پرويز شريفي درآمدي ليلا طوراني


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
نظریه اجتماعی و روانکاوی (در گذار خود و جامعه از فروید تا کریستوا)
زیست روانی قدرت (نظریه‌هایی درباره انقیاد)
  • 62,000 تومان
  • با تخفیف: 62,000 تومان
ویتگنشتاین و روان‌درمانی (از پارادوکس به حیرت)

نظریه اجتماعی و روانکاوی (در گذار خود و جامعه از فروید تا کریستوا)

  • 240,000 تومان

شرایط اجتماعی‌ای که اکنون در آن زندگی می‌کنیم، فرایند تدوین نظریه‌ای پیچیده درباره سوژه‌ای انسانی را به ضرورتی سیاسی تبدیل کرده است. در این شرایط اجتماعی، نیروهای جهانی شدن، خصوصی‌سازی و پست-مدرنیزاسیون هر روز بیش از پیش بر زندگی و روابطمان با یکدیگر تاثیر می‌گذارند. نویسنده در این کتاب با تکیه بر سه دیدگاه: 1- نظریه انتقادی که بر اهمیت روانکاوی، نظریه سیاسی و فلسفه تفکر روشن‌گرانه تاکید دارد؛ 2- پرسش‌های ساختارگرایانه درباره تولید سوژگی و هویت؛ و 3- خوانش‌های فمینیستی مختلف از روانکاوی و فرضیات مردسالارانه در تلاش است ما را با آرای مطرح شده در نظریات مذکور درباره فرایند تولید سوژگی و هویت؛ امر جنسی و جنسیت؛ و جامعه، فرهنگ و فن‌آوری آشنا کند.

زیست روانی قدرت (نظریه‌هایی درباره انقیاد)

  • 62,000 تومان

تمایز جنسیت‌ها و هویت جنسیتی از دل‌مشغولی‌های جودیت باتلر نظریه پرداز فمینیست امریکایی با تبار مجاری - روسی است که از منظری میان رشته‌ای به طرح مباحثی در این زمینه پرداخته است. اما آنچه دیدگاه میان رشته‌ای او را به هم پیوندء و در کانون مباحث نظری‌اش قرار می‌دهدء مسئله چگونگی تکوین سوژه و شرایط برساخته شدنش در وضعیت‌ها و مواجهه‌اش با شرایط خارجی (هنجارها) ست که در فرایندی کنش‌مندانه به انقیاد هنجارها (نه به مفهوم تبعیت کردن با سرسپاری خام) یا واکنش در برابر آن‌ها می‌انجامد. باتلر در این کتاب با بازخوانی آرای هگلء نیچهء فرویدء فوکو و آلتوسرء سعی در واکاوی و توضیح نسبت سوژه با شرایط تکوینش دارد.

ویتگنشتاین و روان‌درمانی (از پارادوکس به حیرت)

  • 38,000 تومان

یکی از اهداف این کتاب این است که نشان دهد چگونه سردرگمی درباره کارکرد واژه‌ها خیالات باطلی ایجاد می‌کند که ما را به بند می‌کشند. این موضوع نه فقط برای افرادی که به دنبال کمک هستند، بلکه برای جامعه‌ای نیز که پذیرای خیال باطل است تاثیرات مخربی به همراه دارد. ما با تمرکز بر کاربرد واقعی نشانه‌ها، به دنبال راهی برای تضعیف «خودکامگی» این باور هستیم که فرایندهای درونی ذهنی علل افکار و رفتارهایمان هستند.این باور نادرست مبتنی بر این تصور است که واژه‌هایی مانند «فکر»، «باور»، »شهوت»، «نیت» و «احساس» به حالات، ابژه‌ها و فرایندهای موجود در جهان درونی ذهن یا مغز اشاره دارند که علت رفتار محسوب می‌شوند. در نتیجه این باور، تصور می‌کنیم که جستجوی ناخودآگاه یا مغز به رهایی از تعارض‌های ذهنی می‌انجامد. این تصویر به دلیل فهم محدودکننده ما از زبان به وجود می‌آید. در این تصویر به روش‌های مختلف کاربرد کلمات و بافتاری که کلمات در آن استفاده می‌شوند توجه نشده است....

صفحه‌ی 1