بوریس گرویس


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
 مظنون (پدیدارشناسی رسانه)
  • 260,000 تومان
  • با تخفیف: 260,000 تومان
مردی که از آپارتمانش به فضا پرواز کرد
  • 48,000 تومان
  • با تخفیف: 48,000 تومان
هنر تام استالینی (آوانگارد دیکتاتوری زیبایی‌شناختی و فراسو)

مظنون (پدیدارشناسی رسانه)

  • 260,000 تومان

از دید عموم، رسانه با ظن و بی‌اعتمادی نگریسته می‌شود. بنابراین، دغدغه‌ی اصلی رسانه بازیابی اعتماد از طریق ایجاد حس خلوص و صداقت است. در این کتاب، بوریس گرویس بحث در حوزه‌ی مطالعات رسانه را به‌راستی نوآورانه پیش می‌برد و حس خلوص و اعتمادسازی رسانه را در کانون توجه قرار می‌دهد. گرویس شکل‌های خلوص رسانه‌ای و تأثیرات آن بر سیاست، فرهنگ، جامعه و تلقی از خویشتن را مشخص می‌کند. تکیه‌ی او بر نوشته‌های مختلف فلسفی با مضمون «نگاه خیره‌ی دیگری» است؛ از نظریه‌های هایدگر، سارتر، موس و باتای گرفته تا صورت‌بندی‌های پساساختارگرایانه‌ی لاکان و دریدا. او همچنین به بررسی «وضعیت‌های استثنایی» رسانه و ایجاد جلوه‌ی خلوص در آن‌ها می‌پردازد ــ این استراتژی موجب تقویت تمایل رسانه به امور خارق‌العاده و هیجان‌انگیز می‌شود و نیروی تازه‌ای نیز به ظن و گمان‌های مخاطب می‌دهد. گرویس با تأکید بر تولید هیجانات، به جای ارائه‌ی «واقعیات» (یا فقدان این امر)، مطالعه‌ای بهنگام را در زمینه‌ی رسانه آغاز می‌کند و اعتبار مفروض جهان‌بینی رسانه را جسورانه زیر سؤال می‌برد.

مردی که از آپارتمانش به فضا پرواز کرد

  • 48,000 تومان

قهرمان خیالی این چیدمان فرد خیالباف تنهایی است که به پروژه‌ای ناممکن شکل می‌دهد: پرواز کردن به‌تنهایی در فضای گیتی. ولی این خیال و رویا همچنین تصرف فردی یک پروژه‌ی جمعی و تبلیغات رسمی مرتبط با آن است. بوریس گرویس در متنی که درباره‌ کار دوست هنرمندش ایلیا کاباکوف نوشته است، مسائل تالیف در مدرنیته را نیز پیش می‌کشد. آثار کاباکوف به نام هنرمندانی دیگر و خیالی آفریده می‌شوند. بدین ترتیب قاعده‌ای پنهان درباره‌ نظام هنر مدرن آشکار می‌شود: فقط هنرمندی که نمی‌خواهد هنرمند باشد یا حتی نمی‌داند که هنرمند است هنرمند واقعی است ــ درست همان‌طور که فقط اثری هنری که شبیه اثر هنری نیست اثر هنری واقعی است. چیدمان یک روایت است، سند رویدادی خیالی.

هنر تام استالینی (آوانگارد دیکتاتوری زیبایی‌شناختی و فراسو)

  • 35,000 تومان

بوریس گرویس در این کتاب به باستان‌شناسی فرهنگی در اقلیمی مشخص می‌پردازد تا توجه ما را به اهداف زیبایی‌شناختی بنیان‌گذاران کمونیسم شوروی جلب کند. هنرمندان و نظریه‌پردازان تمامیت‌طلب اتحاد جماهیر شوروی، هم‌چون سایر مدرنیست‌ها در نقاط دیگر، آرزومند هنری بودند که بتواند جهان را دگرگون کند، نه این که صرفا آن را به تصویر درآورد. انقلابیون اکتبر 1917 وعده ایجاد جامعه‌ای را می‌دادند که نه تنها عادلانه‌تر و به لحاظ اقتصادی باثبات‌تر، بلکه زیباتر هم باشد. آن‌ها می‌خواستند کل حیات ملت را تماما تابع زمام‌داران حزب کنند؛ زمام‌دارانی که وظیفه داشتند کلیتی «هنرمندانه» را از دل حتی جزئی‌ترین جنبه‌های زندگی به وجود آورند و بدان هم‌آهنگی و سامان بخشند. اما ریشه‌های این ایده و نتایج هنری و ادبی‌اش چه بودند؟

صفحه‌ی 1