ثالث


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
سکوت همچون سلاح (ایساک بابل،زندگی و داستان هایش)
شوهرم داستایفسکی
  • 780,000 تومان
  • با تخفیف: 780,000 تومان
گونه‌های نوآوری در شعر معاصر ایران
  • 450,000 تومان
  • با تخفیف: 450,000 تومان
دختری ایرانی روی مرز
  • 350,000 تومان
  • با تخفیف: 350,000 تومان
شینتو (جشن زندگی)
  • همراه با تخفیف
  • 280,000 تومان
  • با تخفیف: 238,000 تومان
خاطرات نسل آخر
  • 1,100,000 تومان
  • با تخفیف: 1,100,000 تومان
پدر...
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 150,000 تومان
ماشین دوزخی
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 150,000 تومان
رویایی به شب نیمه تابستان
  • 220,000 تومان
  • با تخفیف: 220,000 تومان
آخ از این حفره،این حفره وحشتناک در روح آدمی!
  • 160,000 تومان
  • با تخفیف: 160,000 تومان
روباه یاب
  • 160,000 تومان
  • با تخفیف: 160,000 تومان
گل رز و صلیب
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 150,000 تومان

سکوت همچون سلاح (ایساک بابل،زندگی و داستان هایش)

  • 550,000 تومان

کتاب پیش رو اثری است در باب زندگی ایساک بابل و داستان‌های او. هرچند که کشف داستان زندگی او با سختی فراوانی همراه است و آن به‌دلیل سهل‌انگاری‌اش در حفظ آثار چاپ‌نشده و مسائلی است که به‌دنبال مشکلات حکومتی عصر زندگی‌اش گریبانش را گرفت. دستگیرى بابل در 1939 موجب حذف وى از ادبیات روسى شد. کتاب‌ها و نوشته‌هاى چاپى بابل از کتابخانه‌ها و کتابفروشى‌ها جمع‌آورى و معدوم شد و غالب کسانى که کتاب‌هایى از بابل را در کتابخانه‌هاى شخصی‌شان داشتند از شدت ترس، این کتاب‌ها را سربه‌نیست کردند. دست‌نوشته‌ها و دیگر مطالب چاپ‌نشده‌ی بابل که به دست پلیس مخفى افتاده بود نیز سرنوشت مشابهى پیدا کردند و هنوز هیچ نشانه‌اى از وجود آن‌ها در دست نیست. نامه‌هاى بابل به دوستان و آشنایانش در شوروى، که سر به هزاران عدد می‌زند، غالبا توسط دریافت‌کنندگانِ نگرانِ این نامه‌ها نابود شد. یا اگر هم این افراد خودشان دستگیر شدند نامه‌ها به دست ان کاود [پلیس مخفى] افتاد و متعاقبا نابود شد. زندگی‌نامه‌ها، مقالات ستایش‌آمیز، و کتاب‌هاى خاطرات که در دیگر کشورها معمولا در پى مرگ نویسنده‌هاى بزرگ و معروف نوشته و چاپ مى‌شوند، در مورد بابل نانوشته باقى مانده است. هم‌عصران بابل ــ که او را خوب مى‌شناختند و از دوره‌ی وحشت استالینى جان سالم به در برده بودند ــ به مرور زمان درگذشتند، و آن‌ها هم که زنده ماندند چیز چندان زیادى درباره‌ی روابطشان با بابل نگفتند. اگر بخواهیم از فرمول‌بندىِ ناگزیر جورج اورول نویسنده‌ی انگلیسى استفاده کنیم، بابل به «سیاهچاله‌ی حافظه» افتاده بود.

شوهرم داستایفسکی

  • 780,000 تومان

آنا گریگورونا داستایفسکایا (1846-1918) بیست‌و‌پنج سال از فئودور داستایفسکی کوچک‌تر بود که با او ازدواج کرد. زنی که حضورش در زندگی نابغه‌ی روس «نور» بود. آنا به‌عنوان تُندنویس برای آماده‌ساختن رمانِ قمارباز به نویسنده‌ی پریشان‌احوال معرفی شد و بعد چند ماه در 1867 با او ازدواج کرد. کتابِ شوهرم داستایفسکی که سال‌ها بعد از مرگِ داستایفسکی نوشته شد، بی‌تردید صادقانه‌ترین، دقیق‌ترین و شخصی‌ترین روایت از پانزده سال پایانی زندگی نویسنده‌ی روس است. کتابی که منبع اصلی زند‌گی‌نامه‌نویسان داستایفسکی محسوب می‌شود. آنا چهار کودک به دنیا آورد که دو تای آن‌ها از دنیا رفتند و پدر نویسنده‌شان را برای همیشه داغ‌دار کردند. او شاهد قرض‌ها، آلام و حمله‌های متعدد صرع به همسرش بود. شاهدِ سودجویی نزدیکان از درآمدِ او. او با داستایفسکی به اروپا رفت تا از طلبکاران بگریزند و او ابله را بنویسد. آنا که داستایفسکی «کبوترکِ من» می‌نامیدش، او را حمایت کرد تا خود ناشر آثاری باشد که چاپ‌چی‌های طماع به رقم پایین از شوهرش می‌خریدند و روزاروز از قبالِ آن‌ها ثروتمندتر و وقیح‌ترمی‌شدند. آنا خود را وقفِ مردِ تبعیدی کرد و تا آخرین لحظه‌ی حیاتش کنار او بود. آنا معجزه‌ی زندگی نویسنده بود. تقدیر چنین بود او نزدیک سی سال بعدِ داستایفسکی زنده بماند و تمام جزییاتِ زندگی‌شان را روایت کند. این کتاب که از روسی با انبوهی از جزییات ترجمه شده شرحی دقیق از بسیاری جزییات رمان‌های داستایفسکی را در خود دارد و چرایی برخی رخدادهای این روایت‌ها. بی‌تردید هیچ کتابی چنین دقیق و هیجان‌آور نیست درباره‌ی مردی که به قول آنا فشاری خردکننده را برای رستگارکردن خود تحمل کرد. آنا کمی پیش از استقرار بلشویک‌ها (همان بلایی که داستایفسکی در رمان شیاطین (اجنه) برای روسیه پیش‌بینی‌اش کرده‌بود) از دنیا رفت و ممنوع‌شدن کتاب‌های همسرش را به دستور لنین و بعد استالین ندید. حالا لنین و استالین مرده‌اند و داستایفسکی زنده است. آنا راوی این «زنده»‌ی ابدی‌ست.

گونه‌های نوآوری در شعر معاصر ایران

  • 450,000 تومان

«گونه‌های نوآوری در شعر معاصر ایران» به طور کلی نوآوری های شعر را در حوزه های زبان، خیال، فرم، ساختار و محتوا بررسی می کند. البته در فصلی از این اثر نیز به نوآوری در قالب های سنتی شعر معاصر پرداخته شده است. پس از مقدمه نسبتا مفصل این اثر با حجمی حدود 100 صفحه، که در آن به جریان شناسی شعر معاصر پرداخته شده، در هر یک از چهار فصل این کتاب نوآوری در زبان، نوآوری در خیال، نوآوری در فرم و ساختار و نوآوری در محتوا بررسی شده است.

دختری ایرانی روی مرز

  • 350,000 تومان

شمسی عصار (1314)-(1387) که او را با نام شوشا گاپی می‌شناسند، متولد ایران است و تا تحصیلات دبیرستان ساکن ایران بود. در شانزده‌سالگی برای ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه سوربن به پاریس رفت. در دوران دانشجویی اشعار و داستان‌هایی از او در مجلات منتشر شد و همان وقت به استعداد خوانندگی‌اش نیز پی برد. در 1960 با نویسنده‌ی انگلیسی، نیکلاس گاپی، ازدواج کرد و ساکن لندن شد. شوشا برای نشریات گوناگون مطلب می‌نوشت و سردبیر مقیم انگلیس مجله‌ی معتبر پاریس ریویو بود. او همچنین خواننده‌ی مشهوری بود و آثار متعددش شامل اجراهایی از ترانه‌های محلی ایرانی و آوازهای عرفانی و برخی ساخته‌های خود او و سرایندگان معاصر انگلیسی و آمریکایی است. دختری ایرانی روی مرز، خاطرات او از دورانی است که هنوز در ایران زندگی می‌کند و دختری ایرانی در پاریس، خاطرات او از دوران زندگی و تحصیلش در فرانسه است.

شینتو (جشن زندگی)

  • 280,000 تومان

هزاران سال پیش از آن‌که داستایفسکی و فروید به اهمیت نگریستن در آینه اشاره کنند، پیروان آیین شینتو در معابدشان در سرزمین خورشید تابان چیزی جز آینه قرار نمی‌دادند. و این یگانه سنت آیینی است که هیچ دستورالعمل مشخصی برای سیر انسان به سوی کمال ندارد و هر آن‌چه دارد متکی بر اندیشه و فلسفه‌اش است. گویی صرف نگریستن در آینه خود انسان را به اندیشیدن وا می‌دارد و راه را به او نشان می‌دهد. در حقیقت هم این گونه است، درخودنگریستن و از دریچه چشمی دیگر در خود دقیق شدن نقاط قوت و ضعف را نشانمان خواهد داد. شینتویسم باور دارد خدایان بی‌شمارند و هر انسان طبیعت‌نگری امکان رسیدن به مقام خدایی را دارد؛ همان خدایی که آن‌ها کامی می‌نامندش. مطالعه این کتاب نشانمان می‌دهد که چقدر در این زمانه، آینه‌دار اندک شده است....

خاطرات نسل آخر

  • 1,100,000 تومان

جواد مجابی درباره‌ی کتاب حاضر چنین می‌گوید: مطالب این کتاب در دو بخش تنظیم شده است:‌ بخش اول شامل دیدارها و آشنایی‌هایم با آدم‌های مشهور و گاهی هم نامشهور است. یک‌دو دیدار در موقعیتی، با شخصیتی معتبر داشته‌ام که آن برخورد، تأثیری مهم در زندگی من داشته است و یادکرد آن می‌تواند برای خواننده جالب یا متضمن فایده‌ای تاریخی و اجتماعی باشد. جدا از دیدارهای اتفاقی،‌آشنایی‌های فراوان دیگری هم بوده که بیشتر به مقتضای حرفه‌ی ادبی و جریده‌نگاری صورت پذیرفته است. در بخش دوم بیشتر به وصف دوستی‌هایم با هنرمندان و ادیبان معاصر پرداخته‌ام و خاطره‌هایی از آن‌ها روایت کرده‌ام که نقل آن‌ها هم برای خودم لذت دارد،‌هم می‌تواند سندی باشد سودمند یا روشنی‌انداز بر عرصه‌ی ادبیات و هنر معاصر. خاطرات نسل آخر روایتی است دست‌اول و مستند از جریان فرهنگی و اجتماعی نیم‌قرن اخیر. کوشیده‌ام تا با صراحت و صداقت تصویری واقعی از روزگارمان در این کشور به دست دهم.

پدر

  • 150,000 تومان

فلوریان زلر (1979 - ) نمایشنامه‌نویس، رمان‌نویس و کارگردان فرانسوی با اثر مشهورش، پدر -که فیلم آن را نیز خودش کارگردانی کرد- جایگاه ویژه و مهمی در سینما و تئاتر جهان به دست آورد. او در این اثر، ذهن و ضمیر انسان‌ها را چنان عمیق و تیزبینانه می‌شکافد که مخاطب ناگزیر از هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها می‌شود. تکنیک‌های روایی این اثر نیز در هماهنگیِ کامل با محتوای آن است و این نیز یکی دیگر از ویژگی‌های چشمگیر آن است.

ماشین دوزخی

  • 150,000 تومان

(نمایشنامه فرانسه،قرن 20م)

رویایی به شب نیمه تابستان

  • 220,000 تومان

اگرچه رؤیایی به شب نیمه‌ی تابستان به سبک متفاوتی نوشته شده است اما می‌توان آن را نمایشنامه‌ای دانست که پیشاپیش خبر از توفان می‌دهد. دوک آتن قرار است در چله‌ی تابستان، شبی که ماه کامل است با هیپولیتا، شاهزاده خانم، ازدواج کند. بناست در آن شب جوانان آتنی واقعا به عیش‌ونوش بپردازند اما آنچه که مشخص است این است که همه‌ی جوانان آتن از این موضوع خوشحال نیستند...

آخ از این حفره،این حفره وحشتناک در روح آدمی!

  • 160,000 تومان

آخ از این حفره، این حفره وحشتناک در روح آدمی! نمایشنامه‌ای در ارتباط با جست‌وجوی خویشتنِ خویش در مسیر بلوغ جسمی و روحی، نقش خانواده و دنیای عجیب و پُرتلاطم دوره‌های بازیگری است. تلاشی برای پُرکردن حفره‌های وحشتناک روحی. کمدی گروتسکی در ارتباط با راهی پُر از درد، در مسیر رسیدن به جایگاه هنر و هنرمند: زندگی سرشار از حسرت، حسرتِ ازدست‌دادن؛ و یک هنرمند قادر است این خلا وحشتناک درونی را پرُ کند با هنرش. علیرضا کوشک جلالی، خالق این اثر، برنده‌ی جایزه‌ی افتخاری تئاتر شهر کلن/آلمان در سال 2016 و دارای مدرک درجه‌ی یک هنری از وزارت ارشاد، از سال 1363 در آلمان به‌عنوان نویسنده و کارگردان مشغول کار است، او بیشتر به زبان آلمانی می نویسد و با هنرپیشگان آلمانی کار می‌کند.

روباه یاب

  • 160,000 تومان

(نمایشنامه انگلیسی،قرن 21م)

گل رز و صلیب

  • 150,000 تومان

نمایشنامه‌ی گل رز و صلیب که یکی از تاثیرگذارترین و مهم‌ترین آثار بلوک است، بین سال‌های 1912 تا 1913 به نگارش درآمده و تاکنون در زمان‌ها و مکان‌های مختلفی روی صحنه رفته است. بلوک در این کتاب، شورش گروهی از مردم علیه حکومت مذهبی زمان خودشان را به تصویر می‌کشد. آن‌ها با حمایت پاپ جدید و خودخوانده، عقاید کلیسای حکومتی را بر نمی‌تابند و به‌جای کتاب دعا، رمان‌های نویسندگان روشنفکر را می‌خوانند. در این میان شوالیه‌ای به نام سرگردان با شعری که حاوی مضامینی فلسفی و افسانه‌ای‌ست، بانوی اول دربار را اسیر تفکرات خود کرده است، تا جایی که پزشک دربار او را مشکوک به بیماری مالیخولیا می‌داند. این شعر دربردارنده‌ی مفاهیمی چون شادی و رنج، بلبل، رز و صلیب است. نماد رز و صلیب الهام‌گرفته از جنبش رزیکلاسیسم در قرن پانزدهم میلادی است. آغاز قرن بیستم در فرهنگ روسیه دوره‌ای پرتب‌وتاب از جست‌وجوهای خلاقانه، ظهور جریان‌های نوین ادبی و شکل‌گیری گروه‌ها و محافل هنری بود. تمام این تنوع هنری در یک مفهوم مشترک، یعنی «مدرنیسم»، خلاصه می‌شود. الکساندر بلوک با اشعارش که بازتابی از اصول زیبایی‌شناختی سمبولیسم است؛ به رهبر معنوی این مکتب و الهام‌بخش بسیاری از شاعران سمبولیست تبدیل شد. اما این نبوغ از کجا نشئت گرفت؟ حوادث انقلاب اول روسیه و شروع جنگ جهانی اول، در 1914، نقطه‌ی عطفی در روحیه‌ی بلوک و کلام روسی است. به‌تدریج از سمبولیسم فاصله می‌گیرد، درحالی‌که اشعار اولیه‌اش سرشار از موسیقی و هارمونی‌هایی بود که نماد زیبایی و هماهنگی جهان بودند، پس از 19٠9، فضای شعری او دستخوش تحولی شگرف شد. جای این هارمونی‌ها را صدای ناهماهنگ و پرشور کاکوفونی‌های اجتماعی گرفت و در میان این آشوب، آهنگ‌های اندوه بار کولی‌وار سر بر آوردند که جان خواننده را می‌لرزاند. این دگرگونی ژرف در جهان‌بینی و هنر بلوک، به واسطه‌ی رخدادهای تلخ شخصی نیز تقویت شد؛ از جمله مرگ پدرش و فقدان فرزندِ نوزادِ همسرش، لیوبوف مندلیف. میراثی که پدر برای او به جا گذاشت، وضعیت مالی بلوک را بهبود بخشید و امکان سفر به خارج از کشور را برایش فراهم کرد. بلوک، در سفر خود به ایتالیا و خلق مجموعه‌ی گل‌های ایتالیایی، به این باور رسید که سمبولیسم دیگر پاسخی برای دغدغه‌های هنری و فکری‌اش ندارد. بلوک از شعر غنایی فاصله گرفت و توجه خود را به نمایشنامه‌نویسی و روزنامه‌نگاری معطوف کرد.

1  2  صفحه‌ی 1