر تفاوتی در رفتار زن و مرد محصول تربیت دوران کودکی و از جملۀ تأثیرات فرهنگی است. این در حالی است که تحقیقات حوزۀ انسان‌شناسی همخوانی قابل‌توجهی میان رفتارهای جنسیتی در تمام جوامع نشان می‌دهد. این تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است ما به نوعی علت و معلول را اشتباه گرفته باشیم: شاید ساختار پدرسالارانۀ جوامع معلول تفاوت‌های جنیستی باشد و نه علت آن. تقریباً‌ تمامی سیاستگذاری‌های عمومی بر پایۀ دیدگاهی ضمنی دربارۀ سرشت انسان بنا شده‌اند. برای نمونه، بسیاری از سیاست‌های مربوط به برابری جنسیتی مبتنی بر این فرضیۀ رایج در علوم اجتماعی‌اند که زن و مرد سرشت یکسانی دارند. اکنون، پرسش این است که چنانچه تحقیقات علمی اخیر در باب تفاوت‌های زن و مرد درست باشد، چه دیدگاهی را باید در قلمرو سیاستگذاری عمومی دربارۀ سرشت انسان مد نظر قرار داد.

پیچیدگی کیهانی (حیات و آگاهی از افسانه تا واقعیت)

  • 382,000 تومان

دغدغه معنا یا دست‌یابی به حیات معنا‌دار، از دیرباز یکی ار مهم‌ترین نگرانی‌های وجودی آدمی بوده است. انسان تنها موجودی است که «وجود»ش برای خودش مسئله است. اساسی‌ترین سوال برای انسان همواره این بوده که کیست و از کجا آمده و رو به کدام منزلگاه دارد؟ جهان هستی همواره در حال تغییر و تبدل و تکامل دائمی است و سکون در آن راه ندارد و این نقطه در واقع پایان حیات محسوب می‌شود. غایت جهان و سرنوشت انسان و جهت کلی که این عالم رو به سوی آن دارد و نیز داشتن یا نداشتن هدف و مقصود برای حیات - و بالتبع برای انسان - از دیگر پرسش‌های چالش برانگیزی است که همواره در برابر انسان خودنمایی کرده‌اند. پیچیدگی کیهانی؛ حیات و آگاهی از افسانه تا واقعیت مدعی آن است که ضمن درک عمیق چالش‌ها و مشکلات راه، تحلیل‌های خود راجع به حیات و منشاء و غایت آن را در مسیری متعادل و عالمانه پیش برده و درکی روشن و شفاف و بدیع از این موضوع ارائه می‌نماید. این کتاب در پی تبیین و معرفی نوعی از متافیزیک است که براساس علوم نسبتا جدیدی مانند پیچیدگی، آشوب و اطلاعات شکل گرفته است. نویسنده با جسارتی مثال‌زدنی برخی از پرسش‌های ریشه‌ای که هم فیلسوفان و هم دانشمندان را به خود مشغول کرده،‌ بررسی می‌کند، سوالاتی همچون: حیات برای نخستین‌بار چگونه به وجود آمد،‌ هدف آن چیست، آگاهی چیست و عملکرد آن چگونه است، و چگونه در کیهانی که به زیبایی تمام برای ایجاد و پشتیبانی از حیات مهیا شده، زندگی می‌کنیم؟ کسانی که نه به تبیین‌های غیرقابل اثبات آفرینش گرایان و نه تفاسیر عجیب و غریب فیزیکدانان مدرن نتوانسته آن‌ها را قانع کند، قطعا از مطالعه این کتاب لذت خواهند برد.

اقتصادهای نابهنجار (انسان‌ها چگونه بر تنگناهای اقتصادی غلبه می‌کنند)

  • 320,000 تومان

در بسیاری از علوم، نظیر پزشکی و مهندسی، موقعیت‌های حاد و نابهنجار نمونه‌های ایدئالی برای شناخت قوانین بنیادین حاکم بر پدیده‌ها هستند. ریچارد دیویس، اقتصاددان مدرسۀ اقتصاد لندن و روزنامه‌نگار، با در نظرداشتن همین الگو، در این کتاب 9 وضعیت نابهنجار اقتصادی را بررسی می‌کند تا تبیینی بهتر از موفقیت و شکست اقتصادها در موقعیت‌های دشوار ارائه دهد. او ابتدا با سفر به شهری سونامی‌زده در اندونزی، اردوگاه آوارگان سوری در اردن، و زندانی در لوئیزیانا تجربه‌های بقا را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه انسان‌ها در مواجهه با بحران‌ها دوباره زندگی و کسب‌وکار خود را بازسازی می‌کنند. سپس نمونه‌هایی از تجربۀ شکست را بررسی می‌کند: منطقه‌ای میان کلمبیا و پاناما به نام گسست دارین، کینشاسا در جمهوری کنگو، و گلاسکو در اسکاتلند نمونه‌هایی روشنگر از ظرفیت‌های اقتصادی ازدست‌رفته‌اند. در سه فصل پایانی کتاب، دیویس تصویری از چگونگی مواجهه با بحران‌های آینده ترسیم می‌کند: آکیتا در ژاپن، تالین در استونی و سانتیاگو در شیلی پیشروان مواجهه با بحران‌های مربوط به پیری جمعیت، پیشرفت انفجاری فناوری‌ها و عمیق شدن نابرابری هستند.

نجات روح مدرن (درمان هیجانات و فرهنگ خودیاری) نقد روانشناسی از منظر جامعه‌شناسی فرهنگی

  • 350,000 تومان

امروزه میدانیم که روانشناسی با ادعای تفسیر و آسیب‌شناسی مشکلات و ارائه راهکارهای مختلف به تمام عرصه‌های زندگی ما، از روزمرگی گرفته تا قلمرو خانواده، سازماندهی محیط کار، شرکت‌های خدماتی، تبلیغاتی، نهادهای مدنی و… ورود کرده است. اما آیا این گفتمان موفق بوده و آیا به نجات انسان مدرن کمک کرده است؟ در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: روانشناسی از دیدگاه نقدگرایانه مدرنیته، بیان فردگرایی اتمیستی است و همان بیماری‌هایی را که مدعی شفا دادن آن می‌باشد، ایجاد و یا تشویق می‌کند. بنابراین در حالی که روانشناسی ظاهرا به مشکلات فزاینده ما در ورود یا ماندن در روابط اجتماعی می‌پردازد و به راه حل کمک می‌کند، در واقع تشویق می‌کند که نیازها و ترجیحات خود را مهم‌تر از تعهدات خود نسبت به دیگران بدانیم. الکساندر کویره: تراژدی روح مدرن عبارت از این است که معمای جهان هستی را حل کرده است اما آن را با معمای خودش جایگزین می‌کند.

365 نکته راجع به مد مردان

  • 3,000 تومان

کتاب حاضر مشتمل بر 365 نکته و راه‌کار در باب آراستگی مردان، چگونگی پوشیدن لباس‌های مختلف در محیط‌های متفاوت، و تناسب لباس، مطرح شده است.

نظریه رهایی

  • 760,000 تومان

ما در زمانه رهایی‌های شکست‌خورده به سر می‌بریم. تمامیِ رهایی‌هایی که عصرِ مدرن از همان آغازش رقم زده است ــ دیر یا زود ــ به ضدِ آنها تبدیل‌ شده‌اند. این رهایی‌ها قیدوبندهای تازه‌ای، نظم‌های تازه‌ای از وابستگی و بندگی پدید آورده‌اند. […] تمامیِ تلاش‌های معطوف به رهایی، خواه سیاسی، اقتصادی، حقوقی، اخلاقی، فرهنگی خواه هنری، به پارادوکس‌ها و تناقض‌هایی گرفتار شده‌اند؛ این تلاش‌ها اَشکالِ تازه‌ای از سلطه و راهبردهای تازه‌ای برای سلطه پدید آورده‌اند. وانگهی، آشکار شده است که رهایی در حقیقت همواره پیشاپیش در خدمتِ توجیهِ سلطه بوده است. (از متن کتاب) هدف اصلی کتاب این است که ایده نوعی رهایی را شرح و بسط دهد که قادر است از آلوده شدن خویش به هر سلطه‌ای عبور کند. به عبارتی دیگر، این کتاب تلاشی است برای به اندیشه درآوردن رهایی در وراء تقابل‌های میان‌ یونانیان و بربرها، میان فرهیختگان و اصطلاحاً «بدْوی‌ها»، میان اروپا و دیگری‌اش، میان مغرب‌زمین و سایر نقاط جهان. این کتاب در پیِ آن است که رهایی را حقیقتاً جهان‌شمول سازد: در پیِ‌ آن است که آزادی را به نحوی به اندیشه درآورَد که آزادی نه دستاورد و امتیازِ برخی مناطق و فرهنگ‌ها، بلکه تجربه و پراکسیسِ همگان باشد. بنابراین کتابِ پیشِ رو در پیِ مفهومی حقیقتاً انسانی از آزادی است: آزادی به‌مثابه تجربه‌ای که برای هر انسانی در هر زمانی امکان‌پذیر است؛ بلکه حتی به‌مثابه تجربه‌ای که در زندگیِ هر انسانی، ولو محدود و سرکوب‌شده، همواره پیشاپیش بالفعل است. این همان بنیادی است که بر پایه آن می‌توان در هر زمانی نبرد بر سرِ رهایی را آغاز کرد.

تاملات (در باب حقوق و شریعت تاریخ و سیاست) مجموعه‌ای از مقالات حقوقی دکتر محمدعلی موحد

  • 495,000 تومان

این کتاب مجموعه‌ای است از مقالات و خطابات محمدعلی موحد از اوایل دهۀ1330 تا دهة 1390 که حائز صبغۀ حقوقی‌اند؛ بخش اول شامل مباحثی دربارۀ حقوق خصوصی، مشخصاً حقوق مدنی، فقه اسلام، تاریخ و فلسفۀ حقوق و بخش دوم موضوعات جزایر سه‌گانه، دریای مازندران و نفت. عناوین این مقالات، گویای دغدغه‌های فکری مؤلف و تداوم آنها طی شش دهه است. به عنوان نمونه، مقالة «قضا و دادرسی در زمان مغول» شصت‌وچهار سال پیش نوشته شده و پس از آن خطابۀ «فصلی از تاریخ تحولات حقوقی ایران» آمده که در سال‌های اخیر ایراد شده و بلافاصله پس از آن مقالۀ «وضع دواوین در فاصلۀ حملۀ چنگیز و استقرار ایلخانان» جای گرفته است که برای نخستین‌بار به طبع می‌رسد و نشان می‌دهد که نظام حقوقی عصر ایلخانان، بیش از شصت سال است که ذهن مؤلف را به خود معطوف داشته. یا مثلاً توجه به معضلات روز کشور همچون جزایر سه‌گانه و دریای مازندران که مباحث حقوقی پیرامون آنها سال‌هاست جامعه را سخت درگیر نموده است.

فرهنگ خودشیفتگی (زندگی آمریکایی در عصر کاهش انتظارات)

  • 342,000 تومان

فرد خودشیفته به دلیل ترس از داشتن برچسب بازنده،‌ خود را تحسین می‌کند و خود را با «برنده‌ها» به دیگران می‌شناساند. او به دنبال گرم کردن خود در درخشش منعکس شده آنها است؛ اما احساسات او حاوی ترکیبی قوی از حسادت است و اغلب اگر هدفی که به آن دل‌بسته است،‌ کاری کند که بی‌اهمیت بودن فرد خودشیفته را به او یادآوری کند، تحسین او به نفرت تبدیل می‌شود. فرد خودشیفته نسبت به توانایی‌های خود اعتماد به نفسی ندارد که او را تشویق کند تا الگوی متعالی شخص دیگری را الگوی خود قرار دهد. بنابراین،‌ شیفتگی خودشیفته به سلبریتی، که در جامعه ما بسیار شایع است، از نظر تاریخی با آنچه ژول هنری می‌گوید «فرسایش ظرفیت تقلید، از دست دادن توانایی الگوسازی خودآگاهانه از شخص دیگر» هم‌زمان است.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1