فيلتر‌ها

توليدكننده

بازه‌ي قيمت (تومان)

از

تا

ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½

مرتب‌سازي
تعداد تصاوير
از رويا كه حرف مي‌زنيم
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
سقراط اكسپرس (درس‌هاي فيلسوفان مرده در باب زندگي)
مصائب زندگي صادقانه (چطور به همه مخصوصا خودمان دروغ مي‌گوييم)
خرس‌هاي رقصان (داستان واقعي آنها كه دلتنگ زندگي تحت خودكامگي‌اند)
واقع‌گرايي سرمايه‌دارانه
  • 40,000 تومان
  • با تخفیف: 40,000 تومان
راهنماي عملي رواقي زيستن
  • 44,000 تومان
  • با تخفیف: 44,000 تومان
ديدار دوباره در كافه اروپا
  • 60,000 تومان
  • با تخفیف: 60,000 تومان
فلسفه دوستي
  • 98,000 تومان
  • با تخفیف: 98,000 تومان
آداب ديكتاتوري (كيش شخصيت در قرن بيستم)
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
پياده‌روي و سكوت (در زمانه هياهو)
  • 90,000 تومان
  • با تخفیف: 90,000 تومان
عكاسي بالون‌سواري عشق و اندوه
  • 45,000 تومان
  • با تخفیف: 45,000 تومان

از رويا كه حرف مي‌زنيم

  • 95,000 تومان

از نظر سوررئاليست‌ها رويا، نه جنبه‌اي آشكار از آرزويي نهفته، بلكه جنبه‌اي مخدوش از آن است؛ رويا يكي از ابعاد بنيادي گونه‌ي انسان است. اگر بخواهيم دقيق‌تر بگوييم، رويا خود آرزوست، اما در راديكال‌ترين شكل آن. استدلال آنها اين بود كه عامل محرك مردم خواسته‌هاي آنهاست. مردم هر كاري مي‌كنند تا زنده بمانند، عشقشان را پيدا كنند و در سلامتي و سعادت باشند. اين‌ها همه نيازهايي آشكار است كه معمولاً از جايگاه ما در جامعه نشئت مي‌گيرد. [اما] بالاتر از همه‌ي اين‌ها آرزويي‌ است ناب، غني، ژرف، و بيان‌ناشدني؛ اين همان چيزي است كه رويا، وقتي كسي سركوبش نمي‌كند، برمي‌انگيزد. ما با واگويه‌‌كردن رويايمان مي‌توانيم بر هيجاناتمان مسلط شويم، خودمان را بهتر بشناسيم، خيالي خوشايند را كش دهيم، و از طرح داستان فوق‌العاده‌اي كه في‌البداهه اجرايش كرده‌ايم كيف كنيم. درست است كه بازگوكردن رويا آن را تنزل مي‌دهد، اما در عين حال تنها امكان ما براي درك ظرفيت خلاقانه، بازي تلميحات، استعاره‌ها، جانشيني‌ها و جناس‌هايي است كه در ذهن در خوابمان رخ‌ مي‌دهد. تعريف‌كردن رويا به‌اندازه‌ي گوش‌دادن به واگويه‌ي ديگران لذت‌بخش است، و نه قصه‌گو و نه مخاطب كاري به اين ندارند كه اين واگويه به روياي اصلي وفادار مانده يا نه.

سقراط اكسپرس (درس‌هاي فيلسوفان مرده در باب زندگي)

  • 145,000 تومان

توجه در عميق‌ترين و سخي‌ترين حالتش مي شود عشق. توجه يعني عشق. عشق هم يعني توجه. هر دو يك چيزند. سيمون وي مي‌نويسد:«آدم‌هاي غمگين هيچ چيز از اين دنيا نمي‌خواهند جز اين‌كه كسي پيدا شود و بهشان توجه كند.» فقط وقتي به آن «درجه ناب و كمياب سخاوت» مي‌رسيم كه توجه بي‌دريغ و بي‌چشم‌داشتمان را نثار كسي مي‌كنيم. به همين دليل وقتي از پدر و مادر يا عشق زندگي‌مان بي‌توجهي مي‌بينيم، خيلي اذيت مي‌شويم چون بي‌محلي و بي‌توجهي‌شان را به بي‌عشقي تعبير مي‌كنيم.

مصائب زندگي صادقانه (چطور به همه مخصوصا خودمان دروغ مي‌گوييم)

  • 80,000 تومان

از دلايل بي‌صداقتي چه مي‌دانيم؟ در علم اقتصاد خردگرا، نظريه‌ي فراگير درباره تقلب را گري بكر، اقتصاددان دانشگاه شيكاگو و برنده جايزه نوبل، مطرح كرده است. او مي‌گويد انسان بر مبناي تحليل عقلاني‌اش در هر موقعيت است كه مرتكب عمل بزهكارانه مي‌شود. اگر بپذيريم كه همه ما تا حدي پتانسيل بزهكاري را داريم، اول از همه بايد از ساز و كار بي صداقتي سر در بياوريم و پشت‌بندش ببينيم كه چطور مي‌توانيم اين بعد از ماهيت انساني‌مان را كنترل و مهار كنيم.

خرس‌هاي رقصان (داستان واقعي آنها كه دلتنگ زندگي تحت خودكامگي‌اند)

  • 80,000 تومان

خرس‌ها، پس از به هوش آمدن، چند روز اول را در غاري كوچك مي‌گذرانند كه كاركنان پارك مخصوصا براي ‌آن‌ها كنده‌اند. به گفته‌ي ايوانف، خرس‌ها قبل از آن كه آزاد شوند «بايد به بوهاي جديد، مكان‌هاي جديد و غذاي تازه عادت كنند، پيش از آن‌كه رهايشان كنيم، چند روزي بهشان فرصت مي‌دهيم تا با اين چيزهاي جديد كنار بيايند.» آزادي براي خرس‌ها مثل شوك است، پس نمي‌شود يكهو از قفس آزادشان كرد و در جنگل به امان خدا ولشان كرد. بايد چند روز فرصت داشته باشند تا با آزادي كنار بيايند، آزادي يعني مخاطرات جديد، صداهاي نو، بوهاي نامنتظر، غذاهاي نو. آزادي براي آن‌ها ماجراجويي بزرگي است.

واقع‌گرايي سرمايه‌دارانه

  • 40,000 تومان

چپ خيلي وقت پيش از اين بايد به محدود كردن جاه‌طلبي‌هايش براي برپايي يك دولت بزرگ پايان مي‌داد. اما «حفظ فاصله از دولت» نه به معناي رها كردن دولت است و نه به معناي عقب‌نشيني به فضاي خصوصي عواطف. هدف چپ جديد نبايد تصرف دولت، بلكه بايد الزام دولت به تبعيت از خواست عمومي باشد. تنها امر واقعي، حالا، فرد (و خانواده‌اش) است. علامت‌هاي شكست همه‌‌جا ديده مي‌شود، فضاي اجتماعي ازهم‌پاشيده ...

خورد و خوراك ديكتاتورها (صدام حسين عيدي امين انور خوجه فيدل كاسترو و پل پوت از نگاه آشپزهايشان)

  • 80,000 تومان

با خودم فكر كردم كساني كه در لحظات مهم تاريخ آشپزي كرده‌اند ممكن است چه چيزي براي گفتن داشته باشند. وقتي اوضاع جهان بحراني و شكننده بود چه چيزي در قابلمه‌ها قل‌قل مي‌كرد؟ صدام حسين بعد از اين‌ كه دستور داد ده‌ها هزار كرد را با حمله شيميايي قتل‌عام كنند چه خوراكي خورد؟ دلش آشوب نمي‌شد؟ وقتي دو ميليون نفر از مردم كامبوج از گرسنگي مي‌مردند، پل پوت چه غذايي مي‌خورد؟ وقتي فيدل كاسترو جهان را به آستانه جنگ هسته‌اي مي‌برد چه خوراكي خورد؟ در اين كتاب تاريخ قرن بيستم را از دريچه آشپزخانه ديد زدم. ياد گرفتم چطور مي‌شود در مواقع دشوار دوام آورد، و چطور مي‌شود به يك ديوانه غذا داد.

راهنماي عملي رواقي زيستن

  • 44,000 تومان

در اين كتاب مي‌خواهم نشان دهم فلسفه رواقي در قرن بيست‌ و ‌يك چه شكلي‌ست. كوشيده‌ام توصيه‌ها و آراء فيلسوفان رواقي را با پژوهش‌هاي روانكاوي درهم آميزم. البته اين‌كه به فلسفه رواقيِ كلاسيك مي‌پردازم به مذاق برخي از اصحاب آكادمي خوش نمي‌آيد. فلسفه رواقي برايشان همچون اثري باستاني گران‌بهاست ـــ و انگار بايد آن را مهروموم شده به كناري نهاد و فقط تماشايش كرد. اما فلسفه رواقي براي من مثل ابزار است ـــ ‌‌كه هرچند گذر زمان بر كاركرد آن سايه انداخته‌ــــ نه‌تنها همچنان سودمند است، كه در زندگي‌هاي مدرن خيلي هم به كار مي‌آيد. به‌علاوه، فكر نمي‌كنم رواقيون باستان مخالفتي با «به‌روزرسانيِ» آموزه‌ها و تعاليمشان داشته باشند. سنكا اگر بود، خيلي استقبال مي‌كرد… سخن را با شرح و بسط انواع مشكلاتي كه در معرض‌شان هستيم و ايضاً واكنش‌هاي معمولمان به آنها آغاز مي‌كنم. هر چند شمار بسياري از آدم‌ها مأيوس، خشمگين، مضطرب، و حتي مغموم مي‌شوند، بازهم هستند كساني كه با مشكل خوب تا مي‌كنند. چطور از پس اين كار برمي‌آيند؟ ما هم مي‌توانيم از آنها بياموزيم؟

ديدار دوباره در كافه اروپا

  • 60,000 تومان

آن روزها اين كافه سر و روي درب و داغوني داشت چراغ هايش تاريك و كم نور بودند خيلي ها سيگار مي كشيدند اما همه بلند بلند حرف مي زدند و چهره شان خندان بود ليوان ها به هم مي خوردند و مي شد بگويي كه سوروساتي برپاست .بسياري از مشتري ها به خصوص آنهايي كه مسن ترند از نخبگان فاسد گله مي كنند از وعده هاي تحقق نيافته نبود هويت ملي و نبود امنيت شغلي و نيز محو شدن خيالات واهي شان غربي هاي كافه هم قبل تر ها اين انتظارات خودشان را داشتند كه با تغيير نظام سياسي و اقتصادي كشور هاي پسا كمونيستي به سرعت رشد مي كنند و خيلي زود شكافي كه ميان اروپاي متحد به وجود آمده بود پر مي شود

فلسفه دوستي

  • 98,000 تومان

اين كتاب‌ها فلسفه را ساده نمي كنند بلكه از ابهت هراس‌آور فلسفه مي‌كاهند خواننده ممكن است خواندن اين كتاب‌ها را به اميد يافتن پاسخ‌هاي روشن آغاز كند: پاسخي براي مسئله تنهايي‌اشء چرايي مرگء و منشا ملال و دل‌زدگي... اما انتظار اينكه كتابي يا كسي در چند صفحه يا فلان تعداد نكته به ما بگويد چطور زندگي كنيم و چگونه خوشبخت شويمء در واقع يك جور انكار مسئوليت شخصي انسان است. پاسخي قطعي و ابدي كه مناسب حال همه‌كس باشد وجود ندارد كتاب‌هايي كه چنين مدعاهايي دارند قطعا فريب‌كارند. كتاب‌هاي اين مجموعه نسخه نمي‌پيچند و سياهه‌اي از اعمال نيك و بد پيش روي شما نمي‌گذارند؛ بلكه مي‌خواهند به فهم بهتر زندگي و پرسش‌ها و تجربه‌هايمان كمك كنند؛ چراغي بيفروزند تا در اين اتاق تاريك زندگي و در لحظات دشوارء دركمان از پرسش‌هاي بي پايان انساني روشن‌تر شودء بدانيم فيلسوفان و حكيمان جهان به اين پرسش‌ها چطور فكر كرده‌اند؛ تا با فهم دقيق‌تر و ديدي بازتر بتوانيم در زندگي‌مان تصميم بگيريمء مسئوليت تصميم‌مان را شجاعانه بر عهده بگيريم و با عواقب تصميم‌هايمان آگاهانه رو به رو شويم.

آداب ديكتاتوري (كيش شخصيت در قرن بيستم)

  • 130,000 تومان

در طول قرن بيستم، صدها ميليون نفر براي ديكتاتورهايشان هورا كشيدند، حتي آن هنگام كه در مسير بردگي گام مي‌گذاشتند. ديكتاتورها اغلب با تصفيه‌هاي خونين و فريب و تقلب و تفرقه‌اندازي قدرت را تصرف كردند، اما در بلندمدت كيش شخصيت كارآمدترين شيوه است. ديكتاتورهايي كه دوام آوردند معمولا بر دو ابزار قدرت تكيه كردند: كيش شخصيت و وحشت... هر ديكتاتور بايد در دل مردمش ترس بكارد، اما اگر بتواند آنان را وادارد كه ستايشش كنند احتمالا مدت بيشتري دوام خواهد آورد. اين كتاب مي‌خواهد كيش شخصيت را در جاي اصلي خودش قرار دهد: در قلب استبداد. در ديكتاتوري‌ها وفاداري به يك فرد مهم‌ترين چيز بود، حتي مهم‌تر از وفاداري به يك دين... ديكتاتورها به مردمشان دروغ مي‌گفتند، اما آن‌ها به خودشان هم دروغ مي‌گفتند. آنان مدام يا گرفتار تكبر بودند يا پارانويا، و در نتيجه به تنهايي تصميماتي مي‌گرفتند كه پيامدهاي مخربي داشت و جان ميليون‌ها آدم را گرفت...

پياده‌روي و سكوت (در زمانه هياهو)

  • 90,000 تومان

اين كتاب‌ها فلسفه را ساده نمي‌كنند بلكه از ابهت هراس‌آور فلسفه مي‌كاهند. خواننده ممكن است خواندن اين كتاب‌ها را به اميد يافتن پاسخ‌هاي روشن آغاز كند: پاسخي براي مسئله تنهايي‌اش، چرايي مرگ، منشا ملال و دل‌زدگي... اما انتظار اين كه كتابي يا كسي در چند صفحه يا فلان تعداد نكته به ما بگويد چطور زندگي كنيم و چگونه خوشبخت شويم، در واقع يك جور انكار مسئوليت شخصي انسان است. پاسخي قطعي و ابدي كه مناسب حال همه كس باشد وجود ندارد. كتاب‌هايي كه چنين مدعاهايي دارند قطعا فريبكارند. كتاب‌هاي اين مجموعه نسخه نمي‌پيچند و سياهه‌اي از اعمال نيك و بد پيش روي شما نمي‌گذارند؛ بلكه مي‌خواهند به فهم بهتر زندگي و پرسش‌ها و تجربه‌هايمان كمك كنند، چراغي بيفروزند تا در اين اتاق تاريك زندگي و در لحظات دشوار، دركمان از پرسش‌هاي بي‌پايان انساني روشن‌تر شود، بدانيم فيلسوفان و حكيمان جهان به اين پرسش‌ها چطور فكر كرده‌اند؛ تا با فهم دقيق‌تر رو ديدي بازتر بتوانيم در زندگي‌مان تصميم بگيريم، مسئوليت تصميممان را شجاعانه برعهده بگيريم و با عواقب تصميم‌هايمان آگاهانه روبه‌رو شويم. هزاران سال است آدم‌هايي كه دور از بقيه زندگي كرده‌اند - راهباني كه بر قله كوه زيسته‌اند، تاركان دنيا، دريانوردان، چوپانان يا مكتشفان كه هميشه در سفرند به اين باور رسيده‌اند كه كليد اسرار و كشف رموز زندگي در سكوت به دست مي‌آيد. نكته همين‌جاست. حسابي دريانوردي مي‌كنيد، اما در راه برگشت ممكن است بفهميد آنچه در پي‌اش بوده‌ايد در درون خودتان است. بتهوون، همان‌طور كه همه مي‌دانند، آخر سر كاملا ناشنوا شد. اين تحول اصالتي عميق و روحي آزادمنش در وجودش پروراند. سمفوني نهم را فقط با صداهايي كه در سرش خانه كرده بود نوشت و رهبري كرد. در طول نخستين اجراي قطعه، پشت به جمعيت ايستاده بود تا اركستر را رهبري كند. وقتي اجرا تمام شد، بايد بر مي‌گشت تا ببيند حضار دارند كف مي‌زنند يا هو مي‌كنند. نه تنها تشويق مي‌كردند، بلكه اشتياق و هلهله‌شان چنان اوج گرفته بود كه پليس وين را خبر كردند تا دوباره نظم و آرامش را برقرار كند.

عكاسي بالون‌سواري عشق و اندوه

  • 45,000 تومان

در عنفوان زندگي جهان به شكل سردستي به دو دسته تقسيم مي‌شود: آن‌هايي كه لذت تن ديگري را چشيده‌اند، و آن‌ها كه هنوز نه. بعدش تقسيم مي‌شود به آن‌ها كه عشق را شناخته‌اند و آنها كه هنوز نه. و باز بعدش جهان به دو دسته تقسيم مي‌شود:‌آن ها كه بار اندوهي را به دوش مي‌كشند و آن‌ها كه هنوز نه. اين تقسيمات بي‌چون و چرايند؛ همچون نوار حاره‌اي زمين كه از آن گذر مي‌كنيم. ما سي سال با هم زندگي كرديم. من سي و دو سالم بود وقتي با هم آشنا شديم و شصت و دو سالم بود وقتي مرد...

1  2  3  صفحه‌ی 1