قطره


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
آنژل
  • 158,000 تومان
  • با تخفیف: 158,000 تومان
شب روی سنگفرش خیس
  • 185,000 تومان
  • با تخفیف: 185,000 تومان
ابلیس درون
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان
مجموعه آثار مولیر (نمایشنامه)،(10جلدی،باقاب)
  • 880,000 تومان
  • با تخفیف: 880,000 تومان
حیات النفوس و داستان های میان رودان (دو نمایشنامه ی همراه)
گرداب (نمایش نامه)
  • 115,000 تومان
  • با تخفیف: 115,000 تومان
دو خانم ریزه میزه در راه شمال (نمایش نامه)
  • 125,000 تومان
  • با تخفیف: 125,000 تومان
منظره ی دریایی (نمایش نامه)
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 105,000 تومان
پایین،گذر سقاخانه (نمایش نامه)
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان
دایی وانیا (نمایش نامه)
  • 85,000 تومان
  • با تخفیف: 85,000 تومان
سنگ آرزو
  • همراه با تخفیف
  • 105,000 تومان
  • با تخفیف: 89,250 تومان
پرچم آزادی
  • 142,000 تومان
  • با تخفیف: 142,000 تومان

آنژل

  • 158,000 تومان

آنژِل نوشته‌ی مارسل پانیول، نویسنده‌ی خوش‌قلم و عضو فرهنگستان فرانسه، داستان دختر جوانی اهل روستایی در خطه‌ی جنوب کشور است که می‌کوشد برای رهایی از مشکلات و سیطره‌ی خانوادگی و دستیابی به استقلال و خوشبختی راه بهتری در زندگی پیدا کند. او همین‌که با یک جوان شهری آشنا می‌شود در فرار از خانه تردیدی به خود راه نمی‌دهد و مخفیانه همراه او به شهر می‌رود، ولی آنجا با مشکلات بزرگ‌تری مواجه می‌شود و ناگزیر تن به کارهایی می‌دهد که پیش‌تر هرگز تصورش را نمی‌کرد. خدمتکار خانواده که به‌نوعی در این ماجرا دخالت داشته آنژِل را در شهر می‌یابد و او را با ترفندی به مزرعه برمی‌گرداند اما... توانایی مارسل پانیول در برجسته‌کردن روابط میان افراد تحت تأثیر اوضاع اجتماعی و فشارهای خارجی از‌جمله ویژگی‌های این کتاب است. نویسنده توانسته شخصیت‌ها و احساسات آن‌ها را با نگاهی عمیق به تصویر بکشد و نه‌تنها خواننده را با جزئیات زندگی تک‌تک آن‌ها آشنا کند، بلکه او را در طول داستان به تفکر و تعمق درباره‌ی روابط عاطفی و مسائل مربوط به عشق و وفاداری، مشکلات جوانان و پیچیدگی‌های روابط خانوادگی و اجتماعی و تأثیرات آن بر زندگی سوق دهد.

شب روی سنگفرش خیس

  • 185,000 تومان

«شب روی سنگفرش خیس» به‌عنوان یکی از آثار شاخص کارنامه‌ی اکبر رادی، بازتاب‌دهنده‌ی مسئله‌ی عدالت و عدالت‌جویی‌است. مسئله‌ای که یکی از دغدغه‌های دیرینه در آثار اکبر رادی است، به‌خصوص که در جامعه‌ی پیرامون نویسنده، عدالت هیچ‌گاه اصلی نهادینه‌شده در باورهای اجتماعی، سیاسی و حتی خانوادگی نبوده است. شخصیت اصلی نمایش، غلامحسین مجلسی، یک استاد ادبیات بازنشسته‌‌ی دانشگاه است. دو سال است که همسرش از او جدا شده و بعد از گرفتن بخش اصلی اموال او به‌عنوان مهریه، کشور را ترک کرده است. حالا مجلسی و دو دخترش در آپارتمانی اجاره‌ای زندگی دشواری دارند. یکی از دختران او که شوهرش را در اثر بیماری از دست داده، درگیر بازپرداخت هزینه‌های سنگین بازمانده از بیماری اوست. نمایش با اتفاقی خوشحال‌کننده برای مجلسی آغاز می‌شود، او برای تدریس در دانشگاه دوباره دعوت می‌شود. اما کمی بعد طلبکار دخترش برای مطالبه بدهی به سراغ آن‌ها آمده و ضرب‌العجلی برای بازپرداخت بدهی تعیین می‌کند. مجلسی برای پرداخت بدهی تصمیم به فروش فرشی ابریشمی می‌گیرد؛ اما برادرزاده‌ی همسرش از راه رسیده و با ارائه‌ی سندی فرش ابریشم را از آن خود می‌داند و... این نمایشنامه دردنامه‌ی افولی انسانی‌ست؛ افول استاد دانشگاهی که همانند اغلب فرهیختگان این دیار در واقع قربانی مناسبات بیمارگونه و ناهنجاری است که آدم‌ها را در برگرفته است. هرچه نمایش پیش می‌رود مجلسی به جای رهایی از شرایطی که در آن گرفتار آمده بیشتر در معضلات پیرامونش فرو می‌رود. درام با منطق علی و معلولی قدرتمندانه‌ای پیش می‌رود و مخاطب را نیز با خود همراه می‌کند. فضای نمایش واقع‌گرایانه و شخصیت‌ها نیز از پرورش‌یافته‌ترین نمونه‌های آثار رادی هستند که هریک طیفی از آدم‌های جامعه را نمایندگی می‌کنند. مجلسی اگرچه در این نمایش یک قربانی‌‌ست اما به‌عنوان فردی از یک جامعه‌ی مردسالار، با نگاهی مردسالارانه به پیرامون خود می‌نگرد.

ابلیس درون

  • 210,000 تومان

(قاتلان فرانسه،کلاهبرداری و کلاهبرداران فرانسه)

مجموعه آثار مولیر (نمایشنامه)،(10جلدی،باقاب)

  • 880,000 تومان

(نمایشنامه کمدی فرانسه،قرن 17م،باقاب)

گرداب (نمایش نامه)

  • 115,000 تومان

گرداب نمایشنامه‌ای است در سه پرده که به‌لحاظ اقتصادی، اولین اثر موفق نوئل کاورد محسوب می‌شود. کاورد در این اثر هنری تلاش کرده است تا فضای غبارآلود و روابط نه‌چندان متعارف بین زنان و مردان را پس از جنگ جهانی اول به نمایش درآورد. به‌علاوه، این اثر، به زعم برخی از منتقدین به‌نوعی شرح مشاهدات و اعتراض نویسنده به رواج استعمال مواد مخدر و فروپاشی روابط عاطفی بین اعضای خانواده‌ها در آن دوران نیز هست. داستان این نمایشنامه درباره‌ی رابطه‌ی زنی زیبا و میان‌سال است با مردی جوان‌تر، رابطه‌ای که در آن دوران (سال‌های پس از جنگ جهانی اول) بسیار متداول بود و توازن ارتباط منطقی و عاطفی بین زوج‌ها را برهم می‌زد. از این نمایشنامه یک فیلم سینمایی نیز ساخته شده است.

دو خانم ریزه میزه در راه شمال (نمایش نامه)

  • 125,000 تومان

آن‌ها دو خواهرند، دو خواهر همراه یا قهر با هم، رقیب یا دوست هم. به‌هرحال با خاکسترهای مادرشان که به‌تازگی مرده در جست‌وجویی مشترک راهی شده‌اند برای پیداکردن قبر پدر که بیست‌وپنج سال پیش مرده است. به‌این‌ترتیب، آن‌ها راهی سیاحتی خانوادگی می‌شوند؛ هرج‌ومرج ‌گونه اما شادمانه... ترانه‌ای، نغمه‌ای، موسیقی ساده‌ای که سبکی طنز زندگانی را می‌سراید. حماسه‌ای خنده‌دار، مملو از وزن و رنگ‌به‌رنگ! این نمایشنامه با ترفندهای تلخ و شیرین همراه است و خواننده را وامی‌دارد که بی‌صبرانه منتظر دیدن بازیگرانی بر روی صحنه باشد. نویسنده با شیوه‌ای بدیع و با طرح موضوعی که برای همه ملموس است، یک نمایشنامه‌ی بی‌کله و شوخ نوشته که به پوچی زندگی اشاره دارد.

منظره ی دریایی (نمایش نامه)

  • 105,000 تومان

ماجرا خیلی ساده است. زوجی میان‌سال که فرزندانشان از خانه رفته‌اند و بی‌شک استقلال مالی دارند، خود را بر ساحلی می‌یابند. آن‌ها با لحنی بی‌اعتنا، همچون عشاقی کهنه‌کار و صمیمی، درباره‌ی عشق و ازدواج و زندگی صحبت می‌کنند. یکی نقاشی می‌کند و دیگری چرت می‌زند. همه‌ی این‌ها به چه انجامیده است؟ سرانجام، زوج میان‌سال دیگری به آن‌ها می‌پیوندند. زوج دوم از قضا دو مارمولک‌اند... این مارمولک‌ها، موجوداتی از اعماق دریا، در مرحله‌ای بسیار پیشرفته از تکامل‌اند و تصمیم گرفته‌اند به خشکی بیایند. این از ترفندهای نویسنده است. به‌هرحال، هیولاهایی انسان‌نما از ژرفای اقیانوس، که پولک به تن دارند، اما با لهجه‌ای تصنعی انگلیسی صحبت می‌کنند. طبق تمام قواعد بازی باید نمودی کودکانه داشته باشند، اما خوشبختانه نمایش‌ها از قواعد پیروی نمی‌کنند. نیویورک تایمز

پایین،گذر سقاخانه (نمایش نامه)

  • 75,000 تومان

تو با اون همه وقار و اون یال و کوپالت واستاده بودی اون جا تسبیح تو میزدی انا هرگز سرتو بلند نکردی یه نظر جلوتو نگاه کنی که آخه این کیه که به دام توافتاده داره بال بال میزنه...تا به امروز،تا همین استاعه کسی جرئت نکرده بود بالای حرف من حرفی بزنه.هیچکی نتونسته بود خلاف میل من حرکتی بکنه.و...ا خود میگفتم تو بیخود پهلوون شهر ما نشده ی بی خود به خواب های من نمی آیی تو اون تالار آینه،کنار چشمه آبی...فقط دلم واسه طلعت میسوزه طفلی پای دار قالی باید قوز بیاره و چشماش در انتظار بخت سفید بشه.

دایی وانیا (نمایش نامه)

  • 85,000 تومان

نمایش‌نامه دایی وانیا به نسبت سایر آثار چخوف از تعداد پرسوناژهای کمتری برخوردار است و داستان سرراستی دارد: استاد مشهور هنرهای زیبای پایتخت اکنون با درآمد کم‌تری بازنشسته شده، زن دوم جوانی گرفته و تصمیم می‌گیرد در ملکی که همسر درگذشته‌اش برای او باقی گذاشته، زندگی کند. در این داستان سرراست اما خرده‌روایت‌های زیادی شکل می‌گیرد و مناسبات سرراست، ناگهان دچار پیچیدگی‌هایی می‌شوند. حتی از عنوان این نمایش‌نامه هم می‌شود پی برد که متنی ضدتراژدیک است و در پی قهرمان‌پروری هم نیست. شخصیت اصلی، آن کسی نیست که جذاب است و نیرویی رو به زندگی دارد بلکه دایی وانیاست، شخصیتی با احساس درماندگی که حتی آن‌قدرها جدی نیست که نام مهمی به او بدهند. چنانکه در بررسی منتقدانه دایی وانیا گفته شده این نمایش‌نامه عطفی در آثار چخوف به حساب می‌آید. چخوف با این متن به تئاتری نقل مکان می‌کند که توانایی طرح مسائلی را دارد بی‌آن که آن‌ها را حل کند. در این اثر قهرمان تراژیکی وجود ندارد. تماشاگر فقط با گروهی از اشخاص تهی از هرگونه مرکزی روبه‌رو می‌شود: پر از نیازهای متناقض و ناسازگاری‌هایی که برطرف هم نمی‌شوند، برای رسیدن به خشنودی.... تماشاگر از همان ابتدای نمایش متوجه می‌شود با پرسوناژهایی روبه‌رو است که دغدغه‌های خاص خودشان را دارند این دغدغه‌ها دقیقا برآمده از محیط زندگی‌شان است تا آن‌جا که گویی در دایره‌ای بسته به‌سر می‌برند. زیاد حرف می‌زنند و اطاله کلامشان به مونولوگ می‌ماند. بیهودگی، نیازمندی و تنهایی در این متن به خوبی خودش را نشان می‌دهد. این متن در واقع مواجهه انسانی‌ست که برای شرایط تازه تاریخی‌اش مهیا نیست یعنی در روسیه‌ای که در دوره آغازین نظام سرمایه‌داری است. با این‌که چخوف در این اثر وضعیتی به ظاهر محتوم را به تصویر می‌کشد، اما کمک می‌کند تا مخاطب بیرون از اثر با شرایط موجود در نمایش‌نامه به تعامل نرسد و آرزوی تغییر شرایط را در دل بپروراند.

سنگ آرزو

  • 105,000 تومان

(نمایشنامه ی ایسلندی،قرن 20م)

پرچم آزادی

  • 142,000 تومان

پرچم آزادی یکی از سه نمایش سه‌گانه‌ی دوبلین و یکی از مهم‌ترین و بهترین آثار شان اُکِیسی است. این اثر که در نقد شورش عید پاک 1916 نوشته شده است نخستین‌بار هشتم فوریه‌ی 1926 به روی صحنه رفت و در شب چهارم اجرا با عصیان تماشاگران، به‌ویژه زنانی که همسران خود را در آن شورش از دست داده بودند، رو‌به‌رو شد. این نمایش در فاصله‌ی میان زبان و اتفاق، و قدرت واژگان در تغییر دید ما به جهان نقش می‌بندد. در این اثر، گفته‌ها بر راستی و درستی و واژه بر کُنش برتری دارد. این نمایش حقایق ناخوشایند شورش را به تصویر می‌کشد و هم‌زمان در تلاش است که نقش پررنگ واژگان و داستان‌ها را در رقم‌خوردن آن پیشامد خونین بازشناسد.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  صفحه‌ی 1