ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½-ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½
- 185,000 تومان
- با تخفیف: 185,000 تومان
- 179,000 تومان
- با تخفیف: 179,000 تومان
- 125,000 تومان
- با تخفیف: 125,000 تومان
- 110,000 تومان
- با تخفیف: 110,000 تومان
- 95,000 تومان
- با تخفیف: 95,000 تومان
- 95,000 تومان
- با تخفیف: 95,000 تومان
- 90,000 تومان
- با تخفیف: 90,000 تومان
- 59,000 تومان
- با تخفیف: 59,000 تومان
- 185,000 تومان
- با تخفیف: 185,000 تومان
- 99,000 تومان
- با تخفیف: 99,000 تومان
- 135,000 تومان
- با تخفیف: 135,000 تومان
- 175,000 تومان
- با تخفیف: 175,000 تومان
كارآفريني مسيري پرپيچوخم است و احتمالا در طول اين مسير سوالات مختلفي برايتان به وجود خواهد آمد. سوالاتي مثل: «آيا بايد از شغلم استعفا بدهم، بايد چه تغييري در مسير حرفهاي خودم ايجاد كنم، چطور كيفيت ايدههايم را بسنجم، كدام طرح مناسبتر است، چطور با شكستها كنار بيايم، چه زمان و چطور كسب و كارم را شروع كنم و …».
تعدادي از افراد براي رسيدن به پاسخي مناسب دست به آزمون و خطا ميزنند و عدهاي نيز با منتورهاي باتجربه و مورد اعتماد مشورت ميكنند. اما ممكن است همه فرصت آزمون و خطا يا امكان دسترسي به چنين منتورهايي را نداشته باشند.
توني فادل كسي است كه در دوران مديريت استيو جابز در اپل حضور داشته و از او به عنوان خالق آيپاد نام ميبرند. او در اين كتاب به تازهكارها، مديرعاملها، مديران، كارآموزها و تمام اشخاصي كه ميخواهند در دنياي كسب و كار پيشرفت كنند توصيههايي مطابق با هر مرحله از مسير شغلي ارائه ميكند.
مجموعۀ مشخصي از مسائل هستند كه همۀ افراد با آنها مواجه ميشوند. اين مسائل نتيجۀ مستقيم زندگي ما در زمان و مكان متناهي است. در يك روز يا در يك دهه، چه كارهايي بايد بكنيم و سراغ چه كارهايي نبايد برويم؟ چه ميزاني از آشفتگي را بايد بپذيريم و چه ميزان از نظم اضافي است؟
اينگونه مسائل مخصوصِ انسانها به نظر ميرسند، اما اينطور نيست. بيش از نيم قرن است كه دانشمندان علوم كامپيوتر با مسائلي همارز اين دوراهيهاي روزمره دستوپنجه نرم ميكنند و بسياري از آنها را هم حل كردهاند.
صحبت از الگوريتم براي زندگي انساني، تركيب غريبي به نظر ميرسد. خيليها با شنيدن واژۀ الگوريتم به ياد كارهايي رازآلود و عجيب ميافتند كه با دادههاي بزرگ سر و كار دارد. اما الگوريتم فقط مختص رياضيات نيست. وقتي از روي الگو ژاكت ميبافيد يا زماني كه از روي دستور پخت كيك ميپزيد الگوريتمي را دنبال ميكنيد.
در اين كتاب، ايدۀ طراحي الگوريتم انساني را دنبال ميكنيم و به جستجوي راهكارهاي بهتر براي چالشهاي روزمرۀ انسانها هستيم. ديدن زندگي روزمره با عينك علوم كامپيوتر ميتواند دستاوردهاي متعددي برايمان داشته باشد.
مغزت را بهكار بينداز!
احتمالا اين جمله را شنيدهايد يا شايد در حين سروكله زدن با مسئلهاي دشوار يا زماني كه سعي داشتهايد به خودتان توصيه كنيد كه فردي منطقي باشيد، آن را زير لب زمزمه كردهايد. اين جمله فرماني رايج است كه در ميان گرفتاريهاي زندگي روزمره صادر ميشود.
فرهنگ ما بر اين موضوع اصرار دارد كه مغز تنها جايگاه تفكر است. اما آني مورفي پال در اين كتاب بيان ميكند كه ذهن شبيه پرنده آشيانهسازي است كه چوبها و شاخهها را جمع ميكند و از مصالح در دسترس، يك كل واحد ميسازد. اين مصالح شامل احساسات و حركات بدني ما، فضاهاي فيزيكي كه در آن ياد ميگيريم و كار ميكنيم و ذهن افراد ديگري است كه با آنها تعامل داريم.
تا زماني كه به فكر كردن در درون مغز بسنده كنيم، محدوديتهاي اين اندام دست و پاي ما را ميبندد. اما اگر بخواهيم و مهارت آن را كسب كنيم كه به بيرون از اين چارچوب برسيم، تفكر ما نيز ميتواند دگرگون شود. تفكر ما ميتواند به اندازه بدنمان پويا، به اندازه فضاهاي پيرامونمان دلباز و به اندازه روابطمان غني باشد؛ همچنين ميتواند به اندازه كل جهان هستي وسيع و پرظرفيت باشد.
كتابهاي زيادي درباره تاسيس استارتاپ نوشته شده است. از جذب سرمايه و جستوجو براي تناسب محصول با بازار گرفته تا تيمسازي، ادغام و غيره. اما بعد از آن چه مي شود؟ توصيههاي عملي بسيار كمي وجود دارد كه درباره به مقياس رساندن يك شركت از 10 يا 20 به هزاران كارمند صحبت كند.
آمار شكست استارتاپها اين مغايرت را توضيح ميدهد. درحالي كه سالانه هزاران استارتاپ تاسيس ميشوند، بيشتر آنها قبل از رسيدن به مرحله رشد انفجاري يا به عبارتي ((مقياس يافتن)) از بين ميروند يا فروخته ميشوند. در نتيجه، با اينكه بسياري از افراد تجربه راهاندازي يك شركت را دارند اما تعداد كمي از آنها به مقياس رساندن را تجربه كردهاند.
توصيههاي اين كتاب بسيار كاربردي و عملياتي است و با توصيههاي پيشپاافتاده سرمايهگذاراني كه هرگز يك شركت را اداره نكردهاند يا در مقياس بزرگ توسعه ندادهاند، متفاوت است. اميدوارم اين كتاب براي بنيانگذاران، مديران عامل و كارمنداني كه براي اولينبار با رشد انفجاري و مقياس يافتن مواجه ميشوند، مفيد باشد.
بسياري از ما در مديريت زمان محدودمان بسيار بد عمل ميكنيم و اين همان چيزي است كه وضعيت را دلسردكنندهتر ميكند. كوششهاي ما براي حداكثر استفاده از زمان، نهتنها مدام با شكست مواجه ميشود بلكه اوضاع را بدتر هم ميكند.
زمان در دنياي مدرن لحظهاي از حركت بازنميايستد؛ هرلحظه تكاليف جديدي را پيش پاي ما قرار ميدهد و هرچه سرعت انجام تكاليف قبلي بيشتر ميشود، زمان هم سريعتر حركت ميكند.
به عقيده اوليور بركمن هيچكس در تاريخ بشريت نتوانسته است به تعادل ميان كار و زندگي دست يابد و قطعا شما هم با به كار بستن تكنيكهاي مختلف به آن دست نخواهيد يافت. كتاب چهار هزار هفته درباره استفاده بهتر از زمان نوشته شده است و به شما كمك ميكند تا با توجه به محدويتهاي دنياي امروز، كارهايي كه در ذهن داريد را انجام دهيد.
همه ميخواهدن موضوعي را تغيير دهند. فروشندگان ميخواهند نظر مشتريانشان را تغيير دهندء بازاريابان ميخواهند تصميمات مربوط به خريد را تغيير دهند و حتي والدين ميخواهند رفتار فرزندانشان را تغيير دهند. اما تغيير سخت است.
ما براي تغيير نظر افرادء از ترفندهاي اقناع استفاده ميكنيم و فشار ميآوريمء اما حتي پس از تمامي اين كارهاء معمولا تغييري ايجاد نميشود. زيرا هنگامي كه تلاش ميكنيم ذهن افراد را تغيير دهيمء خود آنها را فراموش ميكنيم و از ياد ميبريم كه چه عاملي مانع تغيير آنها شده است.
بنابراين اگر تحت فشار گذاشتن جواب نميدهدء چطور ميتوان با انرژي كمترء تغيير را سرعت بخشيد؟
تغييرآفرينها به جاي اينكه بپرسند چه عاملي ممكن است شخصي را مجاب به تغيير كندء پرسشي اساسيتر از خود ميپرسند: چرا آن شخص تاكنون تغيير نكرده است؟ چه عاملي مانع او شده است؟
همۀ ما از جهتي مراقبتكننده هستيم: والدين هنگامي كه فرزندانشان در حال رشد هستند، فرزندان وقتي والدينشان سالمند ميشوند، اعضاي خانوادۀ كساني كه معلوليت جسمي و ذهني دارند، معلمان، رهبران جامعه، رهبران مذهبي، مأموران مجري قانون، پاسخدهندگان تماسهاي اورژانسي و بسياري از قهرمانان ناپيداي ديگر در خط مقدم كه مثل چسب خانوادهها و جامعهشان را در كنار هم نگه ميدارند. ما نقشهاي متعددي ميپذيريم و در موقعيتها و سمتهاي مختلفي خدمت ميكنيم. استرس ما در يك نقش ممكن است استرس نقشهاي ديگرمان را تشديد كند يا توسط آنها تشديد شود. لازم است از همۀ مراقبتكنندگان تجليل و تقدير شود. اگرچه تمركز اين كتاب روي مراقبتكنندگان سيستم خدمات درماني است، نكات، ابزارها و مهارتهايي كه در اينجا مورد بحث و بررسي قرار ميگيرند احتمالاً براي همۀ مراقبتكنندگان، صرفنظر از پيشينۀ حرفهايشان، مفيد خواهد بود.
مايكل بانگي استانير در اين كتاب و در ادامه كتاب عادت مربيگري به شما كمك خواهد كرد تا به مربي بهتري تبديل شويد. هرچه ميخواهيد اسمش را بگذاريد؛ دفترچه راهنما، كتاب، كارگاه آموزشي يا مدرسه! اين كتاب نكاتي را كه براي تغيير رفتارتان لازم داريد، عميقتر بيان ميكند.
نويسنده در ابتدا راجع به نحوه تغيير رفتارتان و دشواريهاي تغيير عادت توصيه صحبت ميكند. سپس ابزاري خاص و دقيق در اختيارتان قرار ميدهد تا به كمك آن بتوانيد براي پرسيدن سوالات بيشتر، كنجكاوي بيشتري به خرج دهيد. در آخر نيز به شما كمك ميكند تا به ايجاد عادت مربيگري در خود ادامه دهيد.
فرار كردن از دام توصيه و رام كردن هيولاي توصيه آسان نخواهد بود.
قرار است از مسيري اصلي تغيير جهت دهيد كه سالها ميرفتهايد. اما اين كتاب و تعهد شما به رفتارها و عادات جديد، فرصت تغيير روش رهبريتان را براي هميشه در اختيارتان خواهد گذاشت.
جذب سرمايه از سرمايهگذاران خطرپذير چگونه انجام ميشود؟
اين پرسش مهمترين سوال كارآفرينان نسل جديد است، اما با كمال تعجب اطلاعات معتبر اندكي در اين باره وجود دارد. براي پاسخ به اين پرسش افرادي بهتر از برد فلد و جيسون مندلسون بنيانگذاران شركت سرمايهگذاري Foundry Group پيدا نميكنيد. اين دو فرد در بيش از صدها معامله سرمايهگذاري خطرپذير روي استارتاپهاي مراحل اوليه تا سري A مشاركت داشتهاند.
نسخه جديد كتاب ونچر ديلز، به كارآفرينان نوپا فرآيندهاي مذاكره و جذب سرمايه از مراحل ابتدايي تا مراحل توسعه را با تمركز روي موارد قراردادي و حقوقي در اقتصاد پوياي كنوني آموزش ميهد. به كارآفرينان اين قدرت را ميدهد كه باهوشتر و قوي تر از وكلا و سرمايهگذاران خطرپذير عمل كنند و تا حد امكان احتمال موفقيت خود را در نهاييسازي معاملات خطرپذير برد- برد افرايش دهند.
كتاب تلخ و شيرين نوشتۀ سوزان كين، نويسندۀ نامآشناي آمريكايي دربارۀ تلخترين لحظات و تجربيات زيستۀ انسانهاست كه در آنها شادي نيز نهفته است. او در اين كتاب و همانند كتاب قدرت سكوت، دست روي موضوعي ميگذارد كه در ميان ما وجود دارد اما كمتر ديده ميشود.
يكسوم از ما خودمان را بهدليل احساسات منفي مانند غم و غصه قضاوت و حتي تنبيه ميكنيم. جامعه نيز ما را تشويق ميكند كه تا ميتوانيم شاد باشيم و روي مثبت زندگي را ببينيم. اما چطور ميتوانيم در جامعهاي كه اندوه و اشتياق را ناديده ميگيرد، سالمتر زندگي كنيم؟ تلخوشيريني به ما نشان ميدهد كه چطور با پذيرفتن غم و تبديل آن به هنر، با درد مقابله كنيم.
تلخوشيرين دربارۀ درك اين است كه روشنايي و تاريكي، تولد و مرگ و تلخ و شيرين همواره جفت يكديگرند. مصيبتهاي زندگي ناگزير با شكوه آن همراه است. اگر نتوانيم غمها و اشتياقهايمان را تغيير شكل دهيم ممكن است آن را به شكل آزار، سلطه يا بيتوجهي به ديگران تحميل كنيم. ولي اگر متوجه شويم كه همۀ انسانها فقدان و رنج را ميشناسند يا خواهند شناخت، ميتوانيم به يكديگر رو آوريم.
تبديل درد به خلاقيت، تعالي و عشق قلب اين كتاب است.
پيترسون در كتاب قبلي خود با نام «12 قانون زندگي» از 12 قانوني پرده برميدارد كه به افراد زيادي در ايجاد نظم در هرج و مرج و بينظمي زندگيشان به آنها كمك ميكند.
او اكنون، به دنبال كتاب قبلي، 12 اصل نجاتبخش ديگر را براي مقاومت در برابر عوارض طاقتفرسايي ارائه ميدهد كه ميل ما به نظم دادن به جهان را برآورده ميكند.
در زماني كه اراده انسان بهطور فزايندهاي خود را در هر حوزهاي از زندگي، از ساختارهاي اجتماعي تا حالات احساسي ما، تحميل ميكند، پيترسون هشدار ميدهد كه امنيت زياد، خطرناك است.
در حالي كه بينظمي زياد، ما را در معرض بيثباتي و نگراني قرار ميدهد، نظم كنترل نشده هم ميتواند ما را به تسليم وادار كند. فراتر از نظم فراخواني براي ايجاد تعادل بين اين دو اصل اساسي است.
قضاوتهاي انسان در خصوص يك موضوع در معرض چالشهايي قرار دارد كه موجب خطاي انساني ميشوند. سوگيري و نويز- انحراف نظاممند و پراكندگي تصادفي- مؤلفههاي اين خطا هستند.
بعضي قضاوتها سوگيرانهاند؛ يعني به نحو نظاممندي از هدف و آنچه كه بايد باشند فاصله دارند. بعضي قضاوتها هم نويزي هستند؛ يعني افرادي كه قرار است به اتفاق نظر برسند، عملاً به ديدگاههاي بسيار مختلفي در اطراف هدف ميرسند.
در كتاب نويز، دنيل كانمن، اليويه سيبوني و كاس آر سانستين اثرات زيانبار نويز را در زمينههاي مختلفي همچون پزشكي، حقوق، پيشبيني اقتصادي، علم پزشكي قانوني، واگذاري، حفاظت از كودكان، استراتژي، بررسي عملكرد و كارگزيني پرسنل نشان ميدهند و در نهايت راهكارهايي براي كاهش نويز و اتخاذ تصميمات بهتر ارائه ميكنند.