سخن


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
دیباچه پنجم شاهنامه
  • 150,000 تومان
  • با تخفیف: 150,000 تومان
میراث مولوی (شعر و عرفان در اسلام)
  • 550,000 تومان
  • با تخفیف: 550,000 تومان
معنا به مثابه تجربه زیسته:گذر از نشانه شناسی کلاسیک (نظریه ها و نقدهای ادبی-هنری 7)
مثنوی استعلامی (7جلدی)
  • 5,000,000 تومان
  • با تخفیف: 5,000,000 تومان
درس حافظ (نقد و شرح غزل های حافظ)،(2جلدی)
  • 1,900,000 تومان
  • با تخفیف: 1,900,000 تومان
جستارهایی درباره نظریه محاکات: میمسیس (نظریه‌ها و نقدهای ادبی-هنری 16)
من زبان وطن خویشم...:نقد و تحلیل و گزیده اشعار ملک الشعراء بهار (در ترازوی نقد 4)
نقد صیرفیان (فراز و فرود خاقانی شناسی معاصر)
  • 550,000 تومان
  • با تخفیف: 550,000 تومان
من و آزادی (خاطرات میرزا حسین خیاط)
  • 190,000 تومان
  • با تخفیف: 190,000 تومان
کارستان سخن (درهم تنیدگی تخیل و واقعیت در شاهنامه)
صهبای خرد (شرح احوال و آثار حکیم عمر خیام نیشابوری)
طرز تازه (سبک شناسی غزل سبک هندی)
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 250,000 تومان

دیباچه پنجم شاهنامه

  • 150,000 تومان

دیباچه پنجم شاهنامه که در این کتاب به معرفی بیشتر آن پرداخته شده، دیباچه مفصل دیگری است که نسخه‌های خطی آن از خلال مجموعه‌ها به دست آمد و در یک مقایسه اجمالی، روشن شد کار مستقل و متفاوتی است که از همه دیباچه‌های پیشین مفصل‌تر، جامع‌تر و محققانه‌تر است و جا داشت به صورت جداگانه به آن پرداخته شود. پدیدآورنده این مقدمه حمزه بن محمدخان هرندی اصفهانی است که این اثر را در حدود سال 1031 هـ. ق پس از یک تحقیق طولانی به رشته تحریر درآورده است.

مثنوی استعلامی (7جلدی)

  • 5,000,000 تومان

کتاب شرح مثنوی مولانا همراه با مقدمه‌ای مبسوط، تصحیح متن، نقطه‌گذاری، اعراب‌گذاری، تعلیقات جامع و نمایه‌ها و فهرست‌ها، از سال 59 خورشیدی و به صورت کاری تمام‌وقت و در طی بیست‌سال متمادی نوشته و گردآوری شده است. در شش جلد از این کتاب ابتدا متن تصحیح‌شده و تقریبا اصل هر دفتر از آن که براساس نسخه‌ی مورخ 677ق (موزه مولانا، قونیه) و مطابق با نسخه‌های 668 ق و 715 ق (نسخه دوم قونیه) و مثنوی تصحیح نیکلسون گردآوری و نوشته شده، آمده و بعد تعلیقات همان دفتر قرار گرفته که در آن یادداشت‌ها، هر توضیح با یک شماره آغاز می شود. بنابراین برای یافتن توضیح هر بیت شماره‌ی آن را در آن یادداشت‌ها باید دنبال کرد و جلد هفتم در دو بخش است که بخش اول آن در هفت فصل شامل تعبیرات ویژه‌ی مولانا، مباحث، اصطلاحات، نام اشخاص، نام کتاب‌ها، رساله‌ها، نام جاها، آیه‌های قران در متن، حدیث‌ها و سخنان پیران، ماخذ و منابع، مقدمه و تعلیقات شش دفتر گنجانده شده است و بخش دوم آغاز بیت‌های مثنوی کشف‌الابیات است.

درس حافظ (نقد و شرح غزل های حافظ)،(2جلدی)

  • 1,900,000 تومان

در کتاب درس حافظ، سخن از درست‌خواندن و درست‌فهمیدن غزل حافظ است. در شرح و تفهیم کلام حافظ، علاوه‌بر معانی واژه‌ها و تعبیرها، شکافتن ساختار دستوری کلام، اشاره به آیات و احادیث و اخبار، سابقه‌ی مضمون‌های سخن حافظ در آثار گذشتگان، بیان حال‌وهوای هر غزل که فهم معنی آن را آسان می‌کند، و از همه‌ی این‌ها مهم‌تر، توجه دائم به زیربنای فکری و شخصیتی که حافظ را در برابر جامعه‌ی همزمان خودش نشان می‌دهد، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دارد. اما این مطالب را اگر با زبان اهل تخصص و به‌صورت یک درس سنگین دانشگاهی بیان کنیم، پاسخی است مناسب برای آن دانش‌پژوهی، که خود می‌خواهد پژوهشگر یا استاد درس حافظ باشد و نه اثری قابل‌توجه و بهره‌گیری برای همه. در این کتاب روی سخن با کسانی است که اهل تخصص نیستند، که اکثریت دوستاران حافظ‌اند، و برای پرسش‌های خود نیاز به پاسخ‌های درست، ساده و همه‌کس‌فهم دارند. این پاسخ‌های درست، برای کسانی که می‌خواهند مدرس دیوان حافظ باشند نیز سودمند خواهد بود، و در موارد بسیاری آن‌ها را نیز یاری خواهد کرد که در پاسخ‌گویی به شاگردان خود کمتر گرفتار زبان تخصص بمانند.

جستارهایی درباره نظریه محاکات: میمسیس (نظریه‌ها و نقدهای ادبی-هنری 16)

  • 350,000 تومان

آیا هنر صرفا بازتابی از دنیای واقعی در آیینه‌ی اثر هنری است یا دریچه‌ای به سوی دنیایی فراتر نیز تواند بود؟ نظریه‌ی محاکات از دیرباز فیلسوفان، هنرپژوهان و نظریه‌پردازان را به خود مشغول کرده است. این مفهوم بنیادی، ما را به جست‌وجو در ژرفای فلسفه‌ی هنر و نظریه‌ی ادبی هدایت می‌کند و در باب سازوکار شکل‌گیری هنر در کارگاه زبان، خیال و خلاقیت، خودبسندگی اثر هنری، واقعیت صلب بیرونی، ساختار واقعیت، تلاقی امر ممکن و محتمل و... دیدگاه‌هایی به دست می‌دهد. در این کتاب، ضمن واکاوی نظریه‌ی محاکات، دیدگاه‌های رایج در این باب نقد و بررسی می‌شود. با ظرافت‌های محاکات در دنیای ایده‌ها و کنش‌های انسانی آشنا می‌شویم و پیوند روشن‌تری از رابطه‌ی هنر با واقعیت به دست می‌آوریم. ازآنجایی‌که جستارهای این اثر در باب نظریه‌ی محاکات، ریشه‌های آن در فلسفه‌ی یونان باستان، تحولات نظریه‌ی محاکات و رویارویی آن با برخی دیدگاه‌ها در دوران مدرن تدوین شده است، می‌تواند برای علاقه‌مندان به فلسفه‌ی هنر، هنرمندان و هنرپژوهان، دانشجویان رشته‌های هنر و ادبیات راه‌گشا باشد.

من زبان وطن خویشم:نقد و تحلیل و گزیده اشعار ملک الشعراء بهار (در ترازوی نقد 4)

  • 750,000 تومان

کتاب”من زبان وطن خویشم” اثر میلاد عظیمی از مجموعه کتاب‌های «در ترازوی نقد» است که به نقد و تحلیل و گزیده‌ی اشعار محمدتقی بهار می‌پردازد. در بخشی از متن کتاب می‌خوانید: مجموعه کتاب‌های «در ترازوی نقد» تمهیدی است برای تدوین یک رشته کتاب در حوزه‌ی نقد شعر معاصر که حاصل اندیشه‌ی جمع و گروه نخبگان این فن باشد؛ فضایی که در آن امکان خطا کمتر شود و هر کتاب حاصل تأملات جمعی از منتقدان با دیدگاه‌های متفاوت و چشم‌اندازهای گوناگون باشد؛ با مقالاتی از: محمدرضا شفیعی کدکنی، پرویز ناتل خانلری، بدیع‌الزمان فروزانفر، محمدعلی اسلامی ندوشن، محمدامین ریاحی، حسین خطیبی، مهرداد بهار، جلال متینی، عبدالحسین زرین‌کوب، ذبیح‌الله صفا، غلامحسین یوسفی، مهدی اخوان ثالث، تقی پورنامداریان، محمد دهقانی، قیصر امین‌پور و…

نقد صیرفیان (فراز و فرود خاقانی شناسی معاصر)

  • 550,000 تومان

در چند دهه اخیر، کتاب‌ها و مقالات فراوانی در مورد شعر و شخصیت و زندگی خاقانی شروانی، سخنور شهیر قرن ششم هجری، نوشته‌اند. در کتاب حاضر تلاش شده تا از رهگذر نقد و بررسی هفت اثر جدی و تأثیرگذار که به قلم محققان این عرصه نوشته شده، به بررسی فراز و فرود خاقانی‌شناسی معاصر پرداخته شود. در این اثر می‌توان با مهم‌ترین و چالش‌برانگیزترین مباحث خاقانی‌شناسی معاصر آشنا شد.

من و آزادی (خاطرات میرزا حسین خیاط)

  • 190,000 تومان

کتاب «من و آزادی»، دست‌نوشته‌های منتشرنشده‌ی میرزا حسین فرنیای قزوینی معروف به میرزا حسین خیاط، از مبارزان انقلاب مشروطیت، عضو حزب دموکرات، حزب سوسیالیست و از یاران نزدیک میرزا کوچک‌خان جنگلی است که به کوشش مهدی نورمحمدی گرداوری شده است . در این کتاب، نکات جدید و جالبی درباره‌ی تاریخ مشروطه و نهضت جنگل برای اولین بار مطرح می شود که برای محققان تاریخ معاصر ایران و نیز علاقه‌مندان به این دوره‌ی تاریخی بسیار سودمند است.

کارستان سخن (درهم تنیدگی تخیل و واقعیت در شاهنامه)

  • 450,000 تومان

کتاب کارستان سخن درآمدی است برای درک جهان متن شاهنامه و کارکردهای آن، بدین مقصود که با عبور از دوگانه‌ی تاریخ- ادبیات، که در تفسیر متن غالب بوده، طرحی تازه برای رویارویی با “سخن” فردوسی به دست دهد. نویسنده در فصل اول با رویکردی هرمنوتیکی کوشیده نسبت متن را با تاریخ و ادبیات یا، به‌طور کلی‌تر، واقعیت و تخیل روشن کند و نشان دهد که امر تخیلی-ادبی امری غیرواقعی نیست و ازاین‌رو ”روایت ادبی” شاهنامه راهی به حقیقت دارد. در فصل دوم با تکیه بر همین رویکرد و تجزیه و تحلیل متن شاهنامه و شاکله‌ی روایی و استعاری آن به بررسی شیوه‌ی روایت (بازسازی خیالی) گذشته در شاهنامه پرداخته شده و اهمیت شناختی-اخلاقی آن تشریح شده است.

1  2  صفحه‌ی 1