تاد مك گوان


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
 پایان ناخرسندی (ژاک لکان و ظهور جامعه لذت)
  • 250,000 تومان
  • با تخفیف: 250,000 تومان
نظریه روانکاوانه فیلم و قاعده بازی
  • 96,000 تومان
  • با تخفیف: 96,000 تومان
نظریه روانکاوانه فیلم و قاعده بازی
  • 75,000 تومان
  • با تخفیف: 75,000 تومان

پایان ناخرسندی (ژاک لکان و ظهور جامعه لذت)

  • 250,000 تومان

تاد مک گوان، در واکاوی ظهور فرمان اجتماعی به لذت بردن، اثر خود را بر دستگاه فکری نظریه‌پردازانی چون ژاک لکان، اسلاوی ژیژک و یوان کوپیک بنا می‌نهد و نتیجه می‌گیرد که ما در میانه دگرگونی گسترده‌ای هستیم، یعنی گذر از جامعه‌ای مبتنی بر بازداری، که در آن فرد نمی‌تواند هر کاری که او را خشنود می‌سازد انجام دهد، به جامعه‌ای مبتنی بر لذت. مک گوان بسیاری از ملالت‌های اجتماعی فرهنگ معاصر آمریکایی را به عنوان سمپتوم‌های این دگرگونی شناسایی می‌کند: احساس انفصال، افزایش پرخاشگری و خشونت، بدبینی فراگیر، بی‌تفاوتی سیاسی، رفتار غیرمدنی و فقدان معنا. او، حین بحث در باب این سمپتوم‌های مختلف، به بررسی انتقادی قلمروهای گوناگونی از قبیل فیلم، سیاست، ادبیات، فرهنگ عامه، و زندگی روزمره می‌پردازد.

نظریه روانکاوانه فیلم و قاعده بازی

  • 96,000 تومان

نظریه روانکاوانه فیلم و قاعده بازی، درآمدی است موجز و عاری از دشوارگویی بر نظریه روانکاوانه فیلم به‌دست می‌دهد و نیز نشان می‌دهد که چگونه این نظریه را می‌توان به منظور تفسیر فیلم کلاسیک ژان رنوار به کار گرفت. این کتاب پیدایش نظریه روانکاوانه فیلم را از بنیادهای آن در اندیشه زیگموند فروید و ژاک لکان و همین‌طور تحول آن را از خلال نمودهای معاصرش در آثار نظریه‌پردازانی همچون اسلاوی ژیژک و جون کاپجک پی‌جویی می‌کند. این درآمد تاریخی برای دانشجویان و پژوهشگرانی که مشتاق آشنایی بیشتر با این حوزه مهم از نظریه فیلم هستند سودمند است و مفاهیم نظریه روانکاوانه فیلم را از خلال تفسیر موشکافانه فیلم به عرصه کاربرد عملی می‌آورد.

نظریه روانکاوانه فیلم و قاعده بازی

  • 75,000 تومان

این کتاب دربارۀ روانکاوی و فیلم است. نظریۀ روانکاوانۀ فیلم، و پرداختن نظری به سینما و تحلیل فیلم، زیربنایی برای کاربرد عملی آن در قالب فیلم‌درمانی فراهم می‌آورد. فروید بر رؤیا تأکید داشت و فیلم‌دیدن هم شبیه دیدن رؤیا عمل می‌کند. به‌نظر می‌رسد اگر فروید زنده بود از فیلم‌درمانی حمایت می‌کرد. رؤیا و فیلم هردو از تصویر تشکیل شده، میل ناخودآگاه را درگیر کرده و آشکار می‌کنند. اگر رؤیا شاهراه ناخودآگاه است، پس فیلم هم آزادراه آن است! این کتاب پس از مقدمه‌ای دربارۀ روانکاوی و فیلم و بیان پیوند ذاتی آنها، در فصل اول به نظریۀ روانکاوانۀ فیلم و سیر تحول آن از طریق مبانی اندیشه‌های فروید و لاکان و مظاهر معاصر آن در کار نظریه‌پردازانی چون اسلاوی ژیژک و جون کاپجک پرداخته، و در فصل دوم ضمن تحلیل روانکاوانۀ فیلم قاعدۀ بازی نشان می‌دهد که چگونه این نظریه می‌تواند برای تفسیر فیلم ممتاز ژان رنوآر به‌کار گرفته شود. سپس در بخش نتیجه‌گیری، نظریۀ روانکاوانۀ فیلم امروزی، و در نهایت مطالب خواندنيِ بیشتر مطرح می‌شود. مطالعۀ این کتاب برای دانشجویان، دانش‌آموختگان، اساتید و پژوهشگرانی که مشتاق یادگیری بیشتر دربارۀ این حوزۀ مهم از نظریۀ فیلم و کاربرد مفاهیم نظریۀ روانکاوانۀ فیلم از طریق تفسیر مُفصل فیلم هستند یا گرایش به فعالیت در زمینۀ فیلم‌درمانی دارند مفید خواهد بود.

صفحه‌ی 1