سایر کتب


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
در باب شهروند
  • 550,000 تومان
  • با تخفیف: 550,000 تومان
تنهایی در فلسفه روانشناسی و ادبیات
  • 325,000 تومان
  • با تخفیف: 325,000 تومان
گسلی میان خود واقعی و خود آرمانی
  • 325,000 تومان
  • با تخفیف: 325,000 تومان
هوش مصنوعی (برای دامیز)
  • 425,000 تومان
  • با تخفیف: 425,000 تومان
انقلاب را زیستن (زندگی روزمره بهار عربی)
  • 348,000 تومان
  • با تخفیف: 348,000 تومان
نقد و بررسی انتروپوسین (جستارهایی درباره دوران انسان‌محوری تاریخ زمین)
فیلسوفان تحلیلی (منتخب مقاله‌ها)
  • 320,000 تومان
  • با تخفیف: 320,000 تومان
با یونگ و هسه (دایره جادویی)
  • 198,000 تومان
  • با تخفیف: 198,000 تومان
به سوی فروغ آزادی (مبارزات آزادی‌خواهانه و حق‌طلبانه‌ای که جهان غرب امروزی را ساختند)
نادانی (چگونگی تاثیر نادانی در پیشرفت علم)
  • 198,000 تومان
  • با تخفیف: 198,000 تومان
خارپشت و روباه
  • 224,000 تومان
  • با تخفیف: 224,000 تومان
کتاب هیچ‌کس
  • 291,000 تومان
  • با تخفیف: 291,000 تومان

در باب شهروند

  • 550,000 تومان

خواننده در این اثر کوتاه همه آن عناصری را می‌یابد که به شهرت هابز به‌‌عنوان مؤسس فلسفه سیاسی مدرن منجر شد: انفعالات و خصوصاً ترس از مرگ خشونت‌بار به‌عنوان مبنای محکم تأسیس نظم سیاسی، ساخته و پرداخته کردن مفهوم فرد مدرن، وضع طبیعی، دولت مطلقه مدرن به‌ مثابه موجودی مجزا و بر فراز جامعه و نشانه‌گذاری حوزه خصوصی، تعیین رفاه و امنیت به‌عنوان اهداف اساسی نظم سیاسی، و فروکوبیدن فلسفه، الهیات، و اخلاق پیشامدرن. همچنین، در باب شهروند تماماً به اندیشه سیاسی-الهیاتی هابز اختصاص یافته است.

تنهایی در فلسفه روانشناسی و ادبیات

  • 325,000 تومان

انزوای وجودی حتی با زیستن در کنار دیگران همچنان پرناشدنی باقی می­‌ماند. هر یک از ما به تنهایی وارد جهان هستی می‌شویم و البته باید به تنهایی نیز از آن خارج شویم. «کتاب میجوسکوویچ کمکی نظرورزانه و برانگیزاننده به حوزه‌ای مطالعاتی­ است که تاکنون نادیده گرفته شده است؛ تنهایی. تقریر او از ریشه­‌های فلسفیِ تنهایی برای درمان­گران و همچنین فیلسوفان، پربهره­ است. این کتاب را به همۀ کسانی که به حوزۀ روان‌درمانی وجودی علاقه­‌مندند، توصیه می­‌کنم.» اروین یالوم

گسلی میان خود واقعی و خود آرمانی

  • 325,000 تومان

بیشتر ما در طول زندگی، خودهای اخلاقی متفاوتی را «محک می‌زنیم» و خودانگاره اخلاقی‌مان در آن مقطع زمانی خاص، احتمالاً ناقص است. مشکلات و نگرش‌های اخلاقی متفاوت در مرحله‌های گوناگون برای ما اهمیت می‌یابند؛ مثلاً شاید شخصی یک‌باره خود را در محیط اخلاقیِ ناشناخته‌ای بیابد یا شاید چیزهایی در خودش کشف کند که پیش‌تر از آنها بی‌خبر بوده است؛ شاید صرفاً متوجه شود که هویت اخلاقی فعلی‌اش را بیش از حد بزرگ کرده است؛ خصوصاً اگر این هویت را بدون تأمل و تحتِ فشار خارجی اختیار کرده باشد. ما در پاسخ به دگرگونی‌هایی که در خودانگاره، موقعیت‌ها و محیط‌های اجتماعی و فیزیکی‌مان روی می‌دهد، همواره مشغول اصلاح و بزرگ کردن هویت‌های اخلاقیِ آرزومندانه‌مان هستیم.

هوش مصنوعی (برای دامیز)

  • 425,000 تومان

ساعت محبوب شما، آخرین هواپیمایی که با آن پرواز کردید، رایانه و تلفن همراهتان، همه از هوش مصنوعی بهره می‌برند. این فناوری مربوط به آینده نیست و هوش مصنوعی اکنون هم کنار شماست! اگر می‌خواهید حساب واقعیت را از تبلیغات جدا کنید و به محدودیت‌های این فناوری جذاب پی ببرید، هوش مصنوعی For Dummies کمک می‌کند روش کار و حوزه‌ها‌ی کاربرد‌ و نحوه استفاده آسان‌تر از آن را یاد بگیرید. بنابراین، اگر می‌خواهید بیشترین بهره را از هوش مصنوعی ببرید، این راهنمای کاربردی را مطالعه کنید.

انقلاب را زیستن (زندگی روزمره بهار عربی)

  • 348,000 تومان

آصف بیات، از پژوهشگران پیشگام مطالعات خاورمیانه چشم‌اندازی جدید از بهار عربی و معنای انقلاب پیش رویمان می‌گذارد. از منظر سیاست انقلابی بهار عربی شاید تلاشی بی‌ثمر به نظر برسد. در تونس، نقطۀ شروع موج اعتراضات، و در مصر و کشورهای حوزۀ خلیج فارس تغییر رژیم هرگز به‌تمامی صورت نگرفت. با این حال بهار عربی اگر در برهم زدنِ ساختارهای حاکم ناکام مانده باشد، در مزارع، کارخانه‌ها، بازارها، مدارس و البته در قلمرو خانواده جنبشی تحول‌آفرین بوده است. او با درهم‌آمیختن پژوهش عملی، مصاحبه‌های میدانی و نظریۀ اجتماعی در قالبی روشن و یکپارچه نشان می‌دهد فعالیت‌های انقلابی در مصر و تونس زندگی روزمره را از اساس دگرگون کرده است. زنان، جوانان، تهی‌دستان و گروه‌های اجتماعیِ در حاشیه با حرکت در جهت برابری و آزادی به بهار عربی اعتبار بخشیدند. به‌علاوه، بهار عربی کارگران را هم توانمندتر ساخته: طی سال‌های اعتراض فقط در مصر بیش از هفتصد هزار کشاورز توانستند اتحادیه تشکیل دهند. فعالیت‌ها و جنبش‌های کارگری برای طیف وسیعی از مردم رفاه مادی و پیشرفت‌های ملموسی به ارمغان آورد و هنجارهای فرهنگی و سیاسی جدیدی ایجاد کرد که نیروهای ارتجاعی دیگر نمی‌توانند به‌راحتی آن را نادیده بگیرند و اگر خواهان نابودی‌اش هستند، باید بیش از اینها هزینه دهند. به تعبیر بیات بهار عربی الگویی است از یک جنبش «اصلاحی-انقلابی»، یعنی انقلابی که به‌جای تغییر بنیادی منجر به اصلاحات می‌شود. انقلاب را زیستن پژوهشی جامع و مفصل و فراخوانی مؤثر است.

نقد و بررسی انتروپوسین (جستارهایی درباره دوران انسان‌محوری تاریخ زمین)

  • 275,000 تومان

عاشق این دنیا شدن به معنی نادیده گرفتن رنج ـ چه رنج انسان‌ها و چه سایر موجودات ـ نیست. برای من عاشق دنیا شدن یعنی شب به آسمان نگاه کنم و بگذارم ذهنم در برابر آن همه زیبایی و در میان فاصله‌مان تا ستاره‌ها شنا کند، یعنی بچه‌ای را که گریه می‌کند بغل بگیرم، و در ماه جون درختان چنار را تماشا کنم که در حال برگ دادن‌اند. وقت‌هایی که قفسه سینه‌ام درد می‌گیرد، نفسم تنگ می‌شود و اشک توی چشم‌هام جمع می‌شود، دلم می‌خواهد دیگر از آن احساس دست بکشم. می‌خواهم با تکیه به کنایه یا هر چیز این‌چنینی از احساس کردن مستقیم فاصله بگیرم. همه می‌دانیم عاقبت عشق چیست. من ولی دلم می‌خواهد عاشق دنیا شوم و بگذارم عشقش غرقم کند. می‌خواهم تا وقتی زنده‌ام هر چیز حس‌کردنی را حس کنم. سنداک مصاحبه‌اش را با کلماتی به پایان رساند که آخرین سخنان عمومی او در این دنیا هم بودند: «زندگی را زندگی کنید. زندگی را زندگی کنید. زندگی را زندگی کنید.» و این کتاب تلاش من برای زندگی کردن زندگی است. در نگاه اول «نقد و بررسی انتروپوسین» بررسی‌های یک تا پنج‌ستاره‌ای از واقعیت‌های دوران حیات بشر روی زمین است. اما در دورانی که مواجهه با حقیقت ناتوانی بشر در مقابل بیماری‌های همه‌گیر دوباره محدودیت‌ها و حیطه قدرت انسان را به ما نشان می‌دهد، شنیدن حکایت گذشته انسان، که بهترین نشانه آینده آن نیز هست، از زبان و با دیدگاه خاص داستان‌سرای زبردستی مانند جان گرین امیدی ژرف به ما می‌دهد. این امید همراه با شواهد و مدارک علمی و ارجاعات تاریخی برای آینده در دسترس و ممکن بشر است، نه امیدی واهی و مثبت‌اندیشانه. البته جان گرین از گفتن حقایق تلخ عملکرد بشر روی زمین خودداری نمی‌کند و این دیدگاه جامع به خواننده کمک می‌کند دنیایی که بزرگی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن ظاهری‌اش ترسناک است، به جایی کمی کوچک‌تر و دنج‌تر بدل شود. اگر دقیق‌تر نگاه کنیم جان گرین به‌زیبایی و در کنار صحبت کردن از تاریخ انسان‌سالاری زمین، ما را با زیروبم زندگی خودش نیز آشنا می‌کند. در این کتاب با جنبه‌هایی از شخصیت، زندگی و دیدگاه‌های او آشنا می‌شویم که بیش‌ترشان را نمی‌شود در شبکه‌های اجتماعی او و برادرش دید. این کتاب راه خوبی برای شناختن جان گرین واقعی است. او درباره‌ نسبت‌دادن نادرست برخی ویژگی‌های شخصیت‌های رمان‌ها به خودش گفته: «در نقد و بررسی انتروپوسین بالاخره تسلیم شدم و مستقیم از زبان خودم نوشتم… حالا درصد زیادی از کسانی که این کتاب را می‌خوانند با خالق کتاب‌هایم هم آشنا می‌شوند!»

فیلسوفان تحلیلی (منتخب مقاله‌ها)

  • 320,000 تومان

این مجلد حاوی ترجمه ده مقاله کلاسیک فلسفه تحلیلی است: دو مقاله در الهیات فلسفی،‌ چهار مقاله در فلسفه کنش،‌ دو مقاله در زیبایی‌‍شناسی،‌ یک مقاله در فلسفه ذهن،‌ یک مقاله در معرفت‌شناسی. مقاله‌ها در سال‌های 1959 تا 1988 منتشر شده‌اند.

با یونگ و هسه (دایره جادویی)

  • 198,000 تومان

دایره جادویی (El Circulo Hermetico)، عنوان اصلی کتاب، مضمون اساسی آن را که عرفان باشد به خوبی نشان می‌د‌هد. سرانو، نویسنده و سیاستمدار شیلیایی، از طریق مصاحبه و مکاتبه با هسه داستان‌نویس (1961-1951) و یونگ روانپزشک (1961-1959) تصویر دقیقی از این دو نماینده برجسته غربی عرفان شرقی به دست می‌دهد... برخی از موضوعاتی که در مطاوی این کتاب پراکنده است عبارتند از: هندوسیم و فلسفه بودایی، سمبولیسم، کیمیا، مذهب و مرگ. بحث‌های گیرای این کتاب از داستان‌های هسه خواننده را به دنبال نسخه‌های «دمیان» یا «سیدارتا» خواهد فرستاد... سرانو یونگ را در تفکرات عمیق و ناخودآگاهش غافلگیر می‌کند. این یک کتاب عالی و مهیج است و تصاویر باارزشی دارد. Choice. دو چهره بزرگ که با گذشت زمان به‌‌عنوان جریانات اساسی اندیشه غربی شناخته خواهند شد در این کتاب کوچک و روشنگر به خوبی تمام معرفی شده‌اند... نقش سرانو البته بسی بیش از صرف یک ضبط‌صوت برای ضبط اندیشه‌ها و سخنان این دو استاد است. به سبب اعتباری که در اوست هرگز نیازی به پرده‌پوشی احساس نمی‌کند، بلکه مطالب را به همان نحوی که مطرح بوده نوشته است. شاید همین مشخصه او بوده است که یونگ و هسه را که سال‌ها بود از فعالیت‌های اجتماعی دست بازکشیده بودند به دوستی گسترده‌‌یی با او واداشته بوده است.

به سوی فروغ آزادی (مبارزات آزادی‌خواهانه و حق‌طلبانه‌ای که جهان غرب امروزی را ساختند)

  • 525,000 تومان

هر روایتی از آزادی، یک برهۀ تاریخی خاص را به‌عنوان نقطۀ آغاز داستان خود برمی‌گزیند. در روایت نقل‌شده به‌وسیلۀ آنتونی گرِیلینگ، نویسندۀ کتاب به‌سوی فروغ آزادی، نقطۀ آغاز قصۀ بلند آزادی، پیکرهای شعله‌ور کسانی است که در آتش کینه و تعصب دادگاه‌های تفتیش عقاید سوختند و خاکستر شدند. اما آنان، به‌عنوان نخستین شهدای راه آزادی در دوران جدید، درواقع شمع‌های فروزانی بودند که با طلب کردن آزادی مذهبی، و ایجاد رخنه در حاکمیت مطلق‌العنان کلیسا، راه را برای طرح مطالبات آزادی‌خواهانه بعدی در همۀ عرصه‌ها، اعم از سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، گشودند و آغازگر فصلی نوین و درخشان در تاریخ بشریت شدند. در روایت گرِیلینگ، که با تمرکز کامل بر غرب و دربرگیرندۀ یک بازۀ زمانی حدوداً پانصدساله است، شعله‌ای که متعصبان مذهبی در آغاز عصر جدید برافروختند ناخواسته به چراغ روشنی برای حق‌طلبان بدل گشت، تکاپویی به‌غایت پرهزینه اما بی‌نهایت ارزشمند که با گذر از انواع و اقسام جنبش‌های آزادی‌خواهانه‌-حق‌طلبانۀ مذهبی، سیاسی، کارگری و مدنی، سرانجام در قالب سند دوران‌ساز اعلامیۀ جهانی حقوق بشر به بار نشست. از دید نویسنده، یادآوری این تاریخ پرفرازونشیب وقتی ضروری‌تر می‌شود که بدانیم هرچند آن نهال شکننده، با مراقبت‌های دلاورانۀ زنان و مردانی از همۀ سِنین و سُنن، اکنون به درختی تناور تبدیل شده است، اما درصورت کاستی گرفتن آن مراقبت‌ها بیم آن می‌رود که به بهانه‌های مختلف گرفتار خزان‌ها و آفات مهلک گردد.

نادانی (چگونگی تاثیر نادانی در پیشرفت علم)

  • 198,000 تومان

شاید این سخنان عجیب و غریب به نظر برسند، زیرا ما همه دنبال دانش هستیم و آرزویمان این است که از نادانی دوری کنیم. ما می‌خواهیم بدانیم که چگونه از نادانی فرار کنیم و چطور به دانش و دانایی برسیم و در موارد گوناگونی هم موفق می‌شویم. ما سال‌ها به مدرسه می‌رویم و هزینه‌های زیادی می‌کنیم برای اینکه دانش بیشتری به‌دست آوریم. اما پرسش این است که چند نفر از ما راجع به این موضوع فکر کرده‌ایم که پس از به‌دست آوردن دانش، چه چیزی حاصل خواهد شد. ممکن است که ما بیش از بیست سال از عمرمان را صرف یادگیری کنیم، اما چهل سال بعد را چطور می‌گذرانیم؟ احمقانه است که برای این چهل سال، هیچ برنامۀ خوب تعریف شده‌ای نداشته باشیم. بنابراین، باید پرسید که بعد از کسب دانش و دانا شدن، چه اتفاقی برای انسان خواهد افتاد. ممکن است شما آن‌گونه که من می‌اندیشم فکر نکنید، ولی من می‌خواهم بگویم که بعد از دانش، نادانی می‌آید و نه برعکس.

خارپشت و روباه

  • 224,000 تومان

در میان پاره‌های پراکنده اشعار آرخیلوخوس، شاعر یونانی، سطری هست که می‌گوید: «روباه بسیار چیزها می‌داند، اما خارپشت یک چیز بزرگ می‌داند.» دانشمندان درباره تعبیر روشن این کلمات تاریک اختلاف دارند و شاید معنای این سطر جز این نباشد که روباه با همۀ حیله‌هایش در برابر یگانه دفاع خارپشت شکست می‌خورد. اما اگر این جمله را به‌طور مجازی تعبیر کنیم، می‌توان معنایی از آن بیرون کشید که یکی از عمیق‌ترین تفاوت‌های نویسندگان و متفکران را، و شاید هم افراد بشر را به‌طور کلی نشان می‌دهد. زیرا فرق بزرگی است، از یک طرف، میان کسانی که همه چیز را به یک بینش اصلی، یا یک دستگاه فکری کم وبیش منسجم و معین، مربوط می‌سازند و برحسب مفاهیم آن می‌فهمند، می‌اندیشند و احساس می‌کنند - یعنی یک اصل سازمان‌دهنده کلی که فقط برحسب مفاهیم آن است که آنچه می‌کنند و می‌گویند معنا می‌دهد؛ و، از طرف دیگر، کسانی که هدف‌های فراوانی را دنبال می‌کنند که غالبا با یکدیگر مربوط نیستند یا حتی با هم تناقض دارند، و اگر اصولا ارتباطی با هم داشته باشند این ارتباط بالفعل و به علل روان‌شناختی یا فیزیولوژیک است، و هیچ اصل معنوی یا جمال‌شناسی‌ای آنها را به یکدیگر پیوند نمی‌دهد. این دسته اخیر در زندگی و اندیشه بیشتر میل به پراکندگی دارند تا تراکم، فکرشان پریشان است و بر سطوح مختلف حرکت می‌کند، و به جوهر انواع فراوانی از تجارب و اشیا به‌موجب ماهیت آنها می‌چسبند، بی‌آنکه به‌طور هشیار یا ناهشیار بخواهند در بینش درونی واحدی، که تغییرناپذیر و فراگیر و گاه ناقص و متناقض و حتی تعصب‌آمیز است، آنها را بگنجانند یا از آن بینش بیرون نگه دارند. دستۀ نخست این روشنفکران و هنرمندان از نوع خارپشت‌اند، و دسته دوم از نوع روباه.

کتاب هیچ‌کس

  • 291,000 تومان

آگاهی نه فقط چیز اولیه بلکه همه آنچه هست است، پدیدار شدن خود ما و جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، همان آگاهی است که به‌صورت هر چیزی ظاهر می‌شود. موج‌ها و کف‌ها از اقیانوس که آنها را پدید می‌آورد جدا نیستند و ما از نور آگاهی که ما و همه‌چیز در آن پدید می‌آید، جدا نیستیم. گرچه شاید این توسط ذهن درک نشود، اما ممکن است در رهایی دیده شود. آنگاه شاید معلوم شود که «خود» وجود ندارد و «هر چیزی که از تولد حاصل می‌آید، خودش را در رهایی محو ‌می‌کند.»

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1