بکی کندی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
نیک‌سرشت (درون خوب)
  • همراه با تخفیف
  • 300,000 تومان
  • با تخفیف: 255,000 تومان
باطن خوب (راهنمای تبدیل شدن به پدر و مادری که می‌خواهید باشید)
  • همراه با تخفیف
نیک‌سرشت (راهنمای تبدیل شدن به والدی که می‌خواهید باشید)
  • همراه با تخفیف

نیک‌سرشت (درون خوب)

  • 300,000 تومان

کتاب درون خوب مخصوص پدران و مادرانی است که کمرشان زیر بار فرزندپروری خم شده است. این اثر که انقلابی در فرزندپروری به راه انداخته فقط رهنمودهای عملی و خردمندانه تربیت فرزند سالم و سرشار از عاطفه و تاب‌آوری نیست، بلکه منبع ارزشمندی است برای والدین دچار سردرگمی و درد جانکاه سروکله زدن بیهوده با فرزندان؛ والدینی که آرزوی محیط کم‌تنش و مهرپرور را دارند. پدران و مادران بسیاری از رعایت قواعدی که در عمل کارساز نیستند یا احساس خوبی در آن‌ها برنمی‌انگیزند، خسته‌اند. رویکرد توانمندساز و کارآمد این کتاب الگویی است مؤثر که برقراری پیوند با فرزندان را بر تأدیب و تنبیه آن‌ها ترجیح می‌دهد. در این کتاب تأکید بر پرورش‌انسان‌هایی شایسته است نه اصلاح رفتار کودکان، و همچنین مهارت‌هایی را می‌پروراند که در زندگی احتیاج داریم و نیازهای عاطفی را برآورده می‌سازند.

باطن خوب (راهنمای تبدیل شدن به پدر و مادری که می‌خواهید باشید)

  • 180,000 تومان

تا سال‌های اخیر تصور می‌شد که کودکان ماشین‌هایی هستند که می‌توان با پاداش و تنبیه به رفتارشان جهت داد. این دیدگاه در نظریه رفتارگرایی ریشه دارد و اگرچه در کوتاه‌مدت نتایج به ظاهر مطلوبی به بار می‌آورد، طولی نخواهد کشید که اثرش را از دست می‌دهد و آثار مخربی روی روان کودک و تعاملات والد- فرزندی به جا می‌گذارد. دکتر بکی کندی با رویکرد «باطن خوب» انقلابی در فرزندپروری به پا کرده است. از نظر او کودکان ماشین نیستند؛ آنها افکار و هیجان‌های مخصوص به خودشان را دارند و برای تعامل کارآمد با آنها باید وارد فضای ذهنی‌شان شویم. ما نمی‌توانیم با مفاهیم و منطق دنیای بزرگسالان با کودکان برخورد کنیم. با مطالعه این کتاب می‌آموزید که با دنیای ذهنی کودکان تعامل برقرار کنید. این کتاب صرفاً یک کتاب فرزندپروری نیست و نکات آن در سایر روابط انسانی نیز می‌تواند مفید باشد.

نیک‌سرشت (راهنمای تبدیل شدن به والدی که می‌خواهید باشید)

  • 310,000 تومان

سال‌هاست شیوه‌های تربیتی متفاوتی به والدین عرضه می‌شود که نتیجه مطلوبی در پی ندارند. تنبیه و پاداش، به کارگیری وقفه کوتاه، نمودارهای شکل‌دار برچسبی، نادیده گرفتن و... همگی تمرکزشان بر رفتار و شکل‌دهی آن است، نه پرورش انسان. این رویکردها مهارت‌های لازم برای زندگی را به کودک یاد نمی‌دهند یا پاسخی به نیازهای عاطفی پیچیده‌اش نیستند. مشکلات دوران کودکی خود والدین را هم اگر اضافه کنیم، قابل درک است که چرا بیش‌تر پدر مادرها احساس درماندگی و فرسودگی دارند یا فکر می‌کنند سررشته امور را از دست داده و نگران‌اند کودکانشان را درست بار نیاورند. دکتر بکی با سابقه طولانی فعالیت در حوزه روان‌شناسی بالینی، در «نیک‌سرشت» فلسفه والدگری خود را با راهکاری عملی مطرح کرده است تا بتوانید از وضعیت تردید و خودسرزنش‌گری دور شده و به اعتماد به نفس و رهبری مقتدرانه برسید.

صفحه‌ی 1