فيلتر‌ها

توليدكننده

بازه‌ي قيمت (تومان)

از

تا

ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½

مرتب‌سازي
تعداد تصاوير
در كمال خونسردي
  • 205,000 تومان
  • با تخفیف: 205,000 تومان
سوگ (درآمدي فلسفي)
  • 160,000 تومان
  • با تخفیف: 160,000 تومان
سرگذشت تنهايي (تاريخچه 1 احساس)
  • 186,000 تومان
  • با تخفیف: 186,000 تومان
اميد
  • 115,000 تومان
  • با تخفیف: 115,000 تومان
به ياد دار (علم حافظه و هنر فراموشي)
  • 98,000 تومان
  • با تخفیف: 98,000 تومان
آدمي همان است كه مي‌خواند
  • 148,000 تومان
  • با تخفیف: 148,000 تومان
زنان فوق‌العاده
  • 180,000 تومان
  • با تخفیف: 180,000 تومان
در باب قتل
  • 170,000 تومان
  • با تخفیف: 170,000 تومان
شرم
  • 98,000 تومان
  • با تخفیف: 98,000 تومان
افسانه فردگرايي (نيروهاي اجتماعي چگونه زندگي ما را شكل مي‌دهند)
در باب شجاعت
  • 92,000 تومان
  • با تخفیف: 92,000 تومان
حسرت (در ستايش زندگي نازيسته)
  • 98,000 تومان
  • با تخفیف: 98,000 تومان

در كمال خونسردي

  • 205,000 تومان

همه طوطي را مسخره مي‌كنند، طوطي‌اي كه وقتي او هفت سالش بود به روياهايش بال گشوده بود؛ بچه‌اي دورگه، منفور و متنفر از بقيه، كه توي پرورشگاهي در كاليفرنيا زندگي مي‌كرد كه راهبه‌ها اداره‌اش مي‌كردند...

سوگ (درآمدي فلسفي)

  • 160,000 تومان

چُلبي، با بهره جستن از روان‌شناسي، علوم اجتماعي، ادبيات، و البته فلسفه، نشان مي‌دهد ما براي فقدان كساني سوگواري مي‌كنيم كه هويت‌مان را در گرو آنها نهاده‌ايم؛ حتي آنها كه، مثل چهره‌هاي مشهور، از نزديك نمي‌شناسيمشان ولي تحسينشان مي‌كنيم. مرگ اين افراد نه ‌تنها ما را از تجاربي ارزشمند محروم مي‌كند، بلكه سبب نابه‌ساماني تعهدها و ارزش‌هايمان نيز مي‌شود. با اين‌حال بهتر است از سوگ اجتناب نكنيم و به ‌عنوان تجربه‌اي مهم در يك زندگي خوب و پرمعنا با آغوش باز پذيرايش باشيم. چلبي مي‌گويد كليد فهم اين پارادوكس آن است كه سوگ، با فرصتي كه براي شكل دادن به هويتي نو ايجاد مي‌كند، مجالي منحصربه‌فرد براي شناخت خودمان به ما مي‌دهد. بااينكه سوگ مي‌تواند برآشوبنده و سردرگم‌كننده باشد، درعين‌حال گوياي قابليتي متمايز در انسان‌هاست، اين قابليت كه وقتي روابطي كه بهشان وابسته‌ايم تغيير شكل مي‌دهند، به طرزي معقول خودمان را با اين تغييرات وفق دهيم. اين كتاب دل‌نشين و تأمل‌برانگيز با نثر شيوايش نمونه‌اي است هوشمندانه از فلسفۀ كاربردي. هم به درد مجادلات مهم در زمينۀ مسائل مربوط به درمان مي‌خورد هم كتابي جالب و مفيد براي درمان‌گراني است كه با افراد داغ‌دار سروكار دارند؛ و نيز براي فلاسفۀ حوزۀ احساسات و عواطف آدمي و صدالبته براي همۀ ما آدم‌هايي كه دير يا زود ناگزير بايد از ميان واديِ طولاني، ظلماني و پرپيچ‌وخم فقدان و گم‌گشتگي راهي به بيرون بجوييم. (دومينيك ويلكينسون، مجلۀ فلسفۀ كاربردي) يكي از نقاط قوت كتاب چلبي طيف گستردۀ نويسنده‌هايي است كه او در شرح سوگ از آنها بهره مي‌جويد: از افشاگري‌هاي شخصي سي. اس. لوئيس و جون ديديون گرفته تا داستان‌هاي تالستوي، كامو و شكسپير... اين كتاب بي‌ترديد مشوق فلاسفه در پرداختن به پديدۀ اگزيستانسياليستي سوگ خواهد بود. چلبي در اين كتاب به گفت‌وگويي بس پرمعنا، موشكافانه و سرگرم‌كننده دعوتمان مي‌كند. (برد دفورد، بازانديشي فلسفه)

سرگذشت تنهايي (تاريخچه 1 احساس)

  • 186,000 تومان

با وجود ترس از همه‌گيري تنهايي در قرن بيست ‌و يكم، به‌ندرت نگاهي دقيق به تاريخچه اين احساس داشته‌ايم. «سرگذشت تنهايي» روايتي است تازه از تنهايي به‌عنوان تجربه و بياني احساسي و البته بدن‌مند. في باوند آلبرتي، تاريخ‌دان احساسات، در اين كتاب به سراغ نامه‌ها، يادداشت‌هاي روزانه، رساله‌هاي فلسفي، آثار ادبي، مباحثات سياسي و پژوهش‌هاي پزشكي از قرن هجدهم تا به امروز مي‌رود و نشان مي‌دهد كه تنهايي پديده‌اي عام و غيرتاريخي نيست. تنهايي احساسي است مدرن كه تا پيش از قرن هجدهم در زبان انگليسي واژه‌اي براي بيان آن وجود نداشت. اما با وجود اين تاريخچه منحصربه‌فرد، تنهايي وضعيت عاطفي پيچيده‌اي است تابع موقعيت اجتماعي-اقتصادي، جنسيت، قوميت و البته تجربه كه طيفي گسترده از ديگر احساسات مانند ترس، خشم و اندوه نيز قرين آن‌اند.

اميد

  • 115,000 تومان

اميد چيست؟ چه فرقي با اميدواري دارد؟ و خود اين دو چه نسبتي با خوش‌بيني، خوش‌باوري و خوش‌خيالي از يك‌سو و بدبيني، ياس و كلبي‌مسلكي از سوي ديگر دارند؟ در كتابي كه سراسر به «اميد» پرداخته نويسنده، استان ون هوفت، مي‌كوشد از درون سنتي كه به اميد عمدتا به‌مثابه فضيلتي اخلاقي و بعضا الهياتي مي‌نگرد به اين پرسش‌ها پاسخ دهد. بااين‌حال، وراي اين كندوكاو نظري، نويسنده در تلاش است به اين تعبير كه «انسان به اميد زنده است» معنا و عينيت ببخشد. بر طبق نظر ون هوفت، اميد چيزي حتي ريشه‌اي‌تر و ابتدايي‌تر از فضيلت است. اميد ساختار بنيادين هستي ما و نحو زيستنمان در جهاني مملو از خطرات و مخاطرات است. اهميت وجودي اميد چندان است كه مي‌توان گفت، بود ما همواره در اميدوار بودنمان است. اين‌ها نكاتي است كه نويسنده، در قالب فصل‌ها و بندهاي مختلف كتاب، مي‌كوشد با اتكا به مثال‌هاي زندگي روزمره و نيز مباحث پيچيده‌تر فلسفي روشن سازد: نسبت اميد با آرزو، عقلاني بودن اميد، واقع‌بيني در اميدواري، كندوكاو در نحوه حضور اميد در عرصه‌هاي پزشكي، سياست و دين، آسيب‌شناسي اميد و، در همين ارتباط، موعودگرايي، هزاره‌گرايي و ساير باورهاي آخرالزماني. در دوره‌اي كه چه‌بسا نياز به اميد بيش از هر زمان ديگري احساس مي‌شود، سزاوار است شنيدن هر سخني كه به هر شكل و شيوه با ما از اميدوار بودن مي‌گويد.

به ياد دار (علم حافظه و هنر فراموشي)

  • 98,000 تومان

براي همه ما اتفاق افتاده كه نام كسي را فراموش كنيم، يا براي كاري به اتاقي برويم ولي يادمان نيايد آنجا چه‌كار داشتيم. اگر بيش از چهل سال داشته باشيم چنين فراموشي‌هايي اغلب نگرانمان مي‌كنند. آيا همه فراموشي‌ها كاملا طبيعي‌اند؟ مغز ما اساسا طراحي شده تا هر چيزي را به ياد بسپارد يا فراموشي بخشي از انسان بودن ماست؟

آدمي همان است كه مي‌خواند

  • 148,000 تومان

به‌عنوان رشته‌اي دانشگاهي، مطالعات ادبي عموما مروج برخوردي سرد و انتقادي با آثار نوشتاري است. حاصل اين شيو برخورد نيز ارائۀ نقدها، تفاسير و تحليل‌هاي روشمندي بوده كه پژوهشگران ادبي در اختيار خوانندگانِ به‌اصطلاح جدي قرار داده‌اند و مي‌دهند. در اين بين، آنچه تا حد زيادي مغفول مانده، تمركز بر همۀ آن چيزهايي است كه در گام نخست آثار ادبي را، از گذشته تا اكنون، براي مخاطبان جذاب ساخته و از ديرباز شوق خواندن را در آنان برانگيخته است. در چنين وضعيتي، آدمي همان است كه مي‌خواند فراخواني است براي مواجهۀ گرم و زنده با ادبيات، مواجهه‌اي سرتاسري و پرشور كه مقصود آن نه برآوردن اين يا آن هدف جزئي، بلكه افزودن براي كيفيت و غناي زندگي در تماميت آن است. براي نيل به اين منظور، خواننده بايد بيش يا پيش از اتخاذ موضعي بافاصله در برابر متون ادبي، اعم از داستاني و ناداستاني، با متون مورد اشاره عميقاً درگير شود تا به مرز يگانگي با آنها برسد. و آدمي همان است كه مي‌خواند، به‌عنوان كتابي راهنما، مملو از مثال‌ها و راهبردهايي است كه در عمل اين نوع خواندنِ درگيرانه و ماهرانه را آموزش مي‌دهد و به پرورش و تيز كردن قواي شناختي، ادراكي و عاطفي به‌عنوان كليتي واحد اهتمام مي‌ورزد.

زنان فوق‌العاده

  • 180,000 تومان

زنان فوق‌العاده زن‌هايي هستند كه مردها وجودشان را ناديده مي‌گيرند. در كارهاي كشيش‌نشين كمك مي‌كنند، چاي درست مي‌كنند، در كليسا گل‌آرايي مي‌كنند و با اعضاي كسالت‌آور جماعت عبادت‌كنندگان، كه خود كشيش‌ها حوصله‌شان را ندارند، هم‌صحبت مي‌شوند. در اداره‌ها، آنها باز هم چاي و قهوه درست مي‌كنند و كارهاي خسته‌كننده‌اي مثل تهيۀ نمايۀ كتاب و نمونه‌خواني و بايگاني را انجام مي‌دهند. نيازهاي جنسي‌شان را پنهان مي‌كنند و معتقدند نبايد اجازه داد چنين احساساتي خودشان را نشان بدهد. اما زن‌هايي كه آشكارا جاذبۀ جنسي دارند به نظر نمي‌رسد زنان فوق‌العاده‌اي باشند و اين‌طور زن‌ها لازم نيست ازخودگذشتگي كنند و خودشان را با كارهايي مثل شستن ظرف‌ها يا دوختن پرده به زحمت بيندازند. اثري شگفت‌انگيز كه به ما يادآوري مي‌كند انزوا ممكن است انتخاب خود فرد باشد، نيز اثري يادآور اينكه مي‌توان آفرينش رماني زنده و پرتحرك را به ‌تمامي به قلمرو آن فضيلت ارتجاعي، يعني بردباري زنانه، محدود كرد. جان آپدايك

در باب قتل

  • 170,000 تومان

مردم به ‌تدريج دريافته‌اند كه در آفرينش قتلي خوب نمي‌شود به دو ناقص‌العقل اكتفا كرد كه يكي جان ديگري را مي‌گيرد، به چاقويي و كيف زنانه‌اي و گذرگاهي تاريك. آقايان، امروزه‌روز طراحي صحنه، هماهنگي افراد، نور و سايه، شاعرانگي و شور و احساس براي اقداماتي از اين سنخ اجتناب‌ناپذير است. آقاي ويليامز موجب شده توقع ما از قتلِ ايدئال خيلي بالا برود؛ و همين‌طور، خاصه در مورد من، دشواري وظيفه‌اي را كه به عهده دارم چندچندان كرده است. او، مثل آيسخولوس و ميلتون در شعر، مثل ميكل‌آنژ در نقاشي، هنرش را به چكادي رفيع رسانده، و بنا به گفتۀ آقاي وردزورث، به تعبيري، «به سليقه‌اي شكل داده كه خودش با آن سنجيده و درك مي‌شود». اكنون، وظيفۀ تشريح تاريخ اين هنر و بررسي نقادانۀ مباني آن بر دوش خبرگان اين هنر است و نيز بر عهدۀ داوراني به‌كل متفاوت با قضات دادگاه جنايي. هيچكاك در باب قتل به‌عنوان يكي از هنرهاي زيبا را خوانده بود و قاتلان معركه و خوش‌لباسش را بر اساس توصيف دي‌كوئينسي از قاتل معركه و خوش‌لباس خلق كرده بود. داستايفسكي قتلِ جنايت و مكافات را بر مبناي توصيف دي‌كوئينسي از كوبيدن و كوبيدن و كوبيدن دوباره به در آفريد. هروقت آن عبارت شگفت‌انگيز نابوكف يادم مي‌آيد، نابوكف عاشق دي‌كوئينسي بود، جايي كه در آغازِ لوليتا مي‌گويد «وقتي پاي قاتلي در ميان باشد هميشه بايد منتظر نثري پرطمطراق و اغراق‌آميز هم بود»، به ياد قاتلي مي‌افتم كه دي‌كوئينسي از آن حرف مي‌زند.

شرم

  • 98,000 تومان

به خودم مي‌آيم و مي‌فهمم دليل اينكه اين‌همه از ايسا بدم مي‌آيد اين است كه خيلي خوب مرا مي‌شناسد، براي اين است كه مي‌بيند من چه موجود كثافتي هستم، براي اين است كه مي‌بيند تا اعماق وجودم را گند و كثافت و گه گرفته و اينجاست كه مي‌فهمم همين عريان بودن در مقابل هم است كه لحظه‌اي ما را آرام جان هم مي‌كند و لحظه‌اي ديگر به جان هم مي‌اندازد. درست عين وقت‌هايي كه آدم با مادرش دعوا مي‌كند. دلت مي‌خواهد مادرت سرش را بگذارد زمين و بميرد، اما بعد دلت مي‌خواهد بيايد در آغوشت بگيرد. وقتي واقعاً مي‌ميرد، به خودت مي‌گويي خلاص شدم، اما انگار يك بخشي از خود تو هم مي‌ميرد. سال‌ها از مرگش مي‌گذرد و روزي دل‌درد مي‌گيري و يك آن به خودت مي‌آيي مي‌بيني دلت مامانت را مي‌خواهد. (بخشي از كتاب) | گودمن از حسادتي كه زن‌ها نسبت به هم احساس مي‌كنند داستاني تلخ و پرتعليق مي‌سازد، حسادتي شدت‌يافته در اين عصرِ اوجِ كاپيتاليسم... حس شرمي كه بسياري از ما با آن آشناييم و احساسش مي‌كنيم. اما خواندن اين رمان مي‌تواند كمك‌مان كند از شرش خلاص شويم. (شيلا هِتي)

افسانه فردگرايي (نيروهاي اجتماعي چگونه زندگي ما را شكل مي‌دهند)

  • 185,000 تومان

امروزه فردگرايي روي تاريك خود را آشكار كرده و اين خطر وجود دارد كه بر نور آزادي و برابري، كه زماني مدافع آنها بود، سايه بيفكند. رهبران شركت‌ها و امور مالي بين‌المللي از افسانۀ فردگرايي راديكال براي توجيه نابرابري اقتصادي استفاده مي‌كنند. غالباً از آن دسته از سبك‌هاي زندگي كه مشخصه‌شان انزواي اجتماعي و تنهايي است به‌منزلۀ نمودي از فردگرايي دفاع مي‌شود. اكنون آزادي براي بسياري از آمريكايي‌ها به معناي حفاظت از آزادي فرد براي گردش در فروشگاه‌ها، خريد و مصرف كردن است. زماني فردگرايي ايده‌اي بود در دفاع از نوع‌دوستي و رهايي جمعي، اما در حال حاضر بيشتر به خودپرستي و خودخواهي گره خورده است. كتاب حاضر رابطۀ ميان فرد و جامعه را مي‌كاود. در حقيقت، از نظر جامعه‌شناسان فرد و جامعه دو روي يك سكه‌اند و نمي‌توان آنها را از هم جدا كرد. اين بدان معناست كه، براي مثال، والدين، خواهران و برادران، همكاران، دوستان و هم‌كلاسي‌هاي ما نه‌تنها افراد اثرگذار و مهمي هستند، بلكه در حقيقت بخشي از هويت ما هم به حساب مي‌آيند. اين درهم‌ريختگيِ امر فردي و امر اجتماعي در مورد گروه‌ها و نهادهاي بزرگ‌تر از قبيل كليساها، كسب‌وكارها، مدرسه‌ها، محله‌ها و حتي ملت‌دولت‌ها هم صادق است. به‌عبارت‌ديگر، هويت فردي ما، خود، ساختۀ اجتماع است و پيوسته به‌وسيلۀ مناسبات اجتماعي كوچك و بزرگ تداوم مي‌يابد. برخي از مناسبات و روابط اجتماعي ما نزديك و صميمانه‌اند و برخي ديگر با افرادي دور و بي‌نام‌ونشان، اما تركيب اين دو با يكديگر است كه ما را به اشخاص بدل مي‌كند.

در باب شجاعت

  • 92,000 تومان

شجاعت همواره يكي از تحسين‌شده‌ترين ويژگي‌هاي بشري در طول تاريخ و قلمروي جغرافياييِ انسان بوده، هرچند از بُعد فرهنگي، تفاوت‌هاي چشمگيري ميان تعاريفِ آرمانيِ آن وجود دارد. شجاعت در قالب الگوهاي بي‌شماري به تصوير كشيده شده: جنگجوي جسور، شهيد باايمان، فعال اجتماعي نترس و مادري كه در فقر و فاقه خانواده‌اي بزرگ را سرپرستي مي‌كند. اما اينكه بخواهيم تمام كارهاي شجاعانه را هم‌سنگ كنش‌هاي قهرمانانه بدانيم اشتباهي بزرگ است. چراكه شجاعت به همان اندازه در كوخ‌ها بوده كه در كاخ‌ها، به همان اندازه در كارخانه‌ها و دفترهاي كار بوده كه در ميادين پيكار. كتاب «در باب شجاعت» با كاوش در انديشه‌هاي ارسطو، آكويناس و بسياري از فلاسفۀ متأخرتري كه از شجاعت گفته‌اند به بررسي نمونه‌هاي قديمي و جديدِ اين فضيلت در سياست و ادبيات داستاني مي‌پردازد؛ نمونه‌هايي همچون جنبش ضدنازي «رز سفيد» در آلمان، پديده مدرن «افشاگري» و رمان «نشان سرخ شجاعت» از استيون كرين. در اين كتاب، جفري اسكار از معناي شجاعت و تفاوت‌هاي آن با بي‌باكي، بي‌پروايي و استقامت مي‌گويد. به ارتباط شجاعت با دنياي امروز مي‌پردازد و ماهيت آن را به‌عنوان فضيلت صرف به چالش مي‌كشد. آيا شجاعت مي‌تواند علاوه بر اهداف خيرخواهانه در راستاي اهداف شرورانه هم به كار گرفته شود و يا به‌جاي تسامح، گذشت و گفت‌وگو، انسان‌ها را به درگيري بكشاند؟

حسرت (در ستايش زندگي نازيسته)

  • 98,000 تومان

همه ما دو زندگي موازي داريم: يكي همين زندگي كنوني‌مان و ديگري همان كه حس مي‌كنيم بايد مي‌داشتيم يا هنوز ممكن است داشته باشيمش. با وجود تمام تلاشي كه صرف زيستن در لحظه مي‌كنيم، آن زندگي نازيسته به حضوري گريزناپذير مي‌ماند، به سايه‌اي كه گويي قدم‌به‌قدم ما را دنبال مي‌كند؛ و همين ممكن است تبديل شود به داستان زندگي ما.

1  2  3  4  صفحه‌ی 1