قطره


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
ابلیس درون
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان
مجموعه آثار مولیر (نمایشنامه)،(10جلدی،باقاب)
  • 880,000 تومان
  • با تخفیف: 880,000 تومان
حیات النفوس و داستان های میان رودان (دو نمایشنامه ی همراه)
گرداب (نمایش نامه)
  • 115,000 تومان
  • با تخفیف: 115,000 تومان
دو خانم ریزه میزه در راه شمال (نمایش نامه)
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
منظره ی دریایی (نمایش نامه)
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 105,000 تومان
پایین،گذر سقاخانه (نمایش نامه)
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
دایی وانیا (نمایش نامه)
  • 85,000 تومان
  • با تخفیف: 85,000 تومان
سنگ آرزو
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 105,000 تومان
پرچم آزادی
  • 142,000 تومان
  • با تخفیف: 142,000 تومان
پنج نمایشنامه مدرن نو
  • 165,000 تومان
  • با تخفیف: 165,000 تومان
خانه جایی است که از آن آغاز می کنیم (دفترهای روانکاوی23)
  • همراه با تخفیف

ابلیس درون

  • 210,000 تومان

(قاتلان فرانسه،کلاهبرداری و کلاهبرداران فرانسه)

مجموعه آثار مولیر (نمایشنامه)،(10جلدی،باقاب)

  • 880,000 تومان

(نمایشنامه کمدی فرانسه،قرن 17م،باقاب)

گرداب (نمایش نامه)

  • 115,000 تومان

گرداب نمایشنامه‌ای است در سه پرده که به‌لحاظ اقتصادی، اولین اثر موفق نوئل کاورد محسوب می‌شود. کاورد در این اثر هنری تلاش کرده است تا فضای غبارآلود و روابط نه‌چندان متعارف بین زنان و مردان را پس از جنگ جهانی اول به نمایش درآورد. به‌علاوه، این اثر، به زعم برخی از منتقدین به‌نوعی شرح مشاهدات و اعتراض نویسنده به رواج استعمال مواد مخدر و فروپاشی روابط عاطفی بین اعضای خانواده‌ها در آن دوران نیز هست. داستان این نمایشنامه درباره‌ی رابطه‌ی زنی زیبا و میان‌سال است با مردی جوان‌تر، رابطه‌ای که در آن دوران (سال‌های پس از جنگ جهانی اول) بسیار متداول بود و توازن ارتباط منطقی و عاطفی بین زوج‌ها را برهم می‌زد. از این نمایشنامه یک فیلم سینمایی نیز ساخته شده است.

دو خانم ریزه میزه در راه شمال (نمایش نامه)

  • 125,000 تومان

آن‌ها دو خواهرند، دو خواهر همراه یا قهر با هم، رقیب یا دوست هم. به‌هرحال با خاکسترهای مادرشان که به‌تازگی مرده در جست‌وجویی مشترک راهی شده‌اند برای پیداکردن قبر پدر که بیست‌وپنج سال پیش مرده است. به‌این‌ترتیب، آن‌ها راهی سیاحتی خانوادگی می‌شوند؛ هرج‌ومرج ‌گونه اما شادمانه... ترانه‌ای، نغمه‌ای، موسیقی ساده‌ای که سبکی طنز زندگانی را می‌سراید. حماسه‌ای خنده‌دار، مملو از وزن و رنگ‌به‌رنگ! این نمایشنامه با ترفندهای تلخ و شیرین همراه است و خواننده را وامی‌دارد که بی‌صبرانه منتظر دیدن بازیگرانی بر روی صحنه باشد. نویسنده با شیوه‌ای بدیع و با طرح موضوعی که برای همه ملموس است، یک نمایشنامه‌ی بی‌کله و شوخ نوشته که به پوچی زندگی اشاره دارد.

منظره ی دریایی (نمایش نامه)

  • 105,000 تومان

ماجرا خیلی ساده است. زوجی میان‌سال که فرزندانشان از خانه رفته‌اند و بی‌شک استقلال مالی دارند، خود را بر ساحلی می‌یابند. آن‌ها با لحنی بی‌اعتنا، همچون عشاقی کهنه‌کار و صمیمی، درباره‌ی عشق و ازدواج و زندگی صحبت می‌کنند. یکی نقاشی می‌کند و دیگری چرت می‌زند. همه‌ی این‌ها به چه انجامیده است؟ سرانجام، زوج میان‌سال دیگری به آن‌ها می‌پیوندند. زوج دوم از قضا دو مارمولک‌اند... این مارمولک‌ها، موجوداتی از اعماق دریا، در مرحله‌ای بسیار پیشرفته از تکامل‌اند و تصمیم گرفته‌اند به خشکی بیایند. این از ترفندهای نویسنده است. به‌هرحال، هیولاهایی انسان‌نما از ژرفای اقیانوس، که پولک به تن دارند، اما با لهجه‌ای تصنعی انگلیسی صحبت می‌کنند. طبق تمام قواعد بازی باید نمودی کودکانه داشته باشند، اما خوشبختانه نمایش‌ها از قواعد پیروی نمی‌کنند. نیویورک تایمز

پایین،گذر سقاخانه (نمایش نامه)

  • 75,000 تومان

تو با اون همه وقار و اون یال و کوپالت واستاده بودی اون جا تسبیح تو میزدی انا هرگز سرتو بلند نکردی یه نظر جلوتو نگاه کنی که آخه این کیه که به دام توافتاده داره بال بال میزنه...تا به امروز،تا همین استاعه کسی جرئت نکرده بود بالای حرف من حرفی بزنه.هیچکی نتونسته بود خلاف میل من حرکتی بکنه.و...ا خود میگفتم تو بیخود پهلوون شهر ما نشده ی بی خود به خواب های من نمی آیی تو اون تالار آینه،کنار چشمه آبی...فقط دلم واسه طلعت میسوزه طفلی پای دار قالی باید قوز بیاره و چشماش در انتظار بخت سفید بشه.

دایی وانیا (نمایش نامه)

  • 85,000 تومان

نمایش‌نامه دایی وانیا به نسبت سایر آثار چخوف از تعداد پرسوناژهای کمتری برخوردار است و داستان سرراستی دارد: استاد مشهور هنرهای زیبای پایتخت اکنون با درآمد کم‌تری بازنشسته شده، زن دوم جوانی گرفته و تصمیم می‌گیرد در ملکی که همسر درگذشته‌اش برای او باقی گذاشته، زندگی کند. در این داستان سرراست اما خرده‌روایت‌های زیادی شکل می‌گیرد و مناسبات سرراست، ناگهان دچار پیچیدگی‌هایی می‌شوند. حتی از عنوان این نمایش‌نامه هم می‌شود پی برد که متنی ضدتراژدیک است و در پی قهرمان‌پروری هم نیست. شخصیت اصلی، آن کسی نیست که جذاب است و نیرویی رو به زندگی دارد بلکه دایی وانیاست، شخصیتی با احساس درماندگی که حتی آن‌قدرها جدی نیست که نام مهمی به او بدهند. چنانکه در بررسی منتقدانه دایی وانیا گفته شده این نمایش‌نامه عطفی در آثار چخوف به حساب می‌آید. چخوف با این متن به تئاتری نقل مکان می‌کند که توانایی طرح مسائلی را دارد بی‌آن که آن‌ها را حل کند. در این اثر قهرمان تراژیکی وجود ندارد. تماشاگر فقط با گروهی از اشخاص تهی از هرگونه مرکزی روبه‌رو می‌شود: پر از نیازهای متناقض و ناسازگاری‌هایی که برطرف هم نمی‌شوند، برای رسیدن به خشنودی.... تماشاگر از همان ابتدای نمایش متوجه می‌شود با پرسوناژهایی روبه‌رو است که دغدغه‌های خاص خودشان را دارند این دغدغه‌ها دقیقا برآمده از محیط زندگی‌شان است تا آن‌جا که گویی در دایره‌ای بسته به‌سر می‌برند. زیاد حرف می‌زنند و اطاله کلامشان به مونولوگ می‌ماند. بیهودگی، نیازمندی و تنهایی در این متن به خوبی خودش را نشان می‌دهد. این متن در واقع مواجهه انسانی‌ست که برای شرایط تازه تاریخی‌اش مهیا نیست یعنی در روسیه‌ای که در دوره آغازین نظام سرمایه‌داری است. با این‌که چخوف در این اثر وضعیتی به ظاهر محتوم را به تصویر می‌کشد، اما کمک می‌کند تا مخاطب بیرون از اثر با شرایط موجود در نمایش‌نامه به تعامل نرسد و آرزوی تغییر شرایط را در دل بپروراند.

سنگ آرزو

  • 105,000 تومان

(نمابشنامه ی ایسلندی،قرن 20م)

پرچم آزادی

  • 142,000 تومان

پرچم آزادی یکی از سه نمایش سه‌گانه‌ی دوبلین و یکی از مهم‌ترین و بهترین آثار شان اُکِیسی است. این اثر که در نقد شورش عید پاک 1916 نوشته شده است نخستین‌بار هشتم فوریه‌ی 1926 به روی صحنه رفت و در شب چهارم اجرا با عصیان تماشاگران، به‌ویژه زنانی که همسران خود را در آن شورش از دست داده بودند، رو‌به‌رو شد. این نمایش در فاصله‌ی میان زبان و اتفاق، و قدرت واژگان در تغییر دید ما به جهان نقش می‌بندد. در این اثر، گفته‌ها بر راستی و درستی و واژه بر کُنش برتری دارد. این نمایش حقایق ناخوشایند شورش را به تصویر می‌کشد و هم‌زمان در تلاش است که نقش پررنگ واژگان و داستان‌ها را در رقم‌خوردن آن پیشامد خونین بازشناسد.

پنج نمایشنامه مدرن نو

  • 165,000 تومان

لابد میشیما، این شاعر و مرد نمایش، ابتدا حین بازخوانی نمایش‌های نوی قدیمی به‌نحوی اطمینان یافته که این نمایشک‌های کهنِ کم‌بازیگر که گویا فی‌نفسه از قاعده‌ سختگیرانه‌ای چون قاعده‌ وحدت‌های نمایش کلاسیک غربی پیروی می‌کنند سزاوارِ این‌اند که در زیر لوای جامه‌ها و دکورهای مدرن در لطف و شاعرانگی با نمایش‌های مذهبی قدیمی برابری کنند و شاعر فقید همه‌چیز را به‌گونه‌ای رقم زده است که پنداری پس‌آویزهای پیش‌پاافتاده‌ای چون گردشگاه عمومی، آسایشگاه روانی یا دفتر شورای دادرسی بر این امر صحه می‌گذارند. بی‌شک زنده کردن اثری هنری، سوا کردن آنچه از گزند ایام در امان مانده و بها دادن به آنچه دوام دارد و زدودن آن از مصالح مرده‌ای که عاقبت هر شاهکاری را -- مگر برای جماعتی فاضل و ویژه‌کار -- ثقیل می‌کند همواره هدف پنهان نویسنده‌ای است که مسئولیت نوسازی نمایش قدیمی و ارجمندی را به عهده می‌گیرد، ولی به نظر می‌رسد که رویکرد ادیب ژاپنی با رویکرد آن دسته از نویسندگان فرانسوی قرن بیستم که به کار تجدید نمایش‌های کهن مبادرت ورزیده‌اند تفاوت چشمگیری دارد. نزد میشیما گویا قطراتی از نوشابه‌ کهن مخمرِ اکسیری شده که در ظروف تازه‌ای ریخته شده است و نوشیدن آن ابتدا جان نویسنده را به جنبش وامی‌دارد.

خانه جایی است که از آن آغاز می کنیم (دفترهای روانکاوی23)

  • 365,000 تومان

این کتابْ خانه‌ی امنی را برای ما ترسیم می‌کند که به باور وینیکات نقطه‌ی آغاز خلاقانه زیستن و حرکت به‌سوی رشد و بلوغ است. از نگاه وینیکات، ریشه‌ی بسیاری از بیماری‌های روانی، هراس جامعه از آزادی و پذیرش دیکتاتوری در این است که افراد امکان تجربه‌ی زندگی در چنین خانه‌ای را نداشته‌اند. در این خانه‌، همه‌توانیِ ابتداییِ کودک به رسمیت شناخته می‌شود، به‌تدریج امکان ادراک «من» از «غیر من» برایش فراهم می‌آید و در مسیر تحولیِ خود از افسردگی و احساس گناه عبور می‌کند و در نهایت مسئولیت انتخاب‌هایش را آگاهانه و متعهدانه می‌پذیرد. خانه‌ی وینیکاتی جایی برای تمرین دموکراسی است، ازاین‌رو وینیکات هرگز در مقام رهبر یا مربی قرار نمی‌گیرد. او قصد آموزش به فرزندانش را ندارد و آزادی را به آن‌ها تحمیل نمی‌کند، بلکه آرزو دارد که تمام ساکنان خانه‌اش بتوانند به‌صورت آگاهانه آزادی را برگزینند. با دیدگاه رشدنگر و پدیدارشناسانه‌ی وینیکات، حتی بزهکاری ممکن است نشانه‌ای از امید باشد، به شرط آنکه دیوارهای خانه به‌قدری محکم باشند که با پرخاشگری جوانان بزهکار فرو نریزند. این امر مستلزم وجود رابطه‌ای قوی میان افراد خانه است. چنین خانه‌ای می‌تواند امیدی تازه در مسیر ساختن فرهنگ، هنر و تمدن باشد.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1