مصطفي اسلاميه


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
سمک عیار و خورشید‌شاه
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
فولاد قلب (زندگی‌نامه دکتر محمد مصدق)
  • 28,500 تومان
  • با تخفیف: 28,500 تومان
ایبسن و استریندبرگ (نمایش‌نامه)
  • 11,500 تومان
  • با تخفیف: 11,500 تومان

سمک عیار و خورشید‌شاه

  • 95,000 تومان

سمک عیار و خورشیدشاه روایت فشرده‌ای است از متن پنج جلدی سمک عیار به تصحیح دکتر پرویز نائل خانلری. در این روایت به ماجرای عاشق شدن خورشیدشاه بر مه‌پری دختر فغفورشاه پرداخته می‌شود که پس از شکست در راه رسیدن به محبوب، در اوج ناامیدی به سرای عیاران پناه می‌برد و از این مرحله به بعد داستان با پیچشی دل‌انگیز به ماجراهای عیاران پیوند می‌خورد. «عیاران در سالیان دراز اشغال سرزمین خود به وسیله اقوام بیگانه، هر زمان که توانسته‌اند به شیوه‌ای گوناگون با دشمنان ایران مبارزه کرده‌اند. اقوامی چون چنگیزخان که در هر گامی نیکونامی را سربریدند و در هر قدمی رستمی را بکشتند و در هر جویی دلجویی را گردن زدند و در هر باغی چشم و چراغی را ناچیز کردند و در شیب هر بنه‌خاری گلعزاری را بسوختند و در هر جاهی خون صاحب جاهی را ریختند و بر هر سنگی سرهنگی را سرکوفتند.»

فولاد قلب (زندگی‌نامه دکتر محمد مصدق)

  • 28,500 تومان

این کتاب کوششی است برای گردآوری آن قطعه‌های پراکنده و کنار هم چیدن لحظه‌های فراموش‌ناشدنی تاریخ مردمی که با زندگی دکتر مصدق پیوند یافتند. در این راه بیش از هر چیز به نوشته‌ها و گفته‌های خود دکتر مصدق تکیه شد و برای درک بیشتر اهمیت آنها، توضیحاتی در متن یا در زیرنویس آورده شده که منابع آنها ذکر شده و اگر نشده از سوی این نگارنده افزوده شده که امیدوار است کوشش او قدمی باشد برای شناساندن این شخصیت اسطوره‌واری که از بالاترین قشر اشرافیت قاجار برخاست، به پاریس و نوشاتل رفت، به میان مردم بازگشت و الهام‌بخش اعتماد و آگاهی هزاران آدمی شد که در بن‌بست استعمارزدگی خویش تا «یا مرگ یا مصدق» پیش رفتند.

ایبسن و استریندبرگ (نمایش‌نامه)

  • 11,500 تومان

ایبسن و استریندبرگ از پایه‌گذاران تئاتر مدرن بودند و زندگی و آثارشان از سیمای دوگانه نبوغ. آن دو مضامینی را به نمایش کشیدند که پس از صد و پنجاه سال هنوز تازگی دارد و جسارت می‌طلبد. ایبسن از نخستین نویسندگانی بود که به دفاع از حقوق زنان پرداخت و استریندبرگ در زن‌ستیزی هم‌غیرت دوست معاصرش فردریش نیچه است. آن دو ضمن ستایش گهگاهی از یکدیگر رقیب هم بودند و نفی‌کننده دیگری. استریندبرگ رقیب نروژی‌اش را احمق، بی‌جنسیت و «ادیب بانوی ریش‌دار» می‌خواند و ایبسن که پرتره‌ای از استریندبرگ را بر دیوار اتاق کارش آویخته بود، می‌گفت که بدون الهام از چشم‌های جنون‌زده او یک سطر هم نمی‌تواند بنویسد. لوئیجی پیراندلو گفته است: «من پس از شکسپیر بی هیچ تردید از ایبسن نام می‌برم.» و بدون استریندبرگ پدیداری کسانی چون تنسی ویلیامز، یوجین اونیل، ساموئل بکت، غیر قابل تصور است.

صفحه‌ی 1